Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    04. Rujan 2014. 12:32

e da baš ko zastarjela krv..ma ja sam sam tu jednu kutiju popila pilula,i meni je uvijek prvi dan smeđe crveno i malo i onda drugi dan pojača i pocrveni ,a sad sve manje i smeđe i dalje...

lilianaa
    04. Rujan 2014. 12:34

a cuj, gledaj koliko ce trajat, ako bude krace trajalo i manje je bilo, napravi test za svaki slucaj

mare27
    04. Rujan 2014. 12:41

danas je skroz malo,ak sutra stane skroz morat ću ginički jer se bojim da je upala,prije neg trudnoća

Marincica
    04. Rujan 2014. 12:45

Puj puj Mare nemoj coprat kakva upala --- Ko zna mozda ipak je trudnoca ..

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

mare27
    04. Rujan 2014. 12:54

da možda sam ja posebnija od svih i imam neke čudne znakove trudnoče... weee

Melly29
    04. Rujan 2014. 13:05

ma de ... kakva upala... kako bi marincica rekla nemoj coprat  
    mozda je stvarno trudnoca... ade mare vidjet ces da je 

Marincica
    04. Rujan 2014. 13:06

Hahaaha pa da cuj ko zna  ..danas ti je svasta moguce...
    AL odi ti ginicu pa vidi, velim ko zna mozda stvarno si posebnija od nas drugih  ...Voljela bih da jesi 

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

mare27
    04. Rujan 2014. 13:11

curke,zvala sam sad giničku da me naruči u idući slobodni termin tek 3.10 i velim nek me upiše i s obzirom da je to daleko ipak ju idem pitat za ovo nekrvarenje i prvo kaj me je pitala jel sam radila test na trudnoću? hm...da ja to ipak napravim ?

lilianaa
    04. Rujan 2014. 13:19

Ja bih na tvom mjestu napravila... 

Melly29
    04. Rujan 2014. 13:47

mare odmah po test.. nemoj da ja moram ici i slati ga poštom  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.