Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darliv
    29. Studeni 2015. 14:09

Žabice najljepše čestitke, a tekst je prekrasan, naježila sam se sva...  
    I ja jedva čekam da mogu dragom priopćiti takvu vijest, plače mi se i kad vaše porukice čitam  neka nas ovaj predblagdanski zrak opusti i nagradi nas s još pokojim plusićem!!

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

leonaaa
    29. Studeni 2015. 14:17

Zaboravila sam reći, ako se dobro sjecam- zabica će biti najljepša kuma u 6. mjesecu! 
    Ako sam krivo zapamtila, sorry! 

• MayaLena
    29. Studeni 2015. 14:23

Pozdrav cure!
    Čitam vas par dana, i evo odlučila sam vam se i ja službeno pridružiti  MM i ja smo odlucili od ovog mjeseca raditi na bebici, tako da sam nova u svemu ovome. Ciklusi su mi inace jako uredni, vise manje 27-29 dana. Neke predmenstrualne simptome i nemam, nikad me ne boli trbuh, osim dan prije me u jednom trenu presijece, i znam da cu sutradan dobiti. Ovaj mjesec od prestanka ovulacije, svaki dan imam lagane bolove u jajnicima, kao da cu dobiti, što mi je prvi puta u životu da bas svaki dan osjecam te bolove. Mokrenje mi je učestalo, inace se nocu budim mokriti, no sada i preko dana puno cesce idem. Mozda sada od silne zelje da ostanem trudna, malo vise osluskujem svoje tijelo, no svakako sam sigurna da mi prije nije tako bilo. Trenutno mi je 23 dan ciklusa. Ne znam je li netko imao slicna iskustva, pa da to mogu biti neki znaci. U svakom slucaju kako bilo da bilo, u iscekivanju sam jos par dana 

zabica25
    29. Studeni 2015. 14:43

darliv, hvala i tebi... 
    i svima kojima se sviđa moj tekst...slobodno ga kopirajte, nije izvorno moj :)
    leona, ja sam kuma trebala biti 30.7., a porod je 7.8. Ne znam kako će sad to ispasti...vidjet ćemo..sve je u Božjim rukama...
    možda će bebica prije van, a možda će malo pričekati...ili neću biti na svadbi..beba je puno bitnija 
    Moram napomenuti da je ovo prvi ciklus od kad radimo na bebi da nisam mjerila bazalnu i da sam se totalno opustila...nisam mužu rekla za ovulaciju i plodne dane...ništa nije znao i uspjelo iz prve

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

leonaaa
    29. Studeni 2015. 14:57

ma dijete je najvaznije, a sve ostalo ce vec nekak bit!
    i ja razmišljam da bacim tiplomjer, da se totalno opustim. tek onda će bit sve kak treba biti.. makar, nadam se da će ovaj ciklus bit dobitan.. i mm i ja ćemo za plodne dane bit doma, na godišnjem, pa bi moglo upalit, kaj mislite? 
    ako ne, morat ćemo po liječničku pomoć... kak funkcionira to s klomifenima? vidim da ih dosta cura pije, a ne znam ništa o tome...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.