bas mi je zao...
Uvijek je dobro imati prijateljicu u blizini bas za ovakve slucajeve.
almS to je baš lijepo
mama2 istina, srećom ova moderna tehnologija mi dobro dođe da preko skajpa popijem kavu sa best frendicom heh, samo ona je bolesna, viroza pa već spava.. a ja mislim da to mene pere PMS jer bilo je terena i po 2 tjedna pa nisam ni suze ispustila,a sada za ta 3 dana kao da je otišao na 3godine, a i jučer sam malo plakala bezveze pitao me dragi zašto plačem, a ja njemu ne znam, samo me zagrlio i rekao ajme vi žene hahaha.. btw odakle si ti ono?
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
AlmS kako se samo poslozilo. Mora da vam je suden ovaj neobican ciklus. Samo jos nek vas plusic obraduje za nekoliko dana
Ela dobrodosla i bit ce plusic kad tad
Pepita znam kako je biti sam bez ikog svog. Tako se i ja osjecam kad muz mora na put
I mozda tebe peru pomalo hormoni od T a ne PMS
Mama2 kakva je u tebe situacija?
<3 2/2013 <3
jutro curice moje...
pozdrav svim novim trudilicama!!!
mama2, čekamo danas dobre vijesti.......
snaga uma....
Jutro..odmah moram loše vijesti... nakon cin2 sad je nalaz pokazao pozitivno hpv18 ... kao nesko rizično ali je hpv! u kurac! moram na koloskopiju il kak se već zove...ja više ne znam kaj da radim...uz svu pozitivu mene samo loše pere...ne znam, kako poslje trudnoća, kao može se ali ne bih nikada da prenesem to na dijete...a jbm..nikad problema sa papom...niiiikad nego sad nakon fuckung operacije jaaako sam tužna i prestrašenaaa!!!
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Stella , Jelena kod mene kao i svih ovih dana. Ni M od M.
Svi ostali simptomi vise-manje prisutni. U poslijepodnevnim satia imam glavobolju ali ne jaku, samo pritisak na celo iznad ociju... mucnina se javi u naletima nakon kave i kad nesto pojedem slatko, ali tako i prođe... stomak bolucka kao pred M ali ne ucestalo. Po novom si sisuljci bole kad se presvlacim samo, a i mislim( nisam sigurna) da su mi bradavice tamnjije i zile vidim.
Test cu raditi najvjerojatnije za vikend, ali ne nadam se previse bas
smiri se...nije to tako strašno...većina žena u nekom periodu pokupi hpv, on može i nemora biti aktivan...slušaj što ti doktori govore...hpv ti neće utjecati na mogućnst da ostaneš trudna...
samo se smiri...sve će biti u redu ...da li si vadila posebno uzorke ili klasićan papa test?
što ti je doktorica točno rekla...
ja imam visoko rizićan hpv i trudna sam...potpuno je neaktivan i ne radi mi nikakve probleme samo moram redovito na kontrolu...
smiri se sve će biti uredu...
Sortiraj odgovore
Najstariji