Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anabelaaaa
    06. Studeni 2020. 14:44

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

Sanjarka,kod tebe po par dana bude tamna,skoro pik..Takav sam ja uhvatila jednom,nimalo tamniji a potbrdjena ovul ultrazvukom.A mjerila lh svako 6 sati 🙄Hopsaj ti stalno.Ako je su mezekovi spermiji brzi u drugog vjeka, nema da ofulate ovaj mjesec I 🤗🤞🤞❤
    Mi vcrs isto u akciju,ovaj ciklus prvi put. Sad cuvamo ovo malo spermija,😁pa cemo svako drugi dan.

Joj draga nista ni ovaj mjesec od mene 😪

Kako nista?🙄Mislis da ce biti kratka lutealna faza ako O zakasni?

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Sanjarka88
    06. Studeni 2020. 14:52

anabelaaaa

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

Sanjarka,kod tebe po par dana bude tamna,skoro pik..Takav sam ja uhvatila jednom,nimalo tamniji a potbrdjena ovul ultrazvukom.A mjerila lh svako 6 sati 🙄Hopsaj ti stalno.Ako je su mezekovi spermiji brzi u drugog vjeka, nema da ofulate ovaj mjesec I 🤗🤞🤞❤
    Mi vcrs isto u akciju,ovaj ciklus prvi put. Sad cuvamo ovo malo spermija,😁pa cemo svako drugi dan.

Ne nego, nemamo dozvolu doktora za dalje prije nego stignu rezultati pape, a ona ce tek za 10tak dana 🥴

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

anabelaaaa
    06. Studeni 2020. 15:01

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

Ne nego, nemamo dozvolu doktora za dalje prije nego stignu rezultati pape, a ona ce tek za 10tak dana 🥴

A jojj.😔 Strpi se,sta da ti kazem.Ti si brzo ostvarila prolsu trudnocu o ovaj put nece biti problema... 🤞
    A sad ces se svakako malo vise kontrolirati I biti na opremu tako da ce sve biti ok.🤗

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Bella🌟
    06. Studeni 2020. 15:06

Anciooo jesam, našla ih i kupila u dm-u.🙈još malo za odbrojavanje😁😁😁🤞🤞💖
    Andela super za pregled😁

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

Bella🌟
    06. Studeni 2020. 15:39

I piškim na prvi lh štapić već🙈 al ništa se ne vidi,kao nazire se kad napretek oči ali to je bilo i za očekivati jer O još nije bas blizu. Počeo mi iscjedak i ovaj temperaturu porast me ujutro zbunio pa sam pisnula tek toliko da vidim. A u ponedjeljak idem na papu pa se nadam da će se već neki folikula bazirati pa ću onda trakicama slijedeći tjedan zaprav nastaviti.😁

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

• Bubica22
    06. Studeni 2020. 15:57

Cao cure.. nova sam i htjela bih nesto da se posavjetujem.. radimo vec 1g na bebi i kasni mi danas jedan dan i uradim ja test i nesto je to bilo cudno kad posle odp sat pokaze se skroz blijeda crta skoro neprimjetna i ja ovako pametna odem uzmem jos jedan i uradim al sam za.. stvar popila sam casu vode i otisla to izmokriti i negativan je e sad to mene zivu pojede ko luda hodam po kuci sto ne znam na cemu sam 

Sanjarka88
    06. Studeni 2020. 16:14

Bubica22

Cao cure.. nova sam i htjela bih nesto da se posavjetujem.. radimo vec 1g na bebi i kasni mi danas jedan dan i uradim ja test i nesto je to bilo cudno kad posle odp sat pokaze se skroz blijeda crta skoro neprimjetna i ja ovako pametna odem uzmem jos jedan i uradim al sam za.. stvar popila sam casu vode i otisla to izmokriti i negativan je e sad to mene zivu pojede ko luda hodam po kuci sto ne znam na cemu sam

Ponovi sutra ujutro ako ti ne dođe 
    Nakon 15min se vise nebi smio ocitavat rezultat 
    Ali sve je moguce 🤞🤞🤞🤞

Sanjarka88
    06. Studeni 2020. 16:15

anabelaaaa

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

A jojj.😔 Strpi se,sta da ti kazem.Ti si brzo ostvarila prolsu trudnocu o ovaj put nece biti problema… 🤞
    A sad ces se svakako malo vise kontrolirati I biti na opremu tako da ce sve biti ok.🤗

Ma dobro je to. Nadam se samo da spontani nije nesto poremetio pa da se ne oduzi
    Al hb kako bude bude, nema predaje

Sanjarka88
    06. Studeni 2020. 16:16

Idem i ja svoju lh pisnit, razonode radi 😁
    Bella koje si kupila? 

Sanjarka88
    06. Studeni 2020. 16:30

https://ibb.co/mhhf1jr

Muko moja pređi na drugoga 🤦‍♀️
    Ima li tko da me makne od muža ovaj vikend? 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.