Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ANE5
    17. Rujan 2014. 12:28

Pozdrav, ja sam nova  i pokušavam zatrudnjeti ali baš i ne uspjeva.

renata6
    17. Rujan 2014. 12:43

Ej Cao ANE!
    Samo se ti pridruži nama trudilicama, imaš koji novi položaj za savjetovat? Evo mi se već vješamo ko vampiri, sa guzama simo tamo, treba nam neko friško mišljenje!
    Koliko dugo pokušavate?

Diva2
    17. Rujan 2014. 16:18

Bok cure, evo mi smo drugi mjesec u akciji... sad čekamo naš plusić :)) prošli mjesec nam se dogodila biokemijska pa smo onak nikakvi ali zato smo ovaj mjesec nabrijani na najjače :D red rad disciplina 

"Prvo te ignoriraju,onda te ismijavaju,pa se bore protiv tebe,a onda ih pobjedis"

ally1985
    18. Rujan 2014. 09:38

Moj budući mužić i ja krećemo u akciju čim se vratim sa puta, probat ćemo svaki dan drugo,pa možda napokon nešto bude:)

Što me ne ubije, to me ojača...

ANE5
    18. Rujan 2014. 10:05

Pokušavamo već pola godine, jučer sam bila u ginića na pregled,  sve mi je pregledala, i sve je ok moram još vidit hormone.
    A što se tiče položaja ni sama više ne znam koliko bi noge u zrak digla.

renata6
    18. Rujan 2014. 10:07

A znači i ti si obješena? Ok, sad smo svi stvarno ko zombiji! Nema što nećemo napraviti za male smotuljke! Želim ti čim prije plusić i da otvoriš jesensku sezonu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.