Mare moja, drago mi jr da sam bila tu kad si ti ugledala svoju drugu crticu. Nista, sad je red na meni. Zar ne? Uzivaj u priopcavanju ovako lijepe vijesti. I nemoj da zaboravis na nas ovdje

tako je mama2 sve dok ne vidim tvoj plusić ne odvajam se od ove teme ni jednu ne poznam osobno al neopisivo je kad vidiš da se nepoznata osoba toliko raduje zbog tebe,pa ću se ja radovat i sa svima vama
i da samo napomenem ostalim trudilicama - ja sam razmišljala o trudnoći stalno ,nakon svakog seksa ,dapaće ovaj mjesec manje al u mislima je stalno bila ta tema i čak nisam bila ni opuštena nego već u grču i stresu zbog mame jer je bila bolesna i ostala sam trudna ,tako daaa
tako je mama2 sve dok ne vidim tvoj plusić ne odvajam se od ove temeni jednu ne poznam osobno al neopisivo je kad vidiš da se nepoznata osoba toliko raduje zbog tebe,pa ću se ja radovat i sa svima vama
i da samo napomenem ostalim trudilicama - ja sam razmišljala o trudnoći stalno ,nakon svakog seksa ,dapaće ovaj mjesec manje al u mislima je stalno bila ta tema i čak nisam bila ni opuštena nego već u grču i stresu zbog mame jer je bila bolesna i ostala sam trudna ,tako daaa
Maloprije sam napisala slican post... nikad ti nisi opusten i to nema nikakve veze.. svaku sam trudnocu tj. Svaki puta nakon sexa sam razmisljala o tome, konstantno.. obje trudnoce, tako da.... nadam se da.budem i ja te srece da me pod borom doceka jedan pozitivan test

Luki, nisam radila nalaz reprodukcijskih hormona. Ja sam bila na generalnom godišnjem ginekoloskom pregledu s papa testom. Otisla sam namjerno na 13 dc da vidim jel uma naznaka ovulacije i ona mi je rekla da je sve ok, da po endometriju ovulacija treba da nastupi uskoro. Upravo sam je zvala da mi malo razjasni ovaj nalaz i ona mi je ponovila da je sve super. Hvala ti na odgovoru..
Luki, nisam radila nalaz reprodukcijskih hormona. Ja sam bila na generalnom godišnjem ginekoloskom pregledu s papa testom. Otisla sam namjerno na 13 dc da vidim jel uma naznaka ovulacije i ona mi je rekla da je sve ok, da po endometriju ovulacija treba da nastupi uskoro. Upravo sam je zvala da mi malo razjasni ovaj nalaz i ona mi je ponovila da je sve super. Hvala ti na odgovoru..
Nema na cemu :))) Vjerujem da ces uskoro ugledat plus zeljeni. :))) ♥

14.06.2014. L ♥
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
baš to,al eto vidiš čim sam izliječila ureoplazmu valjda isti tren ostala trudna zato ko što sam ti rekla samo se ti druži s mužem bez obzira na sve !!!! jedino me muči ešerihija al valjda bude sve ok

Pepita kakvo je stanje kod tebe?mene samo grudi bole za poludit,jedva grudnjak navucem koliko boli.a ostalo sve proslo
.samo jos imam bijeli iscjedak bez mirisa.
a kolike sam srece ginekologica mi je na bolovanju do daljnjeg!!!
Pepita kakvo je stanje kod tebe?mene samo grudi bole za poludit,jedva grudnjak navucem koliko boli.a ostalo sve proslo
.samo jos imam bijeli iscjedak bez mirisa.
a kolike sam srece ginekologica mi je na bolovanju do daljnjeg!!!
Kod mene je stanje takvo da ma bole leđa za poludjeti jedva sam stajala bila par min dok sam suđe oprala,bradavice jakoooo osjetljive, trbuh me boli kao da ću svaki čas procuriti, i dragi i ja išli nešto obaviti u grad pa rekoh kupiti ću odmah test kad na kraju on zaboravio novčanik,a ja u novčaniku par kunica, tako da nismo ništa obavili a nisam ni ja test kupila ljuta sam do bola ,a nismo se mogli vratit kući pa nazad i došli u goste evo trčala bila u wc zaista sam u autu imala osjećaj da sam procurila još sam dragom rekla da će imati sreće ako mu ne obojam sjedala ali ništa..
eto odvojila sam par min da ovdje škicnem i da vam se javim
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji