Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    17. Ožujak 2015. 21:42

mama2 samo neka se tako i nastave simptomi 
    NmareN hvala ti puno na lijepim riječima 
    Ela dobrodošla, sve takve simptome sam imala cijeli 12mj, napravila 4 testa i negativno, i kad sam otišla kod ginića rekao mi je da imam policistične jajnike, i da mi je zato tako bilo jer se tijelo borilo.. ali držim fige da je plus

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    17. Ožujak 2015. 21:45

Nadam se samo da su simptomi s jednim ciljem +
    A ne da me zaj.... i zavlaci 

Pepita2109
    17. Ožujak 2015. 21:57

ela ajme oprosti nije mi to bio cilj zaista, bar sve tu znaju da je meni cilj oraspoložiti druge.. ja sam samo rekla kako je meni bilo, ne mora tako tebi biti.. samo pozitivno 

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    17. Ožujak 2015. 21:58

mama2 i ja se nadaaaaam 

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    17. Ožujak 2015. 22:34

Curke moj dragi je na terenu (nije prvi put) i ne znam koji mi je,ali svako malo se rasplačem kao malo dijete, a tek za vikend dolazi  još mi je gore što sam totalno sama 

🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    17. Ožujak 2015. 22:38

Ako nisi daleko dodi do mene.
    Bilo bi mi jako drago

Pepita2109
    17. Ožujak 2015. 22:45

mama2 vrlo rado, a tu di sam nemam ni prijateljica (bar ne pravih nova sam), jedino svekrvu,ali ni ona sad nije tu heh

🙏👸👸🙏❤️

almS
    17. Ožujak 2015. 22:55

Nove cure, dobrodosle.. zalim vam da sto prije rijesite sve svoje nedoumice i tegobe, a ovdje smo svakako zajedno jace.
    Ja nemam blage sta da mislim o ovome mom stanju, ali sam prilicno strpljiva. Mislim da ce me FF blokirati, i njih sam zbunila (da se drugacije ne izrazavam) hahahah
    Suprug mi je na terenu ovu sedmicu (blizu je Rima, ali mora spavati tamo) i nismo se trebali vidjeti do petka, medjutim veceras je dosao da me iznenadi, da vecera sa mnom. Ko' narucen :)

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.