Vecka a vidis ti to curka me zajebava ne ide joj se jos van :) hvala na lijepim zeljama draga :* tebi zelim plusic do neba :)
majasocka moj prvi simptom sjecam se par dana zamotana u deku i smrcava temp 37, sise nabubrile a naravno nakon neuspjeha isaznanja o pcos nisam ni pomisljala na T
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Evo vam jos jedan moj simptom. Poslednja dva tri dana mi crijeva uzasno krce. Nisam gladna, nisam nahladjena. Sin danas stavio glavu na stomak..kad je zakrcalo, on se valjao od smijeha.
Idoh ja u trgovinu gledat grudnjak..svratim do trudnickih stvari i skontam, imam toliki visak i nadut stomak, da mi se i ne isplati nista kupovati, mogu odma na trudnicko prec. Al imam jos od prosle trudnoce nesto.
Dok sam se ja vratila sa planine kod vas plusici padaju kao pahulje.
Čestitam od srca i da se tako i nastavi.
Menge jos nema ali nismo ovaj mjesec ništa ni radili tako da je ocekujem ali dok se riješim ureaplasme i jos nekih gluposti krećem u akciju, možda sl.mjesec.
Dok sam se ja vratila sa planine kod vas plusici padaju kao pahulje.
Čestitam od srca i da se tako i nastavi.
Menge jos nema ali nismo ovaj mjesec ništa ni radili tako da je ocekujem ali dok se riješim ureaplasme i jos nekih gluposti krećem u akciju, možda sl.mjesec.
Mozda je i kod tebe T u pitanju kad je vec ovako lijepo pocelo ...sretno s bestijama da ih se sto prije rijesis !!
Zabica draga čestitaaaaaaaaam!!!!! Pratimo se cijelo ljeto,a vidi sad..ma sad ćemo i mi ostale za tobom na onaj pdf Ovo su pokloni za praznike

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji