Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pticica2
    29. Studeni 2015. 11:27

Upravo sada sam bas ljuta
    Trebaju nam doci neki gosti i ja hocu da pravim neka slana i slatka jela i samo sam supruga zamolila da oguli jabuke a svekrva je kao iz puske odgovorila da to nije njegov posao. Htjela sam joj reci za drugog sina koji svojoj supruzi pere, kuha dok im svekrva jos odrzava stan i pegla kako to može da prođe ali sam znala da se mi ne možemo porediti pa sam sam se samo spakovala i otišla za svojim poslom. 
    Toliko sam ljuta da neznam ni s gostima kako cu razgovarati a ljudi nisu nista zgrijesili.

miska
    29. Studeni 2015. 11:47

Pticica2

Trebaju nam doci neki gosti i ja hocu da pravim neka slana i slatka jela i samo sam supruga zamolila da oguli jabuke a svekrva je kao iz puske odgovorila da to nije njegov posao. Htjela sam joj reci za drugog sina koji svojoj supruzi pere, kuha dok im svekrva jos odrzava stan i pegla kako to može da prođe ali sam znala da se mi ne možemo porediti pa sam sam se samo spakovala i otišla za svojim poslom. 
    Toliko sam ljuta da neznam ni s gostima kako cu razgovarati a ljudi nisu nista zgrijesili.

To se meni jednom dogodilo kad smo bili kod njegovih, poceli smo zajedno spremat sude u perilicu kad se svekar oglasio kao sto radis, to je zenski posao, samo sam ga pogledala i rekla da ne brine jer da mu nece otpast kruna s glave ako napuni perilicu i da se sluskinje svagdje u svijetu placaju i mrtva hladna nastavila dodavat tanjure. Vise nije nikad tako nesto prokomentirao predamnom!

Anchy30
    29. Studeni 2015. 15:35

Pticica2

Draga moja još se nije rodio ko' bi ljudima udovoljio''!!Mrzim kad se ljudi guraju tamo gdje im nije mjesto!!Tako sam i ja prije šutila i trpila!Sad kad si to zadržala u sebi,sad te to izjeda i razmišljaš stalno o tome…tako sam i ja,sve do dana kad mi je bilo dosta svega i svima sam rekla što ih ide!!I otkada ne šutim više,baš mi je dobro!!Vjerujem da si šutila i nisi odg.zbog mira u kući i da ne bude svađe!(Ja nemam svekrvuimam svekra,duša je od čovjeka,a vjerujem da bi i svekrva bila da je tu s nama!)Nemoj se živcirati,uživaj u društvu i jelu!Gledaj to ovako…sljedeći put ćeš joj reći što je ide!Nećeš moći uvijek prešutiti!

Mrzim kad se poslije svađe sjetim što sam još mogla reći!!

Anchy30

iivanaat27
    29. Studeni 2015. 12:20

Zabica prekrasan je tekst 

Sad bas citam postove i nemogu vjerovat koliko plusica je doslo..cure zaista vam od <3 cestitam i zelim vam da imate mirnu trudnocu i brz porod!!!!!!! 

Heheh nadam se da cu i ja u srijedu dobit odlicnu vijet kod ginica. Jer evo danas mi kasni tocno 16dan.  Nadam se pozitivnom, u suprotnom cu poludittt vise ...

Heheh vidim tema je o obitelji... E tu mogu rec da sam imala srece, moji su super,od muza svi super, jedino eto od muza sogor me uzasnoo zivcira,toliko mi je antipatican i ufff al ajd nevidimo se cesto kad smo mi u austriji a oni u hr.pa onda super... A sto se tice muza i kucanskih poslova tu sam isto presetna, on stavi svaki put ves prat,preko vikenda on pere sude,baca smece on i odlicno..u svemu mi pomogle... :D 

Jos jedanput cestitam novim trudnicamaa,bas sam sretna radi vas i nadam se da cu vam se od srijede pridruzit i ja :D

Rozica2810
    29. Studeni 2015. 20:00

iivanaat27

Zabica prekrasan je tekst 

Sad bas citam postove i nemogu vjerovat koliko plusica je doslo..cure zaista vam od &lt;3 cestitam i zelim vam da imate mirnu trudnocu i brz porod!!!!!!! 

Heheh nadam se da cu i ja u srijedu dobit odlicnu vijet kod ginica. Jer evo danas mi kasni tocno 16dan.  Nadam se pozitivnom, u suprotnom cu poludittt vise 

Heheh vidim tema je o obitelji… E tu mogu rec da sam imala srece, moji su super,od muza svi super, jedino eto od muza sogor me uzasnoo zivcira,toliko mi je antipatican i ufff al ajd nevidimo se cesto kad smo mi u austriji a oni u hr.pa onda super… A sto se tice muza i kucanskih poslova tu sam isto presetna, on stavi svaki put ves prat,preko vikenda on pere sude,baca smece on i odlicno..u svemu mi pomogle… :D 

Jos jedanput cestitam novim trudnicamaa,bas sam sretna radi vas i nadam se da cu vam se od srijede pridruzit i ja :D

Drzim palceve, bude to plus i kod tebe !! Sretnoooo !! 

leonaaa
    29. Studeni 2015. 13:06

joj, zabice, prekrasnooo!! 
    Ljubav je u zraku!! 
    Nadam se da ću i ja jednog dana imat privilegiju razveseliti mm tako!! 

darliv
    29. Studeni 2015. 14:09

Žabice najljepše čestitke, a tekst je prekrasan, naježila sam se sva...  
    I ja jedva čekam da mogu dragom priopćiti takvu vijest, plače mi se i kad vaše porukice čitam  neka nas ovaj predblagdanski zrak opusti i nagradi nas s još pokojim plusićem!!

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI