Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    05. Rujan 2014. 14:12

hehhe.. lidija87 čarobne ti riječi... i držimo palčeve naravno da ne dođe,a šta se mene tiće,kupila sam test za 14kn pa si sve mislim da se popiškim i gotovo kaj pokaže pokaže

lilianaa
    05. Rujan 2014. 14:37

mare27 kazu da ako ima razlike u duzini trajanja i kolicini M (ako je ima mnogo manje nego inace), postoji opravdana sumnja za trudnocu jer su mnoge imale par mjeseci trudnoce redovito krvarenja. ne znam kako je kod tebe, ali ako vidis nekakvo uistinu neuobicajeno krvarenje, nije lose provjeriti, bar bih ja na tvom mjestu.. svakako ti drzim palceve sto god odlucila vezano za test, ako zelis jos malo pricekat ok, ako ga odlucis ujutro napravit, isto ok, ali svakako se javi  

mare27
    05. Rujan 2014. 15:28

napravila sam sad ovaj od 14 kn i minus je...al sam sad rekla dragom da kupi skuplji i radim ujutro...i ako je opet minus zna se,boleština neka

lilianaa
    05. Rujan 2014. 17:30

Mare27 nemora biti bolest, rekoh ti, ako nisi trudna i ne radi se o implantacijskom krvarenju, moguce da je reakcija na kontracepciju. Ja sam takoder imala smedi iscjedak prvi mj kad sam koristila pilule, vjerujem da je to prilagodba organizma...

lilianaa
    05. Rujan 2014. 17:32

Mene presijeca u jajniku, mislim da bih mogla uskoro dobiti 

mare27
    05. Rujan 2014. 18:09

i to mi je palo na pamet,vidjet ćemo....nemoj coprat lidija,nečeš ju dobit,ako kod mene nema plusića nek bude kod tebe,kod mene će idući bacam se opako na posao čim ovo sve završi

Melly29
    05. Rujan 2014. 18:15

joj ženske nedajte toj gaduri da.dođe  ja saljem pusaaa i puno plusica .... drzim figeee 

lilianaa
    05. Rujan 2014. 18:36

Hvala vam curke, i mare27, i marincica i melly29, ali presijeca me ko da cu svaki cas dobiti, jos je nema, ali vidjet cemo do nedjelje. Kak mi kaze jedna meni draga osoba, ne treba se nikad prestati nadati  Onima koji nisu dobili plusice, drzim fige da ih uskoro vide, a oni koji su vidjeli plusice, zelim im ugodnu skolsku trudnocu, cujemo se za vikend 

Igorovabebica
    05. Rujan 2014. 19:18

Lidija87-drži se i ne daj toj vještici da dođe! Dosta je bilo njezine vladavine! samo hrabro naprijed, čvrsto vam svima držim palčeve!  A druge trudilice, kako ste??? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.