Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Segy
    30. Studeni 2015. 15:32

Asti, sta ga tipkate 😂
    Jel ima jos tko s plusicem a da sam mu zaboravila cestitati?

Sta ste tice ciklusa meni je daban 6dc. Moram se baciti u akciju :)

Jel mi netko od vas moze objasniti to s mjerenjem temp?
    Mislim na to nikad nisam gledala, niti s prvom trudnocom, pa ako se kojoj da da mi ukratko objasni..
    Hvala 😘

Veja
    30. Studeni 2015. 15:34

MajaSocka, ako je tako pala temp, moguće je da je implatacijski pad, meni to sve više miriši na T, jedva čekam taj 06.12.

Sad sam se pobrkala tko je šta pitao za lh trakice, uglavnom ja ih koristim već 6 mjeseci i dosad sam svaki put ulovila pik, s tim kad bi već dosta počela tamnit,po dva puta sam piškila trakicu, samo eto uglavnom je se desilo da profulamo akciju kad je najvažnije, a dotad bi sve pokrili. Što se tiče FF aplikacije, meni je dosad svaki put se poklopila sa LH trakicom, prosli ciklus nedjeljom bio pik, FF mi pokazao O ponedjeljkom, od pika O nastupa kroz 24-36h,tako da je meni se dosad sve poklapalo, samo falilo nam je sreće.

Veja
    30. Studeni 2015. 15:43

Anchy, ako ti variraju ciklusi, onda vjerojatno ti nije pouzdan izračun sa klokanice.

Segy, ja mjerim bazalnu temp. već par mjeseci, mjerim je oralno, znači ispod jezika, bitno ti je da je izmjeriš kad se probudiš ujutro prije ikakvog kretanja, tako da je najbolje toplomjer imati negdje odmah pri ruci. Bazalnu upisujem u Fertility Friend aplikaciju i dosad mi nije nikako falila kad je O, samo eto mi nismo imali sreće

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.