Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    07. Studeni 2020. 07:38

lucijaa117

Jutroo! 😁 Ne želim se veselit da se nebi za par dana razočarala slučajno, ali moj testić je danas pokazao pozitivnu crticuuu!! Radila sam onaj clear blue za rano otkrivanje jer imam jos par dana do M i ispao je pozitivan! 🤗 Izgleda da ova moja temp od 36,9 ipak je neki pokazatelj da mi se s tijelom nešto događa

😍😍😍 Daj nam slikicu 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

lucijaa117
    07. Studeni 2020. 07:44

Sanjarka88 🦋

lucijaa117

Jutroo! 😁 Ne želim se veselit da se nebi za par dana razočarala slučajno, ali moj testić je danas pokazao pozitivnu crticuuu!! Radila sam onaj clear blue za rano otkrivanje jer imam jos par dana do M i ispao je pozitivan! 🤗 Izgleda da ova moja temp od 36,9 ipak je neki pokazatelj da mi se s tijelom nešto događa

😍😍😍 Daj nam slikicu 😍

https://ibb.co/Nx26LB4. Je svijetla al je ipak crticaa!! 😅

👸 24g
    🤴 26g
    11.11.2020. ➕

Mia333
    07. Studeni 2020. 07:44

mara5

Mia333

Jutro cure!
    Sanjarkatu sam! Jucer sam bila malo pod pritiskom jer sam radila samo do 15:00, a nakon toga isla s muzem po naseg novog malog clana obitelji…
    https://ibb.co/pLVDzVL

…lijepa maca jelda 😅🤣

jaoooo, predivna maca
    kak je došlo do ovog preokreta?

🤣🤣🤣
    Ma ja vec godinu dana zelim psica, ali mm nije bio za. I neku vecer je predlozio macu i sljedeci dan mi se javi s posla i napise: moze i pas, ali ovakav i posalje sliku, a ja sto bi Andjela rekla, odlepila 😆
    Obaveza jest, ali mi to i treba 🥰

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

lucijaa117
    07. Studeni 2020. 07:47

Upss, krivi link sam stavila, evo mojegg https://ibb.co/Nx26LB4

👸 24g
    🤴 26g
    11.11.2020. ➕

mara5
    07. Studeni 2020. 07:51

Lucija super crta 
    Mia predivan je, s razlogom si odlepila... 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Sanjarka88
    07. Studeni 2020. 07:54

lucijaa117

Upss, krivi link sam stavila, evo mojegghttps://ibb.co/Nx26LB4

Ovo je super crta za toliko dana prije ocekivane 😍😍😍 Cestitam od ❤️ i nek bude skolska 🤞

SunnyS
    07. Studeni 2020. 07:56

Sanjarka88 🦋

SunnyS

Dobro jutro svima!
    Čekam pon pa opet piškim. Jučer je bilo bijelo. Ako opet bude neg, idem na pregled.
    Tako bih rado M dobila nakon 3 mjeseca!!!
    Sanjarka, dok čekaš nalaze, je li ti m radio spermiogram nedavno ili je još rano?

Moguce da je rano za test, drzim fige za pon 🤞🤞🤞
    I Def do ginekologa da progura m, 3mj uh! Ne mogu si ni zamislit
    Nije radio. S plodnoscu problema nemamo, a sta se tice spontanog s obzirom na 2 uredne trudnoce gin smatra da je ovo bilo slucajno i da cemo tako i razmisljat
    Ponovili se nedaj Boze, onda idemo na pretrage. Ne znam doduse koje

Hvala ti ⭐
    Mi smo prije cca 3 g radili spermio, ne sjećam se više detalja, ali zaključak je bio da je dobar. Sve se mijenja s vremenom, pa i stanje malih "vojnika", ali sigurno oni nisu razlog izostanka moje M.. 🙄
    Imaš super crtice na LH, uredne cikluse.. bit će to dobro kod tebe. Sretno! 🍷

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

Sanjarka88
    07. Studeni 2020. 07:56

Traveller

Jutro, cure.
    Clio 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Znala sam da će sve biti dobro. Imala sam totalno pozitivan predosjećaj. Nadam se da si se uspjela malo opustiti, a mučnine su slatke brige. 😍
    Što se posla tiče, nemoj da te to stresira kako god da ispadne. Iskreno, ja bih se svog isti tren odrekla za jednu malu mrvicu. 😘❤️ Bit će posla, ne brini ooko toga ništa. Javljaj nam se i dalje, jako me obraduju tvoje lijepe vijesti!
    Miaaaaaaa, ajmeeee preprepresladak je!!! Kako to da ste ipak odlučili za pesu? Joj divno, super odluka., 😍

Lucija, držim fige da se potvrdi + I čestitam od srca.
    SunnyS, ideš na neki pregled možda opet? Valjda postoji način da izazovu krvarenje ako ne ide samo od sebe. Ovo cekanje je koma, baš mi je žao.

