Sutra cu pretrazit grad dok ne nadjem trakice.Bas je glup ciklus bez njih.Mi smo otvorili sezonu vcrs🤣 tj hopsali.Vjerovatno O nece jos, a nije ni bitno,malo smo se opustili,I rekli smo radit na sto boljem sexu I uzivanju, to ce nam biti prioritet pa sta god da se desi.Barem da se oslobodimo stresa, dok radimo kojekave pretrage.
Piski li neko sutra?
Uživajte 😁😁😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Koristi netko lh trakice iz mullera, one na D?
Ja jesam. Nisam bila bas zadovoljna 🤨🤷♀️
Zasto? Ja sam ih danas prvi put...ne znam još 🤷♀️
Zasto? Ja sam ih danas prvi put…ne znam još 🤷♀️
Stalno mi je testna bila jako tamna. Par puta kao pik a nije bio pik. Uglavnom namucile su me. Ne znam 🤷♀️
Mozda je to do mene i mog lh 😁
I ja upravo uzela iz Mullera i to nisu trakice nego bas ko test izgleda, 10 kom 140kn, skoro sam u nesvjest pala kad sam dosla na blagajnu
U dm-a su još skuplji, mislim da je 5 komada 100 kn. Ja se nadam da je svaki ciklus dobitan, pa ništa ne naručujem jer kao neće mi trebati. Ako sljedeći ne bude uspješan naručujem na veliko 😄
👦🏻 37
👩🏻 36
👶🏻 4
Mozda vama budu dobre 🙂
Inace ako ce te uzimat da ne cekate s ebaya ili ali ja imate na njuskalu iste takve, malo skuplje ali i dalje puno prihvatljivije nego ove po trgovinama
Da, kao sto Sanjarka kaze na njuskalu je stvarno ok cijena i meni su stigle za 3 dana.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Jutrooo trudilice 🤗
Nadam se da danas uzivate! 💆♀️
Ako imamo piskilice 🤞🤞🤞
🙅♀️30, 🙋♂️29
Sortiraj odgovore
Najstariji