Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka33
    11. Lipanj 2014. 16:15

Po nekim mojim proračunima, trebala mi je doć jučer, napravila sam test, ali negativan je.a meni su ciklusi malo poremećeni tako da vjerojatno kasni koji dan, i to mi je najgore to kašnjenje, i onda na kraju dođe -gadura

mare27
    11. Lipanj 2014. 18:03

curke držim i ja palčeve,čvrsto čvrsto

Igorovabebica
    11. Lipanj 2014. 19:35

Curke-držite se!!!! Ne predajte se, već će toj vještici dosaditi dolaziti i nadam se da će to biti vrlo brzo!  Želim vam velike plusiće!!!

• mama@
    12. Lipanj 2014. 08:03

Ne znam ni koliko testovi budu osjetljivi? Ja bih napravila isto... Ili bolje ne... Ma ne znam...

mare27
    12. Lipanj 2014. 10:33

Tonka jel ima što novoga??

mare27
    12. Lipanj 2014. 10:40

mama2 napravi..

Snaša
    12. Lipanj 2014. 10:48

Lijepi pozdrav svima!Nova sam ovdje,naravno sa željom da mužić i ja imamo bebu.E,sad,imam mali problemčić,ako se može problemčićem nazvati.Naime,menstruacija mi kasni dobrih tjedan dana,inače uredni ciklusi 29 dana.Brine me slijedeće.Lani sam imala spontani u 8.tjednu trudnoće,nije bilo nikakvih simptoma,menstruacija bila (ako se može nazvati menstruacijom) 2-3 dana jako slabo…Sada,ona kasni,malo češće mokrim,grudi me ne bole,ali mi se jučer pojavio u ustima okus željeza,samo jedan tren i više ne.Dolje imam osjećaj kao da će svakog trena menstruacija ali nema je.I bolovi ne traju stalno,malo bodne pa stagnira.Znam da bi trebala napraviti test,ali zbog događaja od lani jednostavno se ne usudim-da se ne razočaram.Dogovor između mene i muža je da pričekamo do nedjelje,pa ako ne bude ništa od menstruacije da radimo test…Hvala

renata6
    12. Lipanj 2014. 10:53

Snaša dobrodošla!!
    Svaka trudnoća je individualna, pa tako i simptomi, kod svake žene je drugačije. Ja ti želim jedan veliki plusić pa da razveseliš i sebe i nas!!

Snaša
    12. Lipanj 2014. 11:06

Hvala vam od srca na podršci :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.