Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Studeni 2017. 16:44

Curke ja nemam nikakavih simptoma , da ne kasni stvar ne bi ni rekla da sam trudna😕 osim sta samo zijevam. Visr sam ih imala dok nisam ni znala da sam trudna

Gricko3
    23. Studeni 2017. 21:41

nestrpljiva25

Curke ja nemam nikakavih simptoma , da ne kasni stvar ne bi ni rekla da sam trudna😕 osim sta samo zijevam. Visr sam ih imala dok nisam ni znala da sam trudna

Ja nisam imala nikad simptome trudnoce, nista. Osim sta nisam imala M.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

mono1111
    23. Studeni 2017. 22:31

Bella,
    Gdje ste radili spermio?? Nazalost ako nema spermija, ni da pije saku tableta dnevno, pomoci nece biti...ali ponovite spermio zajedmo sa uzorkom urina, neki put spermiji znaju pobjeci u urin....a sto prije se onda narucite na biopsiju ! Sretno!

bella1234
    24. Studeni 2017. 07:15

Kbc split....ma sve mi je jasno...trenutno smo u fazi da trazimo uzrok azoo...ne znam sama sto da mislim i nekako ne bih htjela brzati...korak po korak...valjda se jos oporavljam od šoka 

Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
    i zauvijek znaj to!!!

bella1234
    24. Studeni 2017. 07:23

Petraa da bar imamo nalaz kao tvoj svi moji trenutni problemi bi se rijesili...jer sam se već  pomirila sa cinjenicom da nema sanse da beba dodje prirodnim putem....znaci umjetna nam ne gine, samo je pitanje sa azoo hoce li se biopsijom naci makar jedan plivac za oplodnju

Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
    i zauvijek znaj to!!!

24. Studeni 2017. 07:43

Cure jutros idem na wc nw papiru krv, bila M, nez sta se dogodilo. 100% sam sig da sam bila trudna 😕😥

Jane_Doe
    24. Studeni 2017. 08:21

nestrpljiva25

Cure jutros idem na wc nw papiru krv, bila M, nez sta se dogodilo. 100% sam sig da sam bila trudna 😕😥

pa imala si plus.. kakva krv je? svjeza? je bas obilno? 
    a d ponovis jos jedan test i da se javis gin?

24. Studeni 2017. 08:36

Pa sa e baya su svi neg, a ovaj iz ljekarne je poz bio. Pa nez, dobila mengu, i drob me poceo bolit kao kad imam.  Gin mi jutros radi a moram na posa. S

mina04
    24. Studeni 2017. 08:57

nestrpljiva25

Pa sa e baya su svi neg, a ovaj iz ljekarne je poz bio. Pa nez, dobila mengu, i drob me poceo bolit kao kad imam. Gin mi jutros radi a moram na posa. S

Koji si ono radila? Ako si onaj clearblue on navodno hoce lazno pozitivan dati..😐

All of God’s grace in one tiny face 💟

24. Studeni 2017. 09:05

Je, clearblue😼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani