Cure, ja se moram nekome požaliti, a vi ćete me najbolje u tome razumjeti - pa evo ga. Muž i ja smo ovaj ciklus odlučili prestati čuvati se, ali to je bilo dan prije nego je trebala doći vještica, tako da mislim da su šanse za trudnoću obzirom na fazu ciklusa i moje godine negdje 1:100. prvi pravi pokušaj je trebao uslijediti tek idući ciklus. Međutim, moji su ciklusi postali jaaako neredoviti, pa iako se vještica pojavi negdje 30. dan, barem dva puta godišnje kasni, čak i po 60 dana. Iskreno, mislim da u 40. nisam ostala trudna onako iz prve, budimo realni, ali vještice nema 6 dana, a ja zadnja 2 dana imam sve one simptome kao da će vještica svaki čas...sto puta sam išla na wc misleći eto je... isto tako znam da su i kod trudnoće simptomi isti, barem meni je tako bilo. Imala sam cijeli paket simptoma od podmukle (poput) menstrualne boli , natekle grudi, nadut trbuh i osjećaj da je krenulo itd. Ovo mi nije prvi put da mi se dešava da mislim da sam možda trudna, pa da na kraju ispadne da (pored svih "simptoma") nisam, ali je to sad u planu tako da ne mogu prestati opsjedati. Za test bi trebalo čekati barem 13 dana od snošaja, a danas je tek 7. dan. Uvijek sam ovakva i to me izluđuje. Oduševljavam se kad čujem da netko čeka po 15 - 20 dana da kupi test. Rado bih da sam takva, ali evo..nisam i pitam se koliko ću se izluđivati u ovom narednom periodu. Sorry ako je bilo dugo, ali se moram nekome jadati.
Draga mama3x znam kako ti je....Gle ako vec kasni mislim da spolno aktivna zena nikad nezna moze bit trudna ali i nemora ....Ja se nadam i drzim fige da jesi :)
Kaj se ispricavas, tu smo i zato da jedna drugu tjesimo.....Pusa draga
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Bok, ja sam nova ovdje...iako iščitavam po forumima već godinu i pol koliko pokušavam ostati trudna. Obavili sve pretrage, ja imala ureaplazmu i povišen prolaktin. Sad je sve ok, a suprug ima slabije pokretne spermije - astenozoospermija, pa pije Profertile mjesec i pol. Treba piti 3 mjeseca da bi se vidjelo poboljšanje. Ima netko sličnih iskustava, javite se!!!
Mary Lou dobrodosla :) Nadam se da ces ubrzo dobit malenog andjela ;)
Mama3x znas i ja se nekad to isto pitam, al onda pogledam koliko su tada zene i zibot bio drugaciji, jbt samo su se na polju porodile i otisle dalje radit, neznam ali mislim da vrijeme se promijenjilo, ljudi takoder....same nas neke bolesti napadaju, eto i kod mene mjesecnice nema i nema 2 mj ( upala mokr kanala, pa kasni tak je rekel gin), Neznam kaj da ti velim al jednostavno znale su ...al mislim da cemo i mi znat jednog daja da je to to ;) <3
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Ja mislim da ovi simtomi koje mi osjećamo iz mjeseca u mjesec su samo naznake pms-a, ja kad sam ostala trudna nisam imala nikakvih simptoma a mučnine su krenule kad je kasnila dva tjedna i onda sam radila test i bio je pozitivan, tak da se ja radujem kad ih ne bude bilo, znam da je to individualno, ali ovo fakat svaki mjesec je za iznorit.
Sortiraj odgovore
Najstariji