A znači i ti si obješena? Ok, sad smo svi stvarno ko zombiji! Nema što nećemo napraviti za male smotuljke! Želim ti čim prije plusić i da otvoriš jesensku sezonu!
Ja se nadam da će uspjeti, jer sad mi već nije sve jedno iako mi je rekla dr. da je sve uredu.
mi si se već 8 mj trudimo i ništa a kao sve u redu ja idem 3 na pregled ak ne dobijem vješticu jer ni sama već neznam kad ju trebam dobit! a šta se tiće naših nogu,bome da visimo na sve strane već se znam smijat samoj sebi al neka sve za mališana koji će nas poslije zezat sve u šesnaest

Ja sam sad u dva mjeseca napravila sve žive preglede, bila sam u Sunaca na sistematski pregled sve uredu osim što su mi vidjeli cistu na desnom jajniku. Nakon toga sam išla u svoje ginekologice sa svim nalazima ciste više nema, al mi je dala uputnicu za vadit krv.
Radila mi je čak i nekakav pregled ne znam kako se zove ... kao nakon spolnog odnosa sam morala doći kod nje pa je uzela bris spermića i gledala njihovu pokretljivost i to je kao uredu
Ajme cure meni ponekad dođe da odustanem, samoj sam sebi smiješna i idem si na živce s tim nogama u zraku i jastukom ispod guzice kad eto prolazi 9. ciklus bez plusića. Vještica mi treba doći kroz dva dana i danas već lagano osjećam pritisak u trbuhu tako da sam plusić i ovaj mjesec prekrižila
Za 15 dana idem kod ginića i mislim da ću lagano krenuti sa detaljnim pretragama jer, ruku na srce,nisam više u cvijetu mladosti i nemam vremena čekati godinu-dvije-tri da se možda dogodi plus.
Drž'te se curke i nadam se da ćete bar vi što prije ugledati plusiće. Puse svima !
drage cure, evo i ja vec godinama pokusavam i pocela sam sakupljati sve nalaze potrebne za potpomognutu. taman sam sve prikupila i cekala mengu da se narucim na pregled i uzv, kad menge nema vec 11 dana, a test na trudnocu 3x pokazao +!!! tako sam sretna i bojim se da se ne probudim iz ovog lijepog sna!cure, ne odustajte i sretno svima!
drage cure, evo i ja vec godinama pokusavam i pocela sam sakupljati sve nalaze potrebne za potpomognutu. taman sam sve prikupila i cekala mengu da se narucim na pregled i uzv, kad menge nema vec 11 dana, a test na trudnocu 3x pokazao +!!! tako sam sretna i bojim se da se ne probudim iz ovog lijepog sna!cure, ne odustajte i sretno svima!
Draz čestitke!
Draz,cestitaaaaaaammmm.... Negubim nadu kad vidim ovako lijepe price sa sretnim završetkom ....
Zvala danas u ordinaciju kod ginića i govori meni sestra da nek se naručim za negdje mjesec dana jer je kao još prerano pa ćemo vidjet sta će biti.Tko će pričekat tih mjesec dana????
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji