Watsonoo,zao mi je 😔Kakva je situacija kod tebe,sto se tice nalaza,pretraga,jeste li radili hormone,spermiogram?
Ej pise mi u potpisu, mm ima mrvicu losiji spermio koji mora uskoro ponoviti...
Ja cekam vjesticu i da izadem iz izolacije pa da vadim spolne hormone i moram na prohodnost jajovoda, ako to sve bude ok a nema zaceca za jos 2-3 mj gin je rekao da preporuca inseminaciju.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Andela ljubim te, biti cemo vjerujem u to ...
Ali umara to cekanje, da hoce ic prirodno vec bi islo...uf,nije moj dan danas ♥
Mrzim te testice , samo mi rastuze dan 😩
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Watson baš mi je žao zbog tsta i sadašnjeg raspoloženja, ali mi je drago što guraš i ići će na neki način. Sad se odmori od korone do kraja, 2021. će biti za neke nove pobjede, ako se za Božić ne dogode mala čuda
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ajme Emily je i na mojoj listi! 😂 U biti sva na E su mi napeta. Nismo o tome puno pričali otkad radimo na bebi jer želim pričekati taj plusić pa ćemo onda o imenima. Ja imam osjećaj da bi djetetu mijenjala ime svakih mjesec dana 😂
Ja sam poludila otkad radimo na bebi, znači nikad manje nisam na poslu radila, ništa mi se ne da, samo nešto čitkam i razmišljam o bebi. Ne mogu si pomoći. Ne znam kako je vama, ali nekako sam sva u tome što možda i nije dobro. Ne djeluje mi da se stresiram, ali podsvijest je čudo.
Nisam uspjela popratiti sve, pročitam u brzini da sve vidim, pa zaboravim 🙈 Piški li netko do kraja tjedna?
👦🏻 37
👩🏻 36
👶🏻 4
https://ibb.co/g3Cgt2S evo ga pik. Nisam si dala mira i taman mi se piskilo. Jer je ona tamnija crta od kontrolne. Taman sam 14 dc . Uf nadam se da cemo uspjeti ovaj mj. Nedamise ga gnjavit bas, ako bude htjeo spontano hopsat onda ja sretna 😈 ionako smo sinoc kasno obavili tako da ima nade. Od danas pocinjem i dufaston da se bolje zaljepi. Samo sto me te tablete napusu ko zabu. Sva natecena izgledam. Vi koje to pijete imate isti problem?
Meni je duphaston ok, malo mi pojača pms i to je to.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Watson žao mi je. Odmaraj pa ćeš u akciju zdrava i odmorna 🤗
👦🏻 37
👩🏻 36
👶🏻 4
Ajme Emily je i na mojoj listi! 😂 U biti sva na E su mi napeta. Nismo o tome puno pričali otkad radimo na bebi jer želim pričekati taj plusić pa ćemo onda o imenima. Ja imam osjećaj da bi djetetu mijenjala ime svakih mjesec dana 😂
Ja sam poludila otkad radimo na bebi, znači nikad manje nisam na poslu radila, ništa mi se ne da, samo nešto čitkam i razmišljam o bebi. Ne mogu si pomoći. Ne znam kako je vama, ali nekako sam sva u tome što možda i nije dobro. Ne djeluje mi da se stresiram, ali podsvijest je čudo.
Nisam uspjela popratiti sve, pročitam u brzini da sve vidim, pa zaboravim 🙈 Piški li netko do kraja tjedna?
točno tak je i meni, stalno upadam na forum kao da vidim što se događa.. koncentracija nula
🙅♀️30, 🙋♂️29
Andela ljubim te, biti cemo vjerujem u to …
Ali umara to cekanje, da hoce ic prirodno vec bi islo…uf,nije moj dan danas ♥
Mrzim te testice , samo mi rastuze dan 😩
Draga Watson, potpuno te razumijem! Kada planirate raditi novi spermiogram? Kada ste radili prvi?
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Watson grlim te 🤗🤗🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Watsonoo,zao mi je 😔Kakva je situacija kod tebe,sto se tice nalaza,pretraga,jeste li radili hormone,spermiogram?
Ej pise mi u potpisu, mm ima mrvicu losiji spermio koji mora uskoro ponoviti…
Ja cekam vjesticu i da izadem iz izolacije pa da vadim spolne hormone i moram na prohodnost jajovoda, ako to sve bude ok a nema zaceca za jos 2-3 mj gin je rekao da preporuca inseminaciju.
Nisam vidjela opis...Ceka nas slicna procedura..🤞🤞Samo je nas spermio malo losiji ali ko zna,prvi put ga radimo...Bilo je dosta apstiniranja jer smo ne tako davno bili oboje na antibioticima..pa se sqd nadamo boljem.
Zelim brz oporavak i da sto prije krenes sa pretragama I sto prije dobijes sve pozitivne rez.❤❤
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Sortiraj odgovore
Najstariji