ali ja nemam na pismeno nista, samo mi je dr. u bolnici usput to rekao dok je izlazio..
stvarno se nadam da mi nece raditi problem, ali cu inzistirati..
mina sad evo vec 2 dana ne krvarim i nemam nikakav iscjedak cudne boje pa se nadam da cu dobiti M uskoro.. i mislila sam 2 ciklusa pricekati sigurno, a sad samo cekam da dobijem prvu M nakon kiretaze. citala sam i vidim da nema pravila, proslo je 11 dana od kiretaze pa cu se nacekati..
hvala vam cure na savjetima
Meni su rekli da krvarenje odmah poslije kiretaze se racuna kao M..al pravu sam dobila nakon tocno 28 dana. Jako mi je zao sto si morala to prozivjeti, al doci ce i nasa uspjesna T. Netko je tu napisao da nam svima zeli ZIVU i zdravu bebu. Dosta me pogodilo ovo zivu 💔 al sve u Bozje ruke i eto srece ☺
All of God’s grace in one tiny face 💟
ali ja nemam na pismeno nista, samo mi je dr. u bolnici usput to rekao dok je izlazio..
mina sad evo vec 2 dana ne krvarim i nemam nikakav iscjedak cudne boje pa se nadam da cu dobiti M uskoro.. i mislila sam 2 ciklusa pricekati sigurno, a sad samo cekam da dobijem prvu M nakon kiretaze. citala sam i vidim da nema pravila, proslo je 11 dana od kiretaze pa cu se nacekati..
Meni su rekli da krvarenje odmah poslije kiretaze se racuna kao M..al pravu sam dobila nakon tocno 28 dana. Jako mi je zao sto si morala to prozivjeti, al doci ce i nasa uspjesna T. Netko je tu napisao da nam svima zeli ZIVU i zdravu bebu. Dosta me pogodilo ovo zivu 💔 al sve u Bozje ruke i eto srece ☺
Jane nedaj se traži svoje briseve. Na kraju krajeva svi mi plaćamo taj porez što ide u državnu blagajnu pa zato molim lijepo. Njima je to ni iz đepa ni u đep.
Mina imat ćemo mi naša srčeka uskoro u rukama. 😊.
Nego da javim kaže privat.gin. da se može bebiti bez obzira na rengen u toku M. Što se tiče antibiotika nemože ništa biti. Ali ako je O u vrijeme uzimanja antibiot. onda rađe čekati jedan ciklus , ako nije slobodno i taj ciklus. Al kaže u globalu antibiotici ne škode tako da je to stvar izbora. Eto pa neka bude napisano i za ubuduće 😊.
Jane nedaj se traži svoje briseve. Na kraju krajeva svi mi plaćamo taj porez što ide u državnu blagajnu pa zato molim lijepo. Njima je to ni iz đepa ni u đep.
Mina imat ćemo mi naša srčeka uskoro u rukama. 😊.
Nego da javim kaže privat.gin. da se može bebiti bez obzira na rengen u toku M. Što se tiče antibiotika nemože ništa biti. Ali ako je O u vrijeme uzimanja antibiot. onda rađe čekati jedan ciklus , ako nije slobodno i taj ciklus. Al kaže u globalu antibiotici ne škode tako da je to stvar izbora. Eto pa neka bude napisano i za ubuduće 😊.
Hocemo i jedva cekam 😍🤗👼
All of God’s grace in one tiny face 💟
Jane,
Jesam li te vec pitala ali kakvu kiretazu si imala? Vakumsku ili klasicnu kiretom?
M bi trebala dobiti cca 4 do 6 tjedana nakon, vec sam ti pisala mislim....ako ti je sad negdje sredina ciklusa, vjerujem da ce doci kroz cca dva, tri tjedna.
Ne znam tko je napisao zivu i zdravu, ali potpisujem !!!!!!
Heh,ja sam to napisala .
To je kljucno u svemu.Da budu zive i zdrave..
To nam svima zelim od srca u sto skorije vrijeme .
Nisam ni ja jos uvijek dobila prvu menstruaciju nakon spontanog i hsc.Hsc je bio 31.07.Nemam nikakve simptome pms i iskreno mi to bas ide na zivce.
Heh,ja sam to napisala.
Nisam ni ja jos uvijek dobila prvu menstruaciju nakon spontanog i hsc.Hsc je bio 31.07.Nemam nikakve simptome pms i iskreno mi to bas ide na zivce.
Super da si radila samo histero umjesto kiretaze...to si priv.radila ili u bolnici?
klasicnu sam imala.. nikad nisam mislila da cu to reci ali jedva cekam da vjestica stigne.
mono kako si danas?
klasicnu sam imala.. nikad nisam mislila da cu to reci ali jedva cekam da vjestica stigne.
mono kako si danas?
Ok sam, nema vise krvarenja....samo u tragovima te neke tockice...
Heh,ja sam to napisala.
Super da si radila samo histero umjesto kiretaze…to si priv.radila ili u bolnici?
U bolnici su mi radili hsc jer dr.nije bio siguran je li rezidua ili polip.Na kraju ispalo rezidua.Drago mi je da sam izbjegla kiretazu.Dr.je stvarno bio korektan i svim silama se trudio da izbjegnemo ikakve zahvate,al komadicak od 1cm je malo sve zakomplicirao.Al drago mi je da je taj dio iza mene.Ne ponovilo se vise nikad.
Sortiraj odgovore
Najstariji