Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lilianaa
    05. Rujan 2014. 18:36

Hvala vam curke, i mare27, i marincica i melly29, ali presijeca me ko da cu svaki cas dobiti, jos je nema, ali vidjet cemo do nedjelje. Kak mi kaze jedna meni draga osoba, ne treba se nikad prestati nadati  Onima koji nisu dobili plusice, drzim fige da ih uskoro vide, a oni koji su vidjeli plusice, zelim im ugodnu skolsku trudnocu, cujemo se za vikend 

Igorovabebica
    05. Rujan 2014. 19:18

Lidija87-drži se i ne daj toj vještici da dođe! Dosta je bilo njezine vladavine! samo hrabro naprijed, čvrsto vam svima držim palčeve!  A druge trudilice, kako ste??? 

mama102
    05. Rujan 2014. 22:02

hej, žene...evo da vam se javim...gadura još nije došla, a trebala je 1.9...radila jutros test, negativan :(

mama10

mare27
    06. Rujan 2014. 08:34

hm...ježim se od tih minusa

lilianaa
    06. Rujan 2014. 09:09

Hmm, moje M jos nema, ali ako je vjerovat bazalnoj temp. dobit cu ju tokom dana ili sutra  izgleda da nista ni ovaj put  izvjestavat cu vas dalje, uzivo s mjesta dogadanja hahaha  

Marincica
    06. Rujan 2014. 09:46

K vragu pa zar opet  Mama10,Lidija87,drž te mi se 
    Mare ponovi test, meni jos nije stigla znaci danas 38 dana kasni

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

mare27
    06. Rujan 2014. 10:02

iss pa šta je s tim mengama???? il smo ih mi izludile svojim negodovanjem prema njoj il nas one hoće izludit....???? grrrrrrrrrr

mare27
    06. Rujan 2014. 10:03

trebala sam danas ujutro al moj dragi mužić nije jučer kupio test,pa ću sama kad budem išla idući tj u grad i napravim ga...

Marincica
    06. Rujan 2014. 10:14

More more i tako iduci tjedan napravi pa vidi na cemu si  a to za menge vjerojatno im smeta ovo vrijeme

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

• IVKA17
    06. Rujan 2014. 16:25

jutros se probudim i vidim lagano krvarenje,maloprije napravim test i negativan je :-(  :-( a prvi je bio pozitivan! bas sam razocarana!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI