Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mama102
    05. Rujan 2014. 22:02

hej, žene...evo da vam se javim...gadura još nije došla, a trebala je 1.9...radila jutros test, negativan :(

mama10

mare27
    06. Rujan 2014. 08:34

hm...ježim se od tih minusa

lilianaa
    06. Rujan 2014. 09:09

Hmm, moje M jos nema, ali ako je vjerovat bazalnoj temp. dobit cu ju tokom dana ili sutra  izgleda da nista ni ovaj put  izvjestavat cu vas dalje, uzivo s mjesta dogadanja hahaha  

Marincica
    06. Rujan 2014. 09:46

K vragu pa zar opet  Mama10,Lidija87,drž te mi se 
    Mare ponovi test, meni jos nije stigla znaci danas 38 dana kasni

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

mare27
    06. Rujan 2014. 10:02

iss pa šta je s tim mengama???? il smo ih mi izludile svojim negodovanjem prema njoj il nas one hoće izludit....???? grrrrrrrrrr

mare27
    06. Rujan 2014. 10:03

trebala sam danas ujutro al moj dragi mužić nije jučer kupio test,pa ću sama kad budem išla idući tj u grad i napravim ga...

Marincica
    06. Rujan 2014. 10:14

More more i tako iduci tjedan napravi pa vidi na cemu si  a to za menge vjerojatno im smeta ovo vrijeme

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

• IVKA17
    06. Rujan 2014. 16:25

jutros se probudim i vidim lagano krvarenje,maloprije napravim test i negativan je :-(  :-( a prvi je bio pozitivan! bas sam razocarana!

• IVKA17
    06. Rujan 2014. 16:27

:-(

mare27
    06. Rujan 2014. 18:07

uh ovo boli..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.