meni je danas 30.dan ciklusa, preksutra treba doci M, i jos uvijek nemam nikakvih simptoma tako da neznam nista, neznam sto da si mislim, ali eto... vjerojatno ce doci M ko i svaki put, vec sam pripremila marulju i vrkutu da mogu s njima zapoceti iducim ciklusom, mozda nesto pripomognu...
mare27, meni je jos to sumnjivo, promatraj, ako bude razlike u kolicini i duzini trajanja M, napravi test. vjeruj mi, sve je moguce
P.S. i Ivki sam rekla da napravi test, a ono plus hehe, mozda nije lose poslusat moj savjet
hehhe.. lidija87 čarobne ti riječi... i držimo palčeve naravno da ne dođe,a šta se mene tiće,kupila sam test za 14kn pa si sve mislim da se popiškim i gotovo kaj pokaže pokaže

mare27 kazu da ako ima razlike u duzini trajanja i kolicini M (ako je ima mnogo manje nego inace), postoji opravdana sumnja za trudnocu jer su mnoge imale par mjeseci trudnoce redovito krvarenja. ne znam kako je kod tebe, ali ako vidis nekakvo uistinu neuobicajeno krvarenje, nije lose provjeriti, bar bih ja na tvom mjestu.. svakako ti drzim palceve sto god odlucila vezano za test, ako zelis jos malo pricekat ok, ako ga odlucis ujutro napravit, isto ok, ali svakako se javi
napravila sam sad ovaj od 14 kn i minus je...al sam sad rekla dragom da kupi skuplji i radim ujutro...i ako je opet minus zna se,boleština neka
napravila sam sad ovaj od 14 kn i minus je…al sam sad rekla dragom da kupi skuplji i radim ujutro…i ako je opet minus zna se,boleština neka
Cuj nju boleština, pa tuc te treba ....kak ti je lidija rekla ak nije trudnoca mozda je ta reakcija na kontracepcije, a ti odma bolest joj joj vrag te hmmm ...
Lidija87 slazem se sa marom ak kod nas nema plusa nek bar tebi bude pozitivan
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

Mare27 nemora biti bolest, rekoh ti, ako nisi trudna i ne radi se o implantacijskom krvarenju, moguce da je reakcija na kontracepciju. Ja sam takoder imala smedi iscjedak prvi mj kad sam koristila pilule, vjerujem da je to prilagodba organizma...
i to mi je palo na pamet,vidjet ćemo....nemoj coprat lidija,nečeš ju dobit,ako kod mene nema plusića nek bude kod tebe,kod mene će idući bacam se opako na posao čim ovo sve završi

joj ženske nedajte toj gaduri da.dođe ja saljem pusaaa i puno plusica .... drzim figeee
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji