Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    06. Studeni 2020. 16:32

Drage moje, samo da vam se malo javim. Nestrpljivo cekam prvi pregled, ima jos puno vremena. Od simptoma i dalje samo lagani grcevi (kao menstrualni). Malo osjetljivije grudi i cesce piskenje. Nista drugo. Radim normalno, aktivna sam iako mi je dr.rekla da mirujem, ali mi moze otvoriti bolovsnje tek nakon pregleda, pa cu nekako izdrzati do tada. Navodno mucnine ni ne pocnu ovako rano, nego za koji tjedan, a ja se vec usporedjujem s drugim trudnicama i brinem. Zapravo sve smo zabrinute, svaka oko necega, bilo da je oko simptoma ili nedostatka istih.  Zato cu malo pokusati odmaknuti se od citanja o trudnoci, ne misliti o tome, normalno funkcionirati, ne brinuti, samo pozitiva i cekam pregled. Eto, da znate zasto sam utihnula, sve je u redu, samo za moje psihicko zdravlje je bolje da trenutno ni ne surfam.  Drzite mi se, veselim se vasim plusicima 

Sanjarka88
    06. Studeni 2020. 16:42

Traveller

Sanjarka88 🦋

https://ibb.co/mhhf1jr

Muko moja pređi na drugoga 🤦‍♀️
    Ima li tko da me makne od muža ovaj vikend? 😁

Ma daaaj Sanjarko, povali muža, budi optimista, ne može ti papa biti toliko loša, nema šanse. Budi hrabra, idi u napad. 😂😂😂

Kiflica, super što si nam se javila, uživaj I sako opušteno. Javi nam se nakon pregleda i sretno 😍

Ali brisevi isto 🥶🥶🥶🥶🥶
    I jos vikend, idealno 😒
    E! Idem malo cmoljit negdje. 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bella🌟
    06. Studeni 2020. 16:46

Sanjarka88 🦋

🤣🤣🤣 
    Tako lijepo izgleda 😁😁
    Ma uzela sam neke iz dm-a,Mislim da jedine te obične da nisu digitalne cb. 100 kn 5 komada. Puno znam. Al nisam mogla čekati tako da sam za ovaj ciklus tako a nadam se da za slijedeću neću ništa od toga morati😁

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

Bella🌟
    06. Studeni 2020. 16:47

Kiflica

Drage moje, samo da vam se malo javim. Nestrpljivo cekam prvi pregled, ima jos puno vremena. Od simptoma i dalje samo lagani grcevi (kao menstrualni). Malo osjetljivije grudi i cesce piskenje. Nista drugo. Radim normalno, aktivna sam iako mi je dr.rekla da mirujem, ali mi moze otvoriti bolovsnje tek nakon pregleda, pa cu nekako izdrzati do tada. Navodno mucnine ni ne pocnu ovako rano, nego za koji tjedan, a ja se vec usporedjujem s drugim trudnicama i brinem. Zapravo sve smo zabrinute, svaka oko necega, bilo da je oko simptoma ili nedostatka istih.Zato cu malo pokusati odmaknuti se od citanja o trudnoci, ne misliti o tome, normalno funkcionirati, ne brinuti, samo pozitiva i cekam pregled. Eto, da znate zasto sam utihnula, sve je u redu, samo za moje psihicko zdravlje je bolje da trenutno ni ne surfam.Drzite mi se, veselim se vasim plusicima

Kiflice drzi se i ne surfaj previše kako si rekla. Samo opušteno i navrati nam koji put❤💖💝

👱 sve ok
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️

Sanjarka88
    06. Studeni 2020. 16:52

Bella🍁

Sanjarka88 🦋

🤣🤣🤣
    Tako lijepo izgleda 😁😁
    Ma uzela sam neke iz dm-a,Mislim da jedine te obične da nisu digitalne cb. 100 kn 5 komada. Puno znam. Al nisam mogla čekati tako da sam za ovaj ciklus tako a nadam se da za slijedeću neću ništa od toga morati😁

