Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JanaH.
    29. Studeni 2015. 08:35

Jutro cure! 
    pa ovo je ludnica, čestitam vam na plusićima ovo je super! 
    Preletila sam zadnjih 6stranica koje ste jučer napisale, kasno došli iz graza, pa u krpe... 

Nadam se da će se tempo nastaviti... 

nego, jetreva, zaova? To su ? Šogorice ili?

miska
    29. Studeni 2015. 10:04

JanaH.

Jutro cure! 
    pa ovo je ludnica, čestitam vam na plusićima ovo je super! 
    Preletila sam zadnjih 6stranica koje ste jučer napisale, kasno došli iz graza, pa u krpe… 

Nadam se da će se tempo nastaviti… 

nego, jetreva, zaova? To su ? Šogorice ili?

Jetrva je zena od brata, a zaova sestra od muza, ukratko sogorica da hahah! Sad sam isla citat te nazive, to su u biti starohrvatski koji se rijetko upotrebljavaju i hvala bogu da je tako jer ja jedva popamtim ono stric,strina, ujak, ujna, teta...
    Jos ima brat od zene je surjak a sestra od zene je svastika, o njihovim bracnim partnerima necu ni pocet jer cu se zbunit!! 
    U svakom slucaju zanimljivo! Ja isto nisam znala, mi smo u onom dijelu gdje je sve sogor i sogorica 😂😂😂

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

leonaaa
    29. Studeni 2015. 09:54

Nove trudnice, Zabica, Orhideja, cestitam!!  
    Nadam se da ću i ja uskoro!! 
    Da ni ja ne znam kaj su zaove, jetrve? 
    Kaj se svekrve tiče, moja je super!! Nisam mislila da ću to ikad rec, ali je! Treba imat puno strpljenja, ispočetka se i nismo nešto slagale, a onda sam ja puno popustila, sad i ona i polako počinjemo izgradivati dobar odnos... Bas idem k njoj na kavicu! 

zabica25
    29. Studeni 2015. 10:51

leonaaa

Nove trudnice, Zabica, Orhideja, cestitam!!  
    Nadam se da ću i ja uskoro!! 
    Da ni ja ne znam kaj su zaove, jetrve? 
    Kaj se svekrve tiče, moja je super!! Nisam mislila da ću to ikad rec, ali je! Treba imat puno strpljenja, ispočetka se i nismo nešto slagale, a onda sam ja puno popustila, sad i ona i polako počinjemo izgradivati dobar odnos… Bas idem k njoj na kavicu! 

Hvala ti leonaa....i ti ćeš uskoro, kako da ne..za sve postoji razlog...a Onaj gore ga zna 
    Moj brat ima 14 godina i tatu već zove deda :) Strašan je
    Majo.....ima li plusić? Daj napravi test :)
    Schinin, hvala i tebi na lijepim željama 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

zabica25
    29. Studeni 2015. 11:03

Ovo je tekst koji sam dala mužu:

Dragi gospodine,
    dopustit ću si da vam se pridružim jer vjerujem da ćete mi za nekoliko mjeseci biti od velike koristi. Živim u jednom malom stanu blizu vas koji je vrlo ugodan i topao. Dobivam hranu, zrak i ljubav. Ništa ne trebam plaćati :)
    Vlasnica mi je najavila da ću stan trebati napustiti za 8 mjeseci. S obzirom da ne znam kamo bih išao, zamolio bih vas da me, ako je moguće, primite k sebi. Bit ću vrlo skroman i zatražit ću jedan mali krevetić i ponešto hrane. Možda nisam podstanar iz snova jer nemam novac da platim sve usluge koje trebam, ali ću vam pokazati zahvalnost na način kakav još niste vidjeli. 
    Razlog zašto sam se javio baš vama je taj što mi je moja gazdarica rekla da ste upravi vi moj TATA!
    Ja još ne znam što to znači, ali osjećam da ću uskoro saznati. Jedva čekam da vas upoznam.

Mrvica :)

Rozica2810
    29. Studeni 2015. 11:57

zabica25

Dragi gospodine,dopustit ću si da vam se pridružim jer vjerujem da ćete mi za nekoliko mjeseci biti od velike koristi. Živim u jednom malom stanu blizu vas koji je vrlo ugodan i topao. Dobivam hranu, zrak i ljubav. Ništa ne trebam plaćati :)Vlasnica mi je najavila da ću stan trebati napustiti za 8 mjeseci. S obzirom da ne znam kamo bih išao, zamolio bih vas da me, ako je moguće, primite k sebi. Bit ću vrlo skroman i zatražit ću jedan mali krevetić i ponešto hrane. Možda nisam podstanar iz snova jer nemam novac da platim sve usluge koje trebam, ali ću vam pokazati zahvalnost na način kakav još niste vidjeli. Razlog zašto sam se javio baš vama je taj što mi je moja gazdarica rekla da ste upravi vi moj TATA!Ja još ne znam što to znači, ali osjećam da ću uskoro saznati. Jedva čekam da vas upoznam.Mrvica :)

Prekrasnooo !!!! Dusa mi zaaplakala 

tanijatravan
    29. Studeni 2015. 13:50

zabica25

Dragi gospodine,dopustit ću si da vam se pridružim jer vjerujem da ćete mi za nekoliko mjeseci biti od velike koristi. Živim u jednom malom stanu blizu vas koji je vrlo ugodan i topao. Dobivam hranu, zrak i ljubav. Ništa ne trebam plaćati :)Vlasnica mi je najavila da ću stan trebati napustiti za 8 mjeseci. S obzirom da ne znam kamo bih išao, zamolio bih vas da me, ako je moguće, primite k sebi. Bit ću vrlo skroman i zatražit ću jedan mali krevetić i ponešto hrane. Možda nisam podstanar iz snova jer nemam novac da platim sve usluge koje trebam, ali ću vam pokazati zahvalnost na način kakav još niste vidjeli. Razlog zašto sam se javio baš vama je taj što mi je moja gazdarica rekla da ste upravi vi moj TATA!Ja još ne znam što to znači, ali osjećam da ću uskoro saznati. Jedva čekam da vas upoznam.Mrvica :)

Predivan tekst <3

Anchy30
    29. Studeni 2015. 15:09

zabica25

Aaaaaa predivno je!!!!!Baš sam se raspekmezila,jooooj!!

Anchy30

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

miska
    29. Studeni 2015. 11:14

Zabica predivnoooo! Ja sam imala toliko planova kako cu mu priopciti vijest, na kraju kako ga vec skoro mjesec dana nema doma, nazvala sam ga na mob i to je to! Najgluplji moguci nacin! Hahaha
    Ali ok, ispravit cemo to, termin mi je dan prije njegovog rodendana, pa ce dobit super poklon 

• Pticica2
    29. Studeni 2015. 11:21

Divno pismo Zabice.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI