Curke ja nemam nikakavih simptoma , da ne kasni stvar ne bi ni rekla da sam trudna😕 osim sta samo zijevam. Visr sam ih imala dok nisam ni znala da sam trudna
Curke ja nemam nikakavih simptoma , da ne kasni stvar ne bi ni rekla da sam trudna😕 osim sta samo zijevam. Visr sam ih imala dok nisam ni znala da sam trudna
Ja nisam imala nikad simptome trudnoce, nista. Osim sta nisam imala M.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Bella,
Gdje ste radili spermio?? Nazalost ako nema spermija, ni da pije saku tableta dnevno, pomoci nece biti...ali ponovite spermio zajedmo sa uzorkom urina, neki put spermiji znaju pobjeci u urin....a sto prije se onda narucite na biopsiju ! Sretno!

Kbc split....ma sve mi je jasno...trenutno smo u fazi da trazimo uzrok azoo...ne znam sama sto da mislim i nekako ne bih htjela brzati...korak po korak...valjda se jos oporavljam od šoka
Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
i zauvijek znaj to!!!
Petraa da bar imamo nalaz kao tvoj svi moji trenutni problemi bi se rijesili...jer sam se već pomirila sa cinjenicom da nema sanse da beba dodje prirodnim putem....znaci umjetna nam ne gine, samo je pitanje sa azoo hoce li se biopsijom naci makar jedan plivac za oplodnju
Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
i zauvijek znaj to!!!
Cure jutros idem na wc nw papiru krv, bila M, nez sta se dogodilo. 100% sam sig da sam bila trudna 😕😥
Cure jutros idem na wc nw papiru krv, bila M, nez sta se dogodilo. 100% sam sig da sam bila trudna 😕😥
pa imala si plus.. kakva krv je? svjeza? je bas obilno?
a d ponovis jos jedan test i da se javis gin?

Pa sa e baya su svi neg, a ovaj iz ljekarne je poz bio. Pa nez, dobila mengu, i drob me poceo bolit kao kad imam. Gin mi jutros radi a moram na posa. S
Pa sa e baya su svi neg, a ovaj iz ljekarne je poz bio. Pa nez, dobila mengu, i drob me poceo bolit kao kad imam. Gin mi jutros radi a moram na posa. S
Koji si ono radila? Ako si onaj clearblue on navodno hoce lazno pozitivan dati..😐

All of God’s grace in one tiny face 💟
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji