Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    06. Studeni 2020. 18:08

sassy

Cao,

Moze li mi neko reci kako vam izgledaju nalazi? Kazem ja da ce prolaktin da skoci jer me muz iznervirao xD
    Ovaj TSH je nizi, jel trebam brinuti zbog tog? Otici cu kod doktorice kad zavrsi M, ali do tad sa cujem vase misljenje?
    https://ibb.co/RpLSCD6

https://ibb.co/N2Z7y6f

Osim prolaktina, sve je dobro 
    Tsh je na granici prema hiperterozi, Al to ne smeta za t, bolje da je blaga hiper nego ikakva hipo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

anabelaaaa
    06. Studeni 2020. 18:12

sassy

Cao,

Moze li mi neko reci kako vam izgledaju nalazi? Kazem ja da ce prolaktin da skoci jer me muz iznervirao xD
    Ovaj TSH je nizi, jel trebam brinuti zbog tog? Otici cu kod doktorice kad zavrsi M, ali do tad sa cujem vase misljenje?
    https://ibb.co/RpLSCD6

https://ibb.co/N2Z7y6f

Meni se cini ok,jeste malo jedino prolaktin povisen. Trebala si uraditi I cortisol, on je hormon stresa...kako bi eliminisala jeli povezan povisen prolaktin zbog toga sto mislis da si se uzrujaala.i kod mene je refer.ve 557 a moj prolaktin 609.dr kaze da nije strasno a svakako moze biti zbog njega I losa ovulacija ili nikako da ne dodje do iste.A ri sutra pravac doktoru I neka ti fino ocita I da upute.sretno

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Samoja6
    06. Studeni 2020. 18:15

Kiflica

Drage moje, samo da vam se malo javim. Nestrpljivo cekam prvi pregled, ima jos puno vremena. Od simptoma i dalje samo lagani grcevi (kao menstrualni). Malo osjetljivije grudi i cesce piskenje. Nista drugo. Radim normalno, aktivna sam iako mi je dr.rekla da mirujem, ali mi moze otvoriti bolovsnje tek nakon pregleda, pa cu nekako izdrzati do tada. Navodno mucnine ni ne pocnu ovako rano, nego za koji tjedan, a ja se vec usporedjujem s drugim trudnicama i brinem. Zapravo sve smo zabrinute, svaka oko necega, bilo da je oko simptoma ili nedostatka istih.Zato cu malo pokusati odmaknuti se od citanja o trudnoci, ne misliti o tome, normalno funkcionirati, ne brinuti, samo pozitiva i cekam pregled. Eto, da znate zasto sam utihnula, sve je u redu, samo za moje psihicko zdravlje je bolje da trenutno ni ne surfam.Drzite mi se, veselim se vasim plusicima

Ista stvar... Danas čak ni te grčeve ne osjetim više... 
    Nikako dočekati prvi pregled! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Kiflica
    06. Studeni 2020. 18:20

Drage moje, Traveller, Bella, Watson, Sanjarka, hvala na odg.i podrsci :* lakse mi je kad znam da je jos rano za mucnine… Zanimljivo, primjecujem da mi se stalno pojavljuju pristici, bas mi se ten pokvario u ovoj trudnoci, i rjedje su mi trepavice. Dok u prosloj trudnoci mi se ten izrazito proljepsao, nikad tako lijepu kozu nisam imala i lijepe guste trepavice. Zanimljivo i da sam prosli put zeljela deckica, a ovaj put curicu, cak sam i sinoc sanjala djevojcicu. A po nekim babskim pricama citam da ima veze s tenom. Ima li koja od vas vec dijete, sto vi kazete  a ove predikcije spola? E da, i sad mi je bas vruce, a prosli put mi je bilo stalno hladno. I stalno mi se jede cokolada... Necu surfati rekoh, i vec opet surfam. Javit cu vam se nakon pregleda  pratim vas i drzim fige!

sassy
    06. Studeni 2020. 18:22

Sanjarka i Anabela hvala sto ste pojasnile. Citala sam sad bas da prolaktin moze poremetiti ovulacije, sto bi potencijalno bio razlog sto ne mozemo napravit malu mrvicu. Sad nagovaram muza da uradi spermiogram i onda cemo na terapiju oboje :) a doktorici sam kontala da se narucim oko ovulacije da mi bar provjeri stanje

2021 Baby girl 💕
    03/25 missed ab 💔
    06/25 Baby girl 💕

Hazel
    06. Studeni 2020. 18:56

Bok cure! I ja sam od danas ponovo na poslu pa ne stizem bas pratiti...
    Mašo dobro u svemu je da otkrivate probleme pa ce se i rjesavati. Malo po malo 😘
    Watson bas mi je zao zbog vjestice. Imas dobar plan za dalje, glavu gore i rjesit ce se svasta do kraja godine 😘💪
    Tonkice žao mi je zbog ovog mjeseca ali pridruzi se Bozicnoj listi! 😉
    Leah za tebe sam imala bas dobar predosjecaj 😞 Bit ce da cemo se sve sinkronizorat u 12. mj 🤞
    Traveller vidim da si se naoruzala travama 💪 
    Andela super je velicina folikula, zaprijeti  i ti desnom jajniku ovaj mj. Manjih folikula uvijek ima a obicno je jedan vodeci na svakom jajniku ili samo na jednom. 
    Sanjarka sretno ovaj vikend 😂😂 Bolje da nisi vidila tu lh... 
    Kiflice uživaj i zaokupi se da što manje razmisljas. 😘 Stvarno je prerano za ikakve simptome a mozda budes sretnica bez ikakvih tegoba na pocetku. 
    Sassy dobar ti je nalaz, osim tog prolaktina. To bi te dr mogla poslati da ponovis kroz par tjedana. 
    Jel netko sutra piski?

👩 29, 👱‍♂️ 33
    2018. 👦
    👶 #2 od 8/2020.

Bella🌟
    06. Studeni 2020. 21:05

anci000

Bella meni je isto ovo zanimljivo s trakicama i tempicom
    Mislila sam da to nije za mene, ali sam oduševljena
    Sanjarka nas je zarazila!

Je da😁💛 opustenjja sam nekako s tim jer mi je zabavno sad prvi mjesec to raditi i ne stresiram se. 
    Neka to sve urodi plodom draga Anciooo🤞🤞🤞

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

anabelaaaa
    06. Studeni 2020. 21:24

Sutra cu pretrazit grad dok ne nadjem trakice.Bas je glup ciklus bez njih.Mi smo otvorili sezonu vcrs🤣 tj hopsali.Vjerovatno O nece jos, a nije ni bitno,malo smo se opustili,I rekli smo radit na sto boljem sexu I uzivanju, to ce nam biti prioritet pa sta god da se desi.Barem da se oslobodimo stresa, dok radimo kojekave pretrage.
    Piski li neko sutra?

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

06. Studeni 2020. 21:30

Koristi netko lh trakice iz mullera, one na D?

Sanjarka88
    06. Studeni 2020. 22:18

Kiflica

Drage moje, Traveller, Bella, Watson, Sanjarka, hvala na odg.i podrsci :* lakse mi je kad znam da je jos rano za mucnine… Zanimljivo, primjecujem da mi se stalno pojavljuju pristici, bas mi se ten pokvario u ovoj trudnoci, i rjedje su mi trepavice. Dok u prosloj trudnoci mi se ten izrazito proljepsao, nikad tako lijepu kozu nisam imala i lijepe guste trepavice. Zanimljivo i da sam prosli put zeljela deckica, a ovaj put curicu, cak sam i sinoc sanjala djevojcicu. A po nekim babskim pricama citam da ima veze s tenom. Ima li koja od vas vec dijete, sto vi kazete a ove predikcije spola? E da, i sad mi je bas vruce, a prosli put mi je bilo stalno hladno. I stalno mi se jede cokolada… Necu surfati rekoh, i vec opet surfam. Javit cu vam se nakon pregledapratim vas i drzim fige!

S tenom nikad nisam imala problema pa ne znam 
    Sta se tice trudnoca. Prva mi je bila kao da nisam trudna znaci nista,  nista.... Cura. Druga mi je prvih 16tj bila ajme meni. Od umora, mucnina, pocracanja.... Ni b od blazenog stanja.... Decko. E sad 🤷‍♀️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.