Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    17. Ožujak 2015. 21:32

NMareN …. nadam se ali se i plasim te svoje Nade
    Sad sam krenula gledati na sve moguce i nemoguce, a mozda ne bih trebala
    Gledam ja tako u svoje sisuljke i jasno primjetim da mi se zile full vide... nije da sam prije bas zagledala, ali mislim da nisu inace ovako plave, ljubicaste...
    I kao da su mi bradavice uz rub tamno, tamno smede..
    Dali mi se privida od silne zelje iili sto se dogada ne znam, ali moram to sve podijeliti s vama... oprostit cete mi, ne ? 

• mama@
    17. Ožujak 2015. 21:35

Ela  draga, dobrodosla nam..
    S obzirom da su ti testovi neg a simptome imas svakojake, svakako se javi gin da ti napravi uzv i vjerojatno izvadi krv da vidi dali je T u pitanju ipak.
    Zelim ti puno srece u onome sto ti zelis

ela16
    17. Ožujak 2015. 21:40

hvala na dobrodošlici... da kako rekoh sutra ću nazvati gin i dogovoriti pregled. Nada se da kraju ipak bude plusić!!!

Pepita2109
    17. Ožujak 2015. 21:42

mama2 samo neka se tako i nastave simptomi 
    NmareN hvala ti puno na lijepim riječima 
    Ela dobrodošla, sve takve simptome sam imala cijeli 12mj, napravila 4 testa i negativno, i kad sam otišla kod ginića rekao mi je da imam policistične jajnike, i da mi je zato tako bilo jer se tijelo borilo.. ali držim fige da je plus

ela16
    17. Ožujak 2015. 21:48

Pepita

mama2 samo neka se tako i nastave simptomi NmareN hvala ti puno na lijepim riječima Ela dobrodošla, sve takve simptome sam imala cijeli 12mj, napravila 4 testa i negativno, i kad sam otišla kod ginića rekao mi je da imam policistične jajnike, i da mi je zato tako bilo jer se tijelo borilo.. ali držim fige da je plus

sad si me rastužila....

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    17. Ožujak 2015. 21:45

Nadam se samo da su simptomi s jednim ciljem +
    A ne da me zaj.... i zavlaci 

Pepita2109
    17. Ožujak 2015. 21:57

ela ajme oprosti nije mi to bio cilj zaista, bar sve tu znaju da je meni cilj oraspoložiti druge.. ja sam samo rekla kako je meni bilo, ne mora tako tebi biti.. samo pozitivno 

ela16
    17. Ožujak 2015. 22:34

Pepita

ela ajme oprosti nije mi to bio cilj zaista, bar sve tu znaju da je meni cilj oraspoložiti druge.. ja sam samo rekla kako je meni bilo, ne mora tako tebi biti.. samo pozitivno 

Ma znam draga da ti nije bila namjera ali rastuzila me cinjenica da se tebi to dogodilo a ja nisam ni u jednom trenutku niti pomislila da bi moglo biti u pjtanju takvo nesto.

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    17. Ožujak 2015. 21:58

mama2 i ja se nadaaaaam 

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    17. Ožujak 2015. 22:34

Curke moj dragi je na terenu (nije prvi put) i ne znam koji mi je,ali svako malo se rasplačem kao malo dijete, a tek za vikend dolazi  još mi je gore što sam totalno sama 

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI