Jutro ekipa!
Mi pokrili plodne dane po školski, svako drugi dan, ležanje na stomaku (zavaljena maternica), sada čekanje.... al nekako se više i ne veselim, unaprid se pripremam na minus
Jutro ekipa!
Mi pokrili plodne dane po školski, svako drugi dan, ležanje na stomaku (zavaljena maternica), sada čekanje…. al nekako se više i ne veselim, unaprid se pripremam na minus
Tako smo i mi 7 mjeseci ,po školski..plodne dane svako drugi dan,ležanje na leđima s nogama na zidu,mjerenje bazalne temperature..
I onda ja odlućim 8.mjesec pokušavanja svaki dan, svih pet plodnih dana bez prekida i evo nas sad u drugom tromjesecju.
pokušajte!

za početak mislit pozitivno mislim da je to prvi korak ka plusu!!! a drugo kaj treba ležat na trbuhu poslije akcije?

Znaš kako žene dižu noge u zrak... e a ako imaš zavaljenu maternicu trebaš ležati na stomaku sa podignutom guzom ... navodno, bilo kako bilo ne škodi.

Mare i ja sam se pitala, nakon ovih položaja, više ni ne znaš u koji položaj da se digneš! iako mi je s prvom trudnoćom pomoglo ležanje na leđima sa blago podignutom guzom,
ma više ni ne znam kak da se objesim, već sam ko vampir, hi hi
Mare i ja sam se pitala, nakon ovih položaja, više ni ne znaš u koji položaj da se digneš!iako mi je s prvom trudnoćom pomoglo ležanje na leđima sa blago podignutom guzom,
ma više ni ne znam kak da se objesim, već sam ko vampir, hi hi
hahahhaha baš si me nasmijala iskreno (sad ću bit malo izravna) ja sam već mužu rekla da bi posao trebali obavljat sa mojim nogama u zraku da odmah leti tam negdje gdje treba

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji