e da baš ko zastarjela krv..ma ja sam sam tu jednu kutiju popila pilula,i meni je uvijek prvi dan smeđe crveno i malo i onda drugi dan pojača i pocrveni ,a sad sve manje i smeđe i dalje...
a cuj, gledaj koliko ce trajat, ako bude krace trajalo i manje je bilo, napravi test za svaki slucaj
danas je skroz malo,ak sutra stane skroz morat ću ginički jer se bojim da je upala,prije neg trudnoća
Puj puj Mare nemoj coprat kakva upala --- Ko zna mozda ipak je trudnoca ..
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
da možda sam ja posebnija od svih i imam neke čudne znakove trudnoče... weee
ma de ... kakva upala... kako bi marincica rekla nemoj coprat
mozda je stvarno trudnoca... ade mare vidjet ces da je
Hahaaha pa da cuj ko zna ..danas ti je svasta moguce...
AL odi ti ginicu pa vidi, velim ko zna mozda stvarno si posebnija od nas drugih ...Voljela bih da jesi
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
curke,zvala sam sad giničku da me naruči u idući slobodni termin tek 3.10 i velim nek me upiše i s obzirom da je to daleko ipak ju idem pitat za ovo nekrvarenje i prvo kaj me je pitala jel sam radila test na trudnoću? hm...da ja to ipak napravim ?
Sortiraj odgovore
Najstariji