Te su ti super, probala sam ih 👍

Sanjarka88
    06. Studeni 2020. 16:53

Kiflica

Drage moje, samo da vam se malo javim. Nestrpljivo cekam prvi pregled, ima jos puno vremena. Od simptoma i dalje samo lagani grcevi (kao menstrualni). Malo osjetljivije grudi i cesce piskenje. Nista drugo. Radim normalno, aktivna sam iako mi je dr.rekla da mirujem, ali mi moze otvoriti bolovsnje tek nakon pregleda, pa cu nekako izdrzati do tada. Navodno mucnine ni ne pocnu ovako rano, nego za koji tjedan, a ja se vec usporedjujem s drugim trudnicama i brinem. Zapravo sve smo zabrinute, svaka oko necega, bilo da je oko simptoma ili nedostatka istih.Zato cu malo pokusati odmaknuti se od citanja o trudnoci, ne misliti o tome, normalno funkcionirati, ne brinuti, samo pozitiva i cekam pregled. Eto, da znate zasto sam utihnula, sve je u redu, samo za moje psihicko zdravlje je bolje da trenutno ni ne surfam.Drzite mi se, veselim se vasim plusicima

Bit ce sve dobro, nema nikalvog razloga da ova trudnoca bude kao i prosla
    Tako da, samo polako i Opusteno ❤️
    Pre pre rano je za simptome 👍

watson009
    06. Studeni 2020. 16:59

maša25

A ljecenje za vrijeme menge ili odmah nakon ti je taj jaki antibiotik koji ce mi dat koji je stetan u slucaju trudnoce. Pa moramo bit 100% sigurni da u tom momentu nisam trudna

Mašo sretno mila moja! Korak po korak rijesite...biti ce beba pod bor vidjeti ces ♥👆
    Nisam nikada cula za taj lijek tijekom menge, evo ovdje covjek svasta nauci! Drzi se ! Tu smo 🙏
    Bella tako je,mozda i bolje jer sam ovaj mjesec pogodena virusom...eto dizem se ponovno na nige i krecem u pohod ! Sanjarka lutealna mi je 12-13 dana...
    Sassy to trenutno stanje stresa ti ne moze uvelike utjecati na rezultate, ne brini...

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    06. Studeni 2020. 17:13

Ja sam danas bila vrijedna i u ponedjeljak se narucila na vadenje spolnih hormona i na konzultacije u Beta+, nakon razgovora dogovaramo prohodnost...
    Do kraja godine zelimo znati na cemu smo i tocka.
    Ja nisam covjek koji ce sve pustiti da ide svojim tokom i bas me briga! Idem do kraja, sve dajem od sebe...
    Andela ma presretna sam sestro zbog folikula 👆
    Biti ce to super!!! Poprati svakako s trakicama jer ja znam da puca na 25mm, meni potvrdeno tako da je to 100% tako ali ne mora znaciti da je i kod tebe...samo prati trakicama i muza ne ispustaj iz ruke hehe

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Bella🌟
    06. Studeni 2020. 17:19

watson009

Ja sam danas bila vrijedna i u ponedjeljak se narucila na vadenje spolnih hormona i na konzultacije u Beta+, nakon razgovora dogovaramo prohodnost…
    Do kraja godine zelimo znati na cemu smo i tocka.
    Ja nisam covjek koji ce sve pustiti da ide svojim tokom i bas me briga! Idem do kraja, sve dajem od sebe…
    Andela ma presretna sam sestro zbog folikula 👆
    Biti ce to super!!! Poprati svakako s trakicama jer ja znam da puca na 25mm, meni potvrdeno tako da je to 100% tako ali ne mora znaciti da je i kod tebe…samo prati trakicama i muza ne ispustaj iz ruke hehe

Da folikula valjda pucaju kod svakog drugačije. Meni je na 21mm puknuo sad prosli put. Sretno andelice😘💛😎🤞

👱 sve ok

Bella🌟
    06. Studeni 2020. 17:21

Sanjarka88 🦋

Bella🍁

Sanjarka88 🦋

🤣🤣🤣
    Tako lijepo izgleda 😁😁

Te su ti super, probala sam ih 👍

Odlično onda. Imam ih još 4 što mislim da će mi biti dosta,pogotovo ako vidim u ponedjeljak koji folikul.
    Bas sam se sad navukla na bazalnu i trakice i super zabavno mi je ovaj mjesec🤣🤭

👱 sve ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.