Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    28. Studeni 2015. 21:43

E da....meni je hladno hladno nikako se ugrijat a temp 37....prije nisam pazila na to al neznam bas da mi je temp. Bila oko 37 osim kad sam bolesna! I da sise su jos narasle ja neznam do kad ce....

url=https://lilypie.com]

Veja
    28. Studeni 2015. 21:46

Zabicee, jeeej, ma cestitam ti od  i da sve super prodje  ma znala sam da ti vec testic moze pokazati, jer je vec dosta dana proslo poslije o, jupiii 

Pepita, pa ti si jos u komadu pratim zimske bebice, samo da vidim kakvo je stanje kod tebe, draga zelim ti da sto prije i sto bezbolnije prodje 

Btw curke, obozavam ovu navalu plusica i nadam se da ce se nastaviti 

Veja
    28. Studeni 2015. 21:48

Majo, koji ti je dpo?

Veja
    28. Studeni 2015. 21:55

Lista za NE dobit:

Paula5 12.11.
    Pticica2 27.11.
    Ivyp 01.12.
    Miska-r 02.12.
    MajaSocka 07.12.
    Mimica24 10.12.
    Sjuskica 12.12.
    JanaH. 18.12.
    Vecka 18.12.
    Anchy30 19.12.
    Darliv 21.12.
    Segy 24.12.
    Chichita 25.12.
    Obama2009 25.12.
    Tina220210 25.12.

Pticica, kakvo je stanje kod tebe, izmedju svih oni postova ne sjecam se jesi pisala da je M stigla il bi plusic mogao pokucati na vrata 

Pepita2109
    28. Studeni 2015. 22:00

Vecka a vidis ti to curka me zajebava ne ide joj se jos van :) hvala na lijepim zeljama draga :* tebi zelim plusic do neba :)

majasocka moj prvi simptom sjecam se par dana zamotana u deku i smrcava temp 37, sise nabubrile a naravno nakon neuspjeha isaznanja o pcos nisam ni pomisljala na T

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• orhideja
    28. Studeni 2015. 22:17

Evo vam jos jedan moj simptom. Poslednja dva tri dana mi crijeva uzasno krce. Nisam gladna, nisam nahladjena. Sin danas stavio glavu na stomak..kad je zakrcalo, on se valjao od smijeha.
    Idoh ja u trgovinu gledat grudnjak..svratim do trudnickih stvari i skontam, imam toliki visak i nadut stomak, da mi se i ne isplati nista kupovati, mogu odma na trudnicko prec. Al imam jos od prosle trudnoce nesto.

• Pticica2
    28. Studeni 2015. 22:19

Dok sam se ja vratila sa planine kod vas plusici padaju kao pahulje. 
    Čestitam od srca i da se tako i nastavi. 
    Menge jos nema ali nismo ovaj mjesec ništa ni radili tako da je ocekujem ali dok se riješim ureaplasme i jos nekih gluposti krećem u akciju, možda sl.mjesec.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.