Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jane_Doe
    24. Studeni 2017. 08:21

nestrpljiva25

Cure jutros idem na wc nw papiru krv, bila M, nez sta se dogodilo. 100% sam sig da sam bila trudna 😕😥

pa imala si plus.. kakva krv je? svjeza? je bas obilno? 
    a d ponovis jos jedan test i da se javis gin?

24. Studeni 2017. 08:36

Pa sa e baya su svi neg, a ovaj iz ljekarne je poz bio. Pa nez, dobila mengu, i drob me poceo bolit kao kad imam.  Gin mi jutros radi a moram na posa. S

mina04
    24. Studeni 2017. 08:57

nestrpljiva25

Pa sa e baya su svi neg, a ovaj iz ljekarne je poz bio. Pa nez, dobila mengu, i drob me poceo bolit kao kad imam. Gin mi jutros radi a moram na posa. S

Koji si ono radila? Ako si onaj clearblue on navodno hoce lazno pozitivan dati..😐

All of God’s grace in one tiny face 💟

24. Studeni 2017. 09:05

Je, clearblue😼

blossom
    24. Studeni 2017. 09:16

nestrpljiva25

Je, clearblue😼

ne mogu ni zamislit kako ti je sad 
    ali kako mina kaze moguce da je clearblue pokazao lažno pozitivan test ...
    i ja sam vec cula da ga bolje izbjegavat 

Petraaa
    24. Studeni 2017. 09:24

Bella ma naci ce bar jednog plivaca, mozda je samo zalutao, drzim fige 🤞🤞

Nestrpljiva najezila sam se kad sam procitala, mogu zamislit kako ti je, bas mi je zao ako je clearblue pomutnju napravio 😢 ali ko zna mozda nije M mozda je neko krvarenje vezano za T, odi sto prije kod gin!! Jel curis bas kao klasicna menga ili je nesto drugacije? 😕

24. Studeni 2017. 09:29

Nemam pojma stvarno.  Trbuh me boli klasicno, curim kao menga normalna krv. Zbunjena sam skroz, malo tuzna, ali vise zbunjena.

Jane_Doe
    24. Studeni 2017. 10:49

a je plus na clearblue bio bas vidljiv ili jedva? jer i ja sam cula da zna bit lazno poz., ali meni je dva puta pokazao tocno i to bas bas vidljiv plus..

24. Studeni 2017. 11:24

Pa ono pokazo je jasan plus. Ginekolog mi ne radi danas uopce. Mengu sam dobila jer je obilna i bolna kp uvik. Idem dalje u nove pobjede sljedeci misec.🙈😸

Petraaa
    24. Studeni 2017. 11:43

Nista nestrpljiva nema druge nego cekat gina da objasni sto se dogodilo...ja sam svog sad zvala..mojoj pravoj mengi ni traga i dalje ono krvarenje svjeze sto je krenilo 23dc pa do danas nebi ni jedan dnevni ulozak obojalo, ove prave uloske nisam ni koristila a danas evo zavrsava sa svjetlosmedim iscjetkom i to je to, nit bolova nit icega( inace M traje 7 dana i od toga sam 3-4 dana na Ketonalu forte) ..na 26dc radila test i neg..zvala sad gin kaze ona uzet cemo to kao da je bila mens a ako prokrvarim opet da joj javim..grudi i dalje lagano osjetljive, temp 37...eto prolupat cu, vise nista ne kontam 😣😣😣😣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.