Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rozica2810
    29. Studeni 2015. 20:06

Vecer trudilicee !! 
    Eto sad kada sam svasta nesto prokomentirala imam osjecaj da cete sve Vi napustiti ovaj PDF i prijeci na drugi i prije nego sto ja pocmem raditi na bebici hahhah 
    Ali neka bilo bi mi draze tako, ja bi se pa s vremenom pridruzila !
    Sretno svimaaa !! 

miska
    29. Studeni 2015. 20:15

Zabica25 mi smo se dog da cemo roditeljima reci za bozic a svima ostalima tek kad prode prva tri mjeseca...iako ja imam osjecaj da cu pukut do tad, progovorila bih na guzicu najrade 
    Sva sreca pa necemo u hrv do bozica pa cu se suzdrzat valjda! 
    Nasla sam kuglice za bor koje se mogu otvorit za neku cestitku ili pokloncic pa cemo im sliku od ultrazvuka spakirat unutra, taman sam 22.12 narucena kod gin! 😊
    Danas sam bas pricala s mamom, pocela je opet kad cemo radit djecu, s 40 i bla bla bla (ni ne zna da smo bili god i pol u pokusajima) a mene je tako napinjalo na smijeh, malo mi je falilo da mi ne izleti 

iivanaat27
    29. Studeni 2015. 21:23

Rozica2810 Hvala tii…i ja se nadam da je to to sad,dosta je bilo 2 godine mucenja   I ja tebi isto zelim da imas plusic kada god ga zazelis 

Miska bude mama sretnija nego ti kad joj kazete hehheheh 

Mallla
    29. Studeni 2015. 21:33

Cure dobro vecer!
    Evo prvo da odgovorim na pitanja i komentare! Nadam se da i ja uskoro idem u trudnice, ali ako i nisam kad tad cu ici...ne zelim se previse opterecivat, sada uzivam u vasim plusicima! ;)
    Danas mi je tek 7dpo pa mislim da je za test prerano....al ako ne dobijem do sv.Nikole mogla bi popiskit jedan rekreativno.
    A za sise ja imam osjecaj da su bas od ovulacije pocele divljat, nezmam sta im je...ako nije T onda stvarno neznam!
    Danas sam bila na Kupresu, uzivala u snjeznim radostima, nadisala se svjezeg zraka i prvo sto napravih po dolasku doma je da vidim sta mi vi radite!

Ivanat zelim ti T potvrđenu na uzv :) 16dpo je obecavajuce!

Zabice pismo je prekrasno...bas bas iz duse i za cuvat cijeli zivot!

Tanija e bas je jadnicka jako uhvatilo...zelim mu brzo ozdra ljenje!

Pticice ah svekrvini ispadi....il zanemari il progovori...tako nekako ja funkcioniram. Ja i moja smo se jednom posvadale da smo bas vikale i nakon 5 min se isle ispricavat ona jer je rekla glupost a ja jer sam preburno reagirala....imamo neslaganja i to sto je njen sin njen sin pa ona zna sta je za njega najbolje i mama ce ovo mama ce ono pa ja dobijem popizdikus...al to su sve gluposti...sad ih pocmem zafrkavat oko tog sto mi smeta pa onda ona zakoci na vrime heheh!

Leoona zelim ti da sto prije ostvaris zelju, miska nam je pravi primjer da nikad ne smhemo odustat!

Majalena dobrodosla i sto prije s plusicem isla na drugi pdf :)

Jana kako si ti? U kojoj si fazi ciklusa?

Ako sam nekog izostavila sorry....

url=https://lilypie.com]

Mallla
    29. Studeni 2015. 21:35

Heheheh rozica...ja sam preuzela ulogu pozdravljanja i odzdravlhanja s ove teme heheh....sve cure koje su bile il su dobile plusic il su se malo pritajile :) Mozda i docekam kad ti pocmes trud :)

Mallla
    29. Studeni 2015. 21:38

Heheh ispast ce na kraju da je onaj clanak da je zaceti najlakse h vrijeme Bozica ispast tocan.
    E pa svima nam skupa zelim da 2015 godinu zavrsimo s malom mrvom u pupi!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.