Sanjarko, muz će ti blizance odmah napraviti u idućem ciklusu, kakva dva pika ćeš propustiti. 😁😘

TommyFame gdje si, jesi piskila još neki test, ima li naznaka vještice? Briga tebe šta ja čekam, tebi jajnici titraju na božićne pjesme a ja camim čekajući. 😂😂

I bolje mu je 😁😁😁
    Eto vidis da je zapravo menga pocela tek danas kako treba, oklada je moja 😎😁

Sanjarka88
    07. Studeni 2020. 08:00

SunnyS

Sanjarka88 🦋

SunnyS

Dobro jutro svima!
    Čekam pon pa opet piškim. Jučer je bilo bijelo. Ako opet bude neg, idem na pregled.
    Tako bih rado M dobila nakon 3 mjeseca!!!
    Sanjarka, dok čekaš nalaze, je li ti m radio spermiogram nedavno ili je još rano?

Moguce da je rano za test, drzim fige za pon 🤞🤞🤞
    I Def do ginekologa da progura m, 3mj uh! Ne mogu si ni zamislit
    Nije radio. S plodnoscu problema nemamo, a sta se tice spontanog s obzirom na 2 uredne trudnoce gin smatra da je ovo bilo slucajno i da cemo tako i razmisljat
    Ponovili se nedaj Boze, onda idemo na pretrage. Ne znam doduse koje

Hvala ti ⭐
    Mi smo prije cca 3 g radili spermio, ne sjećam se više detalja, ali zaključak je bio da je dobar. Sve se mijenja s vremenom, pa i stanje malih "vojnika", ali sigurno oni nisu razlog izostanka moje M.. 🙄
    Imaš super crtice na LH, uredne cikluse.. bit će to dobro kod tebe. Sretno! 🍷

Svakako. Mm ima 37, prosli put kad mi je napravio dijete imao je 32, razlika je to 😁
    Ali tko zna sta je krenulo krivo. Mislit cu stvarno da je slucajno i da ce drugi put sve biti bas kako treba.. A ti svakako otiđi u gin sljedeci tjedan ako ne dođe m, nema smisla da se patis, pogotovo sad dok bebu želite. 
    Nisam popratile, jel oduvijek imas problem s ciklusima? 

Sanjarka88
    07. Studeni 2020. 08:02

Traveller

Sanjarka88 🦋

Traveller

Jutro, cure.
    Clio 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Znala sam da će sve biti dobro. Imala sam totalno pozitivan predosjećaj. Nadam se da si se uspjela malo opustiti, a mučnine su slatke brige. 😍
    Što se posla tiče, nemoj da te to stresira kako god da ispadne. Iskreno, ja bih se svog isti tren odrekla za jednu malu mrvicu. 😘❤️ Bit će posla, ne brini ooko toga ništa. Javljaj nam se i dalje, jako me obraduju tvoje lijepe vijesti!
    Miaaaaaaa, ajmeeee preprepresladak je!!! Kako to da ste ipak odlučili za pesu? Joj divno, super odluka., 😍

Lucija, držim fige da se potvrdi + I čestitam od srca.
    SunnyS, ideš na neki pregled možda opet? Valjda postoji način da izazovu krvarenje ako ne ide samo od sebe. Ovo cekanje je koma, baš mi je žao.

Sanjarko, muz će ti blizance odmah napraviti u idućem ciklusu, kakva dva pika ćeš propustiti. 😁😘

TommyFame gdje si, jesi piskila još neki test, ima li naznaka vještice? Briga tebe šta ja čekam, tebi jajnici titraju na božićne pjesme a ja camim čekajući. 😂😂

I bolje mu je 😁😁😁
    Eto vidis da je zapravo menga pocela tek danas kako treba, oklada je moja 😎😁

Ma platila bih ti kavu, sok i kolač svakako, zaslužuješ I više koliko nas savjetujes i pratis. I tebi i tvojim blizancima 😍😂😘

Imas li ti nekakve sklonosti predviđaju budućnosti? Nebi se zalila na blizance 😁
    ❤️ Pratit cemo se mi 9mj pa jos posli dugo!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.