hej, žene...evo da vam se javim...gadura još nije došla, a trebala je 1.9...radila jutros test, negativan :(
mama10
Hmm, moje M jos nema, ali ako je vjerovat bazalnoj temp. dobit cu ju tokom dana ili sutra izgleda da nista ni ovaj put
izvjestavat cu vas dalje, uzivo s mjesta dogadanja hahaha
K vragu pa zar opet Mama10,Lidija87,drž te mi se
Mare ponovi test, meni jos nije stigla znaci danas 38 dana kasni
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
iss pa šta je s tim mengama???? il smo ih mi izludile svojim negodovanjem prema njoj il nas one hoće izludit....???? grrrrrrrrrr
trebala sam danas ujutro al moj dragi mužić nije jučer kupio test,pa ću sama kad budem išla idući tj u grad i napravim ga...
More more i tako iduci tjedan napravi pa vidi na cemu si a to za menge vjerojatno im smeta ovo vrijeme
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
jutros se probudim i vidim lagano krvarenje,maloprije napravim test i negativan je :-( :-( a prvi je bio pozitivan! bas sam razocarana!
Sortiraj odgovore
Najstariji