mi si se već 8 mj trudimo i ništa a kao sve u redu ja idem 3 na pregled ak ne dobijem vješticu jer ni sama već neznam kad ju trebam dobit! a šta se tiće naših nogu,bome da visimo na sve strane već se znam smijat samoj sebi al neka sve za mališana koji će nas poslije zezat sve u šesnaest
Ja sam sad u dva mjeseca napravila sve žive preglede, bila sam u Sunaca na sistematski pregled sve uredu osim što su mi vidjeli cistu na desnom jajniku. Nakon toga sam išla u svoje ginekologice sa svim nalazima ciste više nema, al mi je dala uputnicu za vadit krv.
Radila mi je čak i nekakav pregled ne znam kako se zove ... kao nakon spolnog odnosa sam morala doći kod nje pa je uzela bris spermića i gledala njihovu pokretljivost i to je kao uredu
Ajme cure meni ponekad dođe da odustanem, samoj sam sebi smiješna i idem si na živce s tim nogama u zraku i jastukom ispod guzice kad eto prolazi 9. ciklus bez plusića. Vještica mi treba doći kroz dva dana i danas već lagano osjećam pritisak u trbuhu tako da sam plusić i ovaj mjesec prekrižila
Za 15 dana idem kod ginića i mislim da ću lagano krenuti sa detaljnim pretragama jer, ruku na srce,nisam više u cvijetu mladosti i nemam vremena čekati godinu-dvije-tri da se možda dogodi plus.
Drž'te se curke i nadam se da ćete bar vi što prije ugledati plusiće. Puse svima !
drage cure, evo i ja vec godinama pokusavam i pocela sam sakupljati sve nalaze potrebne za potpomognutu. taman sam sve prikupila i cekala mengu da se narucim na pregled i uzv, kad menge nema vec 11 dana, a test na trudnocu 3x pokazao +!!! tako sam sretna i bojim se da se ne probudim iz ovog lijepog sna!cure, ne odustajte i sretno svima!
Draz,cestitaaaaaaammmm.... Negubim nadu kad vidim ovako lijepe price sa sretnim završetkom ....
Zvala danas u ordinaciju kod ginića i govori meni sestra da nek se naručim za negdje mjesec dana jer je kao još prerano pa ćemo vidjet sta će biti.Tko će pričekat tih mjesec dana????
Sortiraj odgovore
Najstariji