Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iivanaat27
    29. Studeni 2015. 21:47

MajaSocka hvala ti, i ja se nadam… I ja tebi zelim da sto prijeee ugledas svoj plusic!! 
    Sorry na ovom zadnjem mrgudnom smajliju hehe slucajno sam ga stisnula,i nemogu ga izbrisat heheh to je trebo bit sretni smajl 

Mallla
    29. Studeni 2015. 22:08

Ma neka mrguda....to se on mrsti da pozuri taj plusic :)

url=https://lilypie.com]

Rozica2810
    29. Studeni 2015. 22:41

miska bas lijepo od tebe !! Slobodno ti preseli, ali nas nemoj zaboravit ihiihihi 
    iivanaat27 naravno da je to to, samo cekam da nam potvrdis, joooj oci mi zasuzile na tvoju zadnju recenicu (kad god ga zazelim da ga ugledam) ,kad bude bit ce, necu se brinut imam jos vremena 
    MajaSocka aaa ne,ne ovaj put je sigurno T u pitanju, neznam jesi li negdje pisala, ali kad ces radit test ?? 
    Jeste li zapalile svoju prvu svijecu ?? ja jutros ... 
    (popodne kad sam bila na misi, sve ste mi bile u mislima, tako da ocekujem jos plusica )

Mallla
    29. Studeni 2015. 22:46

Hvala Rozica :)
    Da svijeca je upaljena.... Obozacam vrijeme dosasca!
    Test na sv.Nikolu...znaci 6.12....pa cemo vidit stize li mi Nikola il Krampus! 

url=https://lilypie.com]

• Pticica2
    30. Studeni 2015. 00:33

Gosti maloprije otišli, sve bilo perfektno. 
    Od svekrve dobila par kiselih osmjeha na sve moguće hvalospjeve od gostiju. Super 1:0 za mene

Chichita
    30. Studeni 2015. 08:31

Isuse i Marijo...koliko plusića....OMG!!!! pa nema me par dana i vi se raspisale ko velike...
    Drage moje TRUDNICE OD SRCA VAM ČESTITAM, I ŽELIM VAM NAJLJEPŠU I NAJUREDNIJU TRUDNOĆU.
    Bože, kako ste me razveselile...

Segy
    30. Studeni 2015. 08:41

Jutro zenske 😘
    Koliko ste se raspisale, pola sam zaboravila vec :)
    Mislim da sam svim trudnicama cestitala..
     MayaLena, tebi zelim dobrodoslicu, vidim da smo mjestanke :))
    Ajde bas mi je drago.

Ostalim curkama 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.