Heii cure.. Kod mene i ovaj mj sigurno nista.. Pms je tu. Bolovi u donjem dijelu trbuha i sise vec lagano bole.. Nema nikakvih znakova T :(
Heii cure.. Kod mene i ovaj mj sigurno nista.. Pms je tu. Bolovi u donjem dijelu trbuha i sise vec lagano bole.. Nema nikakvih znakova T :(
Nemoj se zalostit prije vremena. Ja sam isto ocekivala ko zna kakve znakove i simptome pa na kraju nis od toga. Tipicni pms i NISTA drugacije!

https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png
Anchy, ovisi kakvi su ti ciklusi, meni su npr. 33 dana i O mi varira od 17 - 24 dc. Prošli ciklus je bila 21 dc, ovaj ciklus mislim da će biti ranije. Kao što kaže Miska preskupe su ti trakice u ljekarnama,ja ih isto kupujem preko ebaya( stigle za nekih 10 dana), a da sam ih kupovala u ljekarnoj potrošila bi para i para,jer potrošim cca. 15-tak trakica za jedan ciklus.
Anchy, ovisi kakvi su ti ciklusi, meni su npr. 33 dana i O mi varira od 17 - 24 dc. Prošli ciklus je bila 21 dc, ovaj ciklus mislim da će biti ranije. Kao što kaže Miska preskupe su ti trakice u ljekarnama,ja ih isto kupujem preko ebaya( stigle za nekih 10 dana), a da sam ih kupovala u ljekarnoj potrošila bi para i para,jer potrošim cca. 15-tak trakica za jedan ciklus.
meni je zadnja s kašnjenjem bila 35...kasnila je tjedan dana.....e pa onda se ni ne mogu osloniti da mi je na klokanici izračunalo dobro kad su mi plodni dani ili??
Anchy30

Hajjj cure! Chichita onda vec kreni s akcijom od viska ne boli glava heheh :)
Miska r tocno te razumim s takvim ljudima vridi ona daleko ti kuca od moje! A mirise to u tebe na T, pa daj Boze da i bude!
Pticice, vazno da je tebi bilo lipo, a i gostima a svekrva nek se kiseli ko joj je kriv hahah!
Ivyp ja ti drzim fige da bude T, simptomi mogu doc i kasnije!
Vecka, anchy
Stanje kod mene...jutros veliki skok bazalne temperature....skocila na 37 ....do sad mi je najveca bazalna bila 36.7....s tim da je jucer ujutro bila na 36.2.....tjera me da se nadam!
Hajjj cure! Chichita onda vec kreni s akcijom od viska ne boli glava heheh :)
Miska r tocno te razumim s takvim ljudima vridi ona daleko ti kuca od moje! A mirise to u tebe na T, pa daj Boze da i bude!
Pticice, vazno da je tebi bilo lipo, a i gostima a svekrva nek se kiseli ko joj je kriv hahah!
Ivyp ja ti drzim fige da bude T, simptomi mogu doc i kasnije!
Vecka, anchy
Stanje kod mene…jutros veliki skok bazalne temperature….skocila na 37 ….do sad mi je najveca bazalna bila 36.7….s tim da je jucer ujutro bila na 36.2…..tjera me da se nadam!
Draga moja,ja držim fige za tebe!!
Anchy30

url=https://lilypie.com]
Ima li tko iskustva s FF aplikacijom! Sad sam tamo prckala oko grafa i kad stavim da mi ovulaciju detektira po lh trakicama stavlja mi da je ovulacija bila 17dc a kada stavim po temperaturi onda 19dc cemu onda da vjerujem? Ja sam 17dc osjetila bol u jajniku al aj sad ti znaj....
Ima li tko iskustva s FF aplikacijom! Sad sam tamo prckala oko grafa i kad stavim da mi ovulaciju detektira po lh trakicama stavlja mi da je ovulacija bila 17dc a kada stavim po temperaturi onda 19dc cemu onda da vjerujem? Ja sam 17dc osjetila bol u jajniku al aj sad ti znaj….
Ma taj FF je cudan, ja ga nisam uspjela pohvatat... mjerila bazalnu i trakice i jos sam bila na uz i to se sve poklopilo a FF je zabiljezio O dva dana nakon toga! Ja bih prije vjerovala trakicama!

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji