Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica24
    28. Studeni 2015. 22:38

Zabica draga čestitaaaaaaaaam!!!!! Pratimo se cijelo ljeto,a vidi sad..ma sad ćemo i mi ostale za tobom na onaj pdf Ovo su pokloni za praznike

Mallla
    28. Studeni 2015. 23:13

Drage moje iz vasih usta u ostvarenje :)
    Meni su sise od ovulacije svaki dan sve vece i bole me i ne prestaje....a danas mi nesto zima, zima, a temp. 37 to mi nije jasno! Al dobro viddit cemo!
    Ajmo cure zablokirat temu plusicima :)

url=https://lilypie.com]

Mallla
    28. Studeni 2015. 23:15

Pticice navijam da sto prije krenes!
    Vecka meni ti je 23dc a 6dpo....rano za bilo sta, al eto sise rastu i rastu...grudnjak mi ne treba one postojano stoje!

url=https://lilypie.com]

• tanijatravan
    29. Studeni 2015. 00:25

Pa cure čestitam svima na plusićima <3 
    Eto rekla sam vam ja jos prosli tjedan da dolazi vrijeme darivanja :) uvjerena sam da to nisu jedini plusici! 
    Vise od pola sata mi je trebalo da procitam i da par puta "zacmoljim" :D
    sjuskica30 mi se onda mozda i znamo iz videnja, radim u Porecu, a i godinu dana sam radila u Mulleru pa dala otkaz ;)
    MajaSocka u zadnjoj neslavnoj trudnoći meni su cice počele rasti valjda čim se jajna stanica oplodila! Samo su bujale i bujale a ja pojma nisam imala, jer tad nismo ni radili na T, nego samo 1 nismo pazili.
    Vezano za bronhitis od maloga u četvrtak kako sam vam pisala tako nakon toga se on poceo tresti jako jako i plitko disati, temp.na 37,8 pa odma na hitnu smo isli. U 20min na 39,3 mu se digla zato se i tresao toliko, Par bisera:
    Prije 2 večeri: krenuli sa hitne i čekamo da se upali zeleno na semaforu a Angelo sa temperaturom 39,3: oćete da ja izađem van i guram auto?
    Večeras odjedanput: Mama ti si spužva Bob? Ja: zašto? Angelo: zato jer i ti radiš burgere.prepala sam se ko nikad! Jucer vadili krv i zavrsili na antibiotiku.

zabica25
    29. Studeni 2015. 06:24

Miska, Tina, orhideja, Pepita, Tanija, Rozica i ostale cure, hvala vam od srca. 
    Ja sam budna od 5:22 kad sam morala piskit i nikako da natrag zaspim. Ne mogu se namjestiti u krevetu jer me cijeli trbuh boli. Osjećam kako mišići rade svoje. 
    Od simptoma sam imala hrpu, a osjećala već 6.dpo. i jednostavno sam znala. 
    Dakle: bol oko pupka, jako bolne bradavice, glavobolja, povišena temperatura, nesanica, učestalo mokrenje, podrigivanje, vjetrovi. Hrpa toga. Bol u krizima jako izražena. Ali neka, za moju srecicu sve. 
    Mm još ne može vjerovati 
    Ja sam ga iznenadila jednim pismom. Ako hoćete, napišem vam ga 
    Jedva čekam uzv da čujem srceko.
    Majo, ti si garant sljedeća. Lavina LAVA se nastavlja. Nek budu živi i zdravi. 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Schinin
    29. Studeni 2015. 06:52

ajme drage cure, nemame par dana, a vi se raspisale kao velike 

kao prvo: Miska, Orhideje, Zabica: cestitram vam od srca!!!! kako sam koji post citala, tako sam se rasplakala - kolegica, s kojom djelim sobu u hotelu (na jednom kongresu sam0 upravo misli da sam kompletno luda : al bas ste me obradovale. zelim vam skolsku i koloko-toliko ugodnu trudnocu!

Tina: cekamo potvrdu, iako meni to prilicno lici na positivan test, dakle cestitam i tebi od srca, da sve prodje u redu!

MajaSocka: cekaj jos 2-3 dana i pravi test, nemoj nas drzati u neizvjesnosti  zelim ti da i ti ugledas te dvije crtice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.