nemojte vi mene zezat nek opet gledam taj odvratni minus...već ga se bojim ko crnog vraga
joj znam kako ti je... tako je i meni bilo.. ali kopat ce te.. a i dok dođes kod ginica to ima dosta vremena ...
Vjerujem da je tesko vidjet minus, ali ipak mislim da je sad u tvom slucaju plus
Naravno fige su tu
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
nisam,ujutro kao da je krenula,osječaj kao da curi ,odem na wc nema ničeg obrišem se krv i reko evo je ipak me samo hebe...evo već je podne nije nacurilo ni za žlićicu...ma izluđuje me
Bas nas ovaj mjesec zajebava (pardon) ,,,, sta se desava
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
meni je danas 30.dan ciklusa, preksutra treba doci M, i jos uvijek nemam nikakvih simptoma tako da neznam nista, neznam sto da si mislim, ali eto... vjerojatno ce doci M ko i svaki put, vec sam pripremila marulju i vrkutu da mogu s njima zapoceti iducim ciklusom, mozda nesto pripomognu...
mare27, meni je jos to sumnjivo, promatraj, ako bude razlike u kolicini i duzini trajanja M, napravi test. vjeruj mi, sve je moguce
P.S. i Ivki sam rekla da napravi test, a ono plus hehe, mozda nije lose poslusat moj savjet
Sortiraj odgovore
Najstariji