Lista za NE dobit:
Paula5 12.11.
Pticica2 27.11.
Ivyp 01.12.
Miska-r 02.12.
MajaSocka 07.12.
Mimica24 10.12.
Sjuskica 12.12.
JanaH. 18.12.
Vecka 18.12.
Anchy30 19.12.
Darliv 21.12.
Segy 24.12.
Chichita 25.12.
Obama2009 25.12.
Tina220210 25.12.
Ivyp, Miska-r , kakvo je kod vas stanje, vi ste slijedeće za NE dobiti?
Jutro drage moje!
nije me bilo par dana nisam se stigla javljati, ali sad sam sve neprocitane stranice procitala, jest da mi je trebalo sat i pol ali je vrijedilo! koliko plusica u par dana drage moje!!!!! ajmeee toliko me to usrecilo kao da su moji!!!!!!!!!!! ajme!!!!!!!!! cestitam vam svima i zelim vam urednu i skolsku trudnocu!!!! ajme koliko sam sretna nemogu vam opisati!!!!
sto se tice grada odakle sam is okolice Siska sam, a sto se tice muzeve sestre u nikakvim smo odnosima, misli da je najpametnija, i da cu joj ja oprastat njene hireve sto imaju djeca od 3,4 godine-E PA NECU, nek joj svekrva oprasta ja sto posto necu, zena od 27,28godina i sa dvoje djece (koje sam joj ja cuvala dok je ona radila u njemackoj, a muz je takav da voli kafice vise od ikog i iceg) i nemoze vodit brigu o djeci nego ih ja cuvam (koja nevaljam) se treba ponasat normalno, a ne da sam ja od 20 zrelija od nje i da ja nju ucim nesto pa kad si takva budi samnom je zavrsila za sve vjeke, kad je trebala uslugu ja valjam eto jel bi ti mogla, reko ti znas sta sam ti ja rekla imas svoju mamu i tatu i meni se ne obracaj vise, veli pa kad budete imali djecu ja cu morat doc vidit i to sve ipak cu bit tetka, reko moje djete neces vidat dokle god ne napuni 18godina i ne bude moglo odlucivat o sebi, ti meni nisi nista nit ces bit mom djetetu(a prije tog je pricala kako minemozemo imat djecu kako pokusavamo vec tada je bilo godinu dana, da smo mi bili na pregledima ovo ono a niko o tome nezna da pokusavamo nit ista mi samo kazemo da kad bude-bit ce ni vise ni manje ne govorimo upravo radi okoline i pritiska) uhh mogla bih vam roman napisat o tome...
a sto se tice sada ciklusa, sise me bole i bradavice, tvrde su i malo su se povecale, pogotovo lijeva je osjetljivija, i jucer sam jela kuhanu mrkvu osjetila mi se kao po zeljezu onako, ko kada polizete krv kas se porezete pa tako mi je imala nekakav okus, i mlijeko neki dan, frisko kupila uzela i otvorila a ono mi nekako ko pokvareno fuj neznam, evo jedino to, citam nekoga je svrbio trbuh, i meni je bilo tako prije par dana, i sinoc,preksinoc sam osjetila onako kao neki mali grc u trbuhu, i vrtilo mi se par dana onako kad se ustanem, a sad...Onaj gore samo zna....
drage moje cestitam jos jednom na +!!!!!!!!!!!!!
Chichita, prati trakicama da si na sigurno, al osluškuj i tijelo, da znaš otprilike kako funkcionira, nešto po čemu ćeš možda i skontat da je O
Miska-r, nije ti lako u blizini tavih osoba, grrr... btw. pa ti imaš i simptomčića koji mogu ukazati na T, držim fige
Heii cure.. Kod mene i ovaj mj sigurno nista.. Pms je tu. Bolovi u donjem dijelu trbuha i sise vec lagano bole.. Nema nikakvih znakova T :(
https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png
Anchy, ovisi kakvi su ti ciklusi, meni su npr. 33 dana i O mi varira od 17 - 24 dc. Prošli ciklus je bila 21 dc, ovaj ciklus mislim da će biti ranije. Kao što kaže Miska preskupe su ti trakice u ljekarnama,ja ih isto kupujem preko ebaya( stigle za nekih 10 dana), a da sam ih kupovala u ljekarnoj potrošila bi para i para,jer potrošim cca. 15-tak trakica za jedan ciklus.
Sortiraj odgovore
Najstariji