Ovo je tekst koji sam dala mužu:
Dragi gospodine,
dopustit ću si da vam se pridružim jer vjerujem da ćete mi za nekoliko mjeseci biti od velike koristi. Živim u jednom malom stanu blizu vas koji je vrlo ugodan i topao. Dobivam hranu, zrak i ljubav. Ništa ne trebam plaćati :)
Vlasnica mi je najavila da ću stan trebati napustiti za 8 mjeseci. S obzirom da ne znam kamo bih išao, zamolio bih vas da me, ako je moguće, primite k sebi. Bit ću vrlo skroman i zatražit ću jedan mali krevetić i ponešto hrane. Možda nisam podstanar iz snova jer nemam novac da platim sve usluge koje trebam, ali ću vam pokazati zahvalnost na način kakav još niste vidjeli.
Razlog zašto sam se javio baš vama je taj što mi je moja gazdarica rekla da ste upravi vi moj TATA!
Ja još ne znam što to znači, ali osjećam da ću uskoro saznati. Jedva čekam da vas upoznam.
Mrvica :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zabica predivnoooo! Ja sam imala toliko planova kako cu mu priopciti vijest, na kraju kako ga vec skoro mjesec dana nema doma, nazvala sam ga na mob i to je to! Najgluplji moguci nacin! Hahaha
Ali ok, ispravit cemo to, termin mi je dan prije njegovog rodendana, pa ce dobit super poklon
Upravo sada sam bas ljuta.
Trebaju nam doci neki gosti i ja hocu da pravim neka slana i slatka jela i samo sam supruga zamolila da oguli jabuke a svekrva je kao iz puske odgovorila da to nije njegov posao. Htjela sam joj reci za drugog sina koji svojoj supruzi pere, kuha dok im svekrva jos odrzava stan i pegla kako to može da prođe ali sam znala da se mi ne možemo porediti pa sam sam se samo spakovala i otišla za svojim poslom.
Toliko sam ljuta da neznam ni s gostima kako cu razgovarati a ljudi nisu nista zgrijesili.
Zabica prekrasan je tekst
Sad bas citam postove i nemogu vjerovat koliko plusica je doslo..cure zaista vam od <3 cestitam i zelim vam da imate mirnu trudnocu i brz porod!!!!!!!
Heheh nadam se da cu i ja u srijedu dobit odlicnu vijet kod ginica. Jer evo danas mi kasni tocno 16dan. Nadam se pozitivnom, u suprotnom cu poludittt vise
...
Heheh vidim tema je o obitelji... E tu mogu rec da sam imala srece, moji su super,od muza svi super, jedino eto od muza sogor me uzasnoo zivcira,toliko mi je antipatican i ufff al ajd nevidimo se cesto kad smo mi u austriji a oni u hr.pa onda super... A sto se tice muza i kucanskih poslova tu sam isto presetna, on stavi svaki put ves prat,preko vikenda on pere sude,baca smece on i odlicno..u svemu mi pomogle... :D
Jos jedanput cestitam novim trudnicamaa,bas sam sretna radi vas i nadam se da cu vam se od srijede pridruzit i ja :D
joj, zabice, prekrasnooo!!
Ljubav je u zraku!!
Nadam se da ću i ja jednog dana imat privilegiju razveseliti mm tako!!
Sortiraj odgovore
Najstariji