Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marincica
    18. Rujan 2014. 21:23

Draz cestitam od srca ;)  Leptirica bravo tako je i najbolje, cestitam <3
    Jagodica ne odustaj vjeruejm da bude sada napokon plusic :)
    Ostale moje drage trudilice puno srece i strpljenja vam zelim .....Pusa :)

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

• tines2106
    18. Rujan 2014. 23:06

Draz cestitam!!!a kako lijepa vijest!

Lela29
    19. Rujan 2014. 08:29

Draz čestitke i od mene!!

Leptirice ne znam više šta bi, kako bi, kad bi...  Zbog moje povijesti bolesti doktori su mi nagovijestili teže začeće prirodnim putem, tako da se više ne sekiram previše kad dobijem stvari, ali želimo još neko vrijeme pokušat bez doktora.
    E i počela sam piti Femisan A, pa ćemo vidit.

Bebach22
    19. Rujan 2014. 08:56

I ja sam bas jučer naručila femisan....ima ko kakva iskustva s njim?

leptirica3
    19. Rujan 2014. 10:24

Marincica hvala, ne možeš drugacije ovulaciju pogoditi u sridu. 
     Lela bitno je da nije iskljuceno prirodno začeće,zato ne odustaj! 

Lela29
    19. Rujan 2014. 12:33

Ma nema odustajanja

Miki35
    19. Rujan 2014. 17:15

Trudilice da vas pozdravim , i  tako došao 19 i moja vještica tocno u sekundu. a ništa nastavljamo dalje.... vidim da ima + pa čestitam svima redom, nemam vremena previše da pišem i komentitram ali ubacim se na min svaki dan da vidim šta ima :) pozzz i u nove pobjede!!

renata6
    19. Rujan 2014. 20:08

Tako je Miki, u nove pobjede!

• draz2
    20. Rujan 2014. 15:49

cure moje, hvala na cestitkama! jos uvijek lebdim i bojim se ikome reci sretnu vijest! ja isto kao hello1 razocarana, moja dr,koja zna koliko dugo pokusvam i zelim dijete nije me htjela ni primiti niti dati uputnicu za vadit krv, osim sto zelim potvrdu trudnoce,imam i bolest stitnjace i bojim se da mi hormoni nesto ne zeznu. samo mi je rekla da dodjem za 2 mj.na uzv,a do tada nek si mislim jesam trudna ili ne?! brzinski sam promijenila dr i za tjedan dana idem na prvi pregled! javim vam  kako je proslo, sretno svima i ne odustajte!

renata6
    20. Rujan 2014. 19:08

Curke, nije stvar u doktorima, nego naprosto se sve ne vidi, tek sa nekih sedam tjedana je ultrazvućno trudnoća vidljiva, do tad je teško uopće vidjeti, a i pitanje u kojem ste tjednu, odnosno kad se dogodila oplodnja.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.