Draz cestitam od srca ;) Leptirica bravo tako je i najbolje, cestitam <3
Jagodica ne odustaj vjeruejm da bude sada napokon plusic :)
Ostale moje drage trudilice puno srece i strpljenja vam zelim .....Pusa :)
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Draz čestitke i od mene!!
Leptirice ne znam više šta bi, kako bi, kad bi... Zbog moje povijesti bolesti doktori su mi nagovijestili teže začeće prirodnim putem, tako da se više ne sekiram previše kad dobijem stvari, ali želimo još neko vrijeme pokušat bez doktora.
E i počela sam piti Femisan A, pa ćemo vidit.
Marincica hvala, ne možeš drugacije ovulaciju pogoditi u sridu.
Lela bitno je da nije iskljuceno prirodno začeće,zato ne odustaj!
Trudilice da vas pozdravim , i tako došao 19 i moja vještica tocno u sekundu. a ništa nastavljamo dalje.... vidim da ima + pa čestitam svima redom, nemam vremena previše da pišem i komentitram ali ubacim se na min svaki dan da vidim šta ima :) pozzz i u nove pobjede!!
cure moje, hvala na cestitkama! jos uvijek lebdim i bojim se ikome reci sretnu vijest! ja isto kao hello1 razocarana, moja dr,koja zna koliko dugo pokusvam i zelim dijete nije me htjela ni primiti niti dati uputnicu za vadit krv, osim sto zelim potvrdu trudnoce,imam i bolest stitnjace i bojim se da mi hormoni nesto ne zeznu. samo mi je rekla da dodjem za 2 mj.na uzv,a do tada nek si mislim jesam trudna ili ne?! brzinski sam promijenila dr i za tjedan dana idem na prvi pregled! javim vam kako je proslo, sretno svima i ne odustajte!
Curke, nije stvar u doktorima, nego naprosto se sve ne vidi, tek sa nekih sedam tjedana je ultrazvućno trudnoća vidljiva, do tad je teško uopće vidjeti, a i pitanje u kojem ste tjednu, odnosno kad se dogodila oplodnja.
Sortiraj odgovore
Najstariji