Upravo sada sam bas ljuta.
Trebaju nam doci neki gosti i ja hocu da pravim neka slana i slatka jela i samo sam supruga zamolila da oguli jabuke a svekrva je kao iz puske odgovorila da to nije njegov posao. Htjela sam joj reci za drugog sina koji svojoj supruzi pere, kuha dok im svekrva jos odrzava stan i pegla kako to može da prođe ali sam znala da se mi ne možemo porediti pa sam sam se samo spakovala i otišla za svojim poslom.
Toliko sam ljuta da neznam ni s gostima kako cu razgovarati a ljudi nisu nista zgrijesili.
Trebaju nam doci neki gosti i ja hocu da pravim neka slana i slatka jela i samo sam supruga zamolila da oguli jabuke a svekrva je kao iz puske odgovorila da to nije njegov posao. Htjela sam joj reci za drugog sina koji svojoj supruzi pere, kuha dok im svekrva jos odrzava stan i pegla kako to može da prođe ali sam znala da se mi ne možemo porediti pa sam sam se samo spakovala i otišla za svojim poslom.
Toliko sam ljuta da neznam ni s gostima kako cu razgovarati a ljudi nisu nista zgrijesili.
To se meni jednom dogodilo kad smo bili kod njegovih, poceli smo zajedno spremat sude u perilicu kad se svekar oglasio kao sto radis, to je zenski posao, samo sam ga pogledala i rekla da ne brine jer da mu nece otpast kruna s glave ako napuni perilicu i da se sluskinje svagdje u svijetu placaju i mrtva hladna nastavila dodavat tanjure. Vise nije nikad tako nesto prokomentirao predamnom!

Draga moja još se nije rodio ko' bi ljudima udovoljio''!!Mrzim kad se ljudi guraju tamo gdje im nije mjesto!!Tako sam i ja prije šutila i trpila!Sad kad si to zadržala u sebi,sad te to izjeda i razmišljaš stalno o tome…tako sam i ja,sve do dana kad mi je bilo dosta svega i svima sam rekla što ih ide!!I otkada ne šutim više,baš mi je dobro!!Vjerujem da si šutila i nisi odg.zbog mira u kući i da ne bude svađe!(Ja nemam svekrvu
imam svekra,duša je od čovjeka,a vjerujem da bi i svekrva bila da je tu s nama!)Nemoj se živcirati,uživaj u društvu i jelu!
Gledaj to ovako…sljedeći put ćeš joj reći što je ide!
Nećeš moći uvijek prešutiti!
Mrzim kad se poslije svađe sjetim što sam još mogla reći!!
Anchy30
Zabica prekrasan je tekst
Sad bas citam postove i nemogu vjerovat koliko plusica je doslo..cure zaista vam od <3 cestitam i zelim vam da imate mirnu trudnocu i brz porod!!!!!!!
Heheh nadam se da cu i ja u srijedu dobit odlicnu vijet kod ginica. Jer evo danas mi kasni tocno 16dan. Nadam se pozitivnom, u suprotnom cu poludittt vise
...
Heheh vidim tema je o obitelji... E tu mogu rec da sam imala srece, moji su super,od muza svi super, jedino eto od muza sogor me uzasnoo zivcira,toliko mi je antipatican i ufff al ajd nevidimo se cesto kad smo mi u austriji a oni u hr.pa onda super... A sto se tice muza i kucanskih poslova tu sam isto presetna, on stavi svaki put ves prat,preko vikenda on pere sude,baca smece on i odlicno..u svemu mi pomogle... :D
Jos jedanput cestitam novim trudnicamaa,bas sam sretna radi vas i nadam se da cu vam se od srijede pridruzit i ja :D
Zabica prekrasan je tekst
Sad bas citam postove i nemogu vjerovat koliko plusica je doslo..cure zaista vam od <3 cestitam i zelim vam da imate mirnu trudnocu i brz porod!!!!!!!
Heheh nadam se da cu i ja u srijedu dobit odlicnu vijet kod ginica. Jer evo danas mi kasni tocno 16dan.Nadam se pozitivnom, u suprotnom cu poludittt vise
…
Heheh vidim tema je o obitelji… E tu mogu rec da sam imala srece, moji su super,od muza svi super, jedino eto od muza sogor me uzasnoo zivcira,toliko mi je antipatican i ufff al ajd nevidimo se cesto kad smo mi u austriji a oni u hr.pa onda super… A sto se tice muza i kucanskih poslova tu sam isto presetna, on stavi svaki put ves prat,preko vikenda on pere sude,baca smece on i odlicno..u svemu mi pomogle… :D
Jos jedanput cestitam novim trudnicamaa,bas sam sretna radi vas i nadam se da cu vam se od srijede pridruzit i ja :D
Drzim palceve, bude to plus i kod tebe !! Sretnoooo !!
joj, zabice, prekrasnooo!!
Ljubav je u zraku!!
Nadam se da ću i ja jednog dana imat privilegiju razveseliti mm tako!!
Žabice najljepše čestitke, a tekst je prekrasan, naježila sam se sva...
I ja jedva čekam da mogu dragom priopćiti takvu vijest, plače mi se i kad vaše porukice čitam neka nas ovaj predblagdanski zrak opusti i nagradi nas s još pokojim plusićem!!
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji