Ure moje kako sam se nasmijala porukama i pronasla u opisima totalnooo👆😂😂😂♥
Prevolim vas!!!!! U koju god temu da se selite ja idem s vama, vi ste moje cure!
Onaj pas na slici je presladakkkk, pola minute sam razmisljala ajme pa kakva je to macka 😂😂♥
Mia posteno si me zeznula 🙌😍
Andela macko jel piskis LH? Ajde danas pa da navijamo 😍
Ja sam u crvenom, uzas a vikend je 😭
Napokon sam popila kavu u kaficu,male stvari ne cijenimo dok ne ostanemo bez nnih 😱
Ugodan vikend cure i cestitam Lucija na plusicu! ♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ja nisam za Facebook,ipak smo ovdje anonimnije.
Ali svakako bih htjela kada jednog dana ova borba bude iza nas barem nekoga upoznati ♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ja sam Smedje kose, tamno smedje duge….Vitka jako ….170cm , zelene oci…❤️….
Eto nisi plava, Al si zgodna ocito 😁😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sta se mene tice
Tamno smeđa kovrcava kosa, smeđi-zelene oke
Lice i stas kao u 20godišnjakinje 😁
160cm, 52kg. Sitna Al dinamitna
Ja sam mala đepna Venera 🤣
Znaci tu smo negde , slicne❤️….meni su tamno zelene oci…. 55kg
Samo si ti visoka a ja mala pizdarija 🤣
Bas si vitka 😁
Ja sam si taman, ni mrsava ni debela. Ovo mi je idealna težina.
Idem odvest dijete na druzenje s malim prijateljima da skrenem misli s pikcine 😭😅😁
Tipkamo seeee
Vas par ste bas cvrsta ekipica tu 😁
Mia znam da ima vrsta kojima je u stanu skroz ok. Vidjet ćemo kroz par godina kad nam djeca narastu malo. Sad će nam bit dovoljno dvoje djece ispod (nadamo se) 3 god 🥰
Ja sam 168 cm, 55-60 kg, ovisno o sezoni 😆 Plava napola ricava kosa, plave oci.
Muz je dezuran danas, idemo mali i ja do Maksimira pa ako nas netko sretne javite se 🙋♀️🤗 Malisa ima ricastu svijetlo smedu kosu, zao mi ga je sisat svaki put 😅🥰
👩 29, 👱♂️ 33
2018. 👦
👶 #2 od 8/2020.
Sanjarka tebe sam zamisljala smedje ravne do ispod ramena duge kose, smedjih ociju, blage naravi
Masu duge ravne plave kose, plavih ociju kao sa slike, sitnog glasa
Andjelu smedje duge ravne kose, zelenih ociju, zgodnu i druzeljubivu curu
Bellu do ispod ramena guste plave kose, sivo-plavih ociju, pjeskovitog glasa
Watson crne ravne do ispod ramena duge kose, smedjih ociju, smirenu i odlucnu curu
anciooo svijetlo-smedje duge valovite kose, smedjih ociju, vrlo mirne i blage naravi
Traveller tamno-smedje do ispod brade duge ravne kose, smedjih ociju, samouvjerenu, druzeljubivu i otvorenu curu
Ja imam svijetlo-smedju niti ravnu niti valovitu do ispod ramena dugu kosu, zelene oci, 1,62m niska i (malo sam smrsavila u posljednje vrijeme) 48kg, inace vec jako dug niz godina 50-52kg
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Hazel a tebe sam zamisljala kovrcave do ramena duge kestenasto-smedje kose, smedjih ociju, smirenu i blagu curu
A Maru tamno-smedje ravne kratke kose, smedjih ociju, otvorenu i duhovitu curu
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Ja sam 178 i 66kg, plavosmedja kosa i smedje ociz uzasno nesigurna i tipicni lav u horoskopu. Isto ne koristim FB, ako cemo se ikad seliti bolje whatsaap, neko na mail prikupi brojeve i napravimo grupu, samo ne znam kako cemo pohvatat tko je tko hehehe.
Inace ja sam malo potonula zbog ove M, pa oprostite sto nisam neka podrska trenutno, nadam se da ne zamjerate. Ali citam vas cijeli dan i fascinantno mi je kako ste mi prirasle srcu, a realno ne poznajemo se. Saljem hug svima ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji