Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mare2017
    16. Rujan 2014. 13:54

Jeeeeeeeeeeee čestitke i od mene 

Marincica
    16. Rujan 2014. 13:58

Hello draga cetitam ti od 

Hello1
    16. Rujan 2014. 14:05

Marincica

Hello draga cetitam ti od 

Hvalllaaaa

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

Lela29
    17. Rujan 2014. 08:15

Jutro ekipa!
    Mi pokrili plodne dane po školski, svako drugi dan, ležanje na stomaku (zavaljena maternica), sada čekanje.... al nekako se više i ne veselim, unaprid se pripremam na minus

leptirica3
    18. Rujan 2014. 18:37

Lela

Jutro ekipa!
    Mi pokrili plodne dane po školski, svako drugi dan, ležanje na stomaku (zavaljena maternica), sada čekanje…. al nekako se više i ne veselim, unaprid se pripremam na minus

Tako smo i mi 7 mjeseci ,po školski..plodne dane svako drugi dan,ležanje na leđima s nogama na zidu,mjerenje bazalne temperature..  I onda ja odlućim 8.mjesec pokušavanja svaki dan, svih pet plodnih dana bez prekida i evo nas sad u drugom tromjesecju. 
    pokušajte! 

mare27
    17. Rujan 2014. 08:42

za početak mislit pozitivno mislim da je to prvi korak ka plusu!!! a drugo kaj treba ležat na trbuhu poslije akcije?

Lela29
    17. Rujan 2014. 09:00

Znaš kako žene dižu noge u zrak... e a ako imaš zavaljenu maternicu trebaš ležati na stomaku sa podignutom guzom    ... navodno, bilo kako bilo ne škodi.

mare27
    17. Rujan 2014. 10:40

aha,e sad kakvu ja imam ko to zna hehhehe al ja dižem noge u zrak il  sam podignem guzove

Lela29
    17. Rujan 2014. 11:49

haha, svako ima svoj neki recept

renata6
    17. Rujan 2014. 10:58

Mare i ja sam se pitala, nakon ovih položaja, više ni ne znaš u koji položaj da se digneš! iako mi je s prvom trudnoćom pomoglo ležanje na leđima sa blago podignutom guzom, ma više ni ne znam kak da se objesim, već sam ko vampir, hi hi

mare27
    17. Rujan 2014. 11:30

renata

Mare i ja sam se pitala, nakon ovih položaja, više ni ne znaš u koji položaj da se digneš! iako mi je s prvom trudnoćom pomoglo ležanje na leđima sa blago podignutom guzom, ma više ni ne znam kak da se objesim, već sam ko vampir, hi hi

hahahhaha baš si me nasmijala iskreno (sad ću bit malo izravna) ja sam već mužu rekla da bi posao trebali obavljat sa mojim nogama u zraku da odmah leti tam negdje gdje treba 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI