Drage cure žene majke.. nadam se da ce ovaj mjesec jos plusica donjeti... od vam zelim...
Ivka cestitam ti od srca
Drage moje ljepotice radila sam u ponedjeljak test naravno minus je bio, danas evo kasni 35 dana ( vec je i druga mjesecnica trebala doc al nije), radila sam jutros opet test i kaj se imam nadat opet minus... Nemam pojma vise kaj se desava...Budem pricekala jos tjedan dana ak ne dode idem ginicu....(Vec vidim da mi ginic govori joj Marina to ti je od stresa, debljine, od vremena..neznam kakvog stresa al ok)
PUSA Drage moje dame
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
a baš sam se nadala da ćeš nam i ti doći s dobrim vijestima...brzo giniću
Mare iskreno i ja sam se nadala al eto nista ni ovaj put nazalost ....neznam ljuta sam sama na sebe a dragi samo ide nekam van izbjegava pricat o tome...znam da se i on nadao i da ga to muci, prakticki nije me ni pitao kakav je rezultat vec sam me pogledo ujutro i znao je....Zao mi ga je znam da hoce bebaca a ja mu nemogu dat...
Nego kako si ti ?
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
joj grozno je to...znam kako ti je...a neznam kako pomoći ,ja sam ti sva nikakva menga je došla al je nema,sam neki smeđi ,neznam šta,nisu ugrušci neg nešt smeđe...neznam šta mi je
Znam osjecaj, sve se bojim tog rezultata, a vjerujem da ce me i ovaj mjesec zadesiti cekat cu do nedjelje, ako me vjestica ne iznenadi prije, a mogla bi, vidjet cemo, vec mi je tesko i govoriti "u nove pobjede", ali nema predaje, idemo do kraja, trud na maksimum
saljem puse
mare27, a jesi li sigurna da nije implantacijsko krvarenje? mozda nije menga...
ponadala sam se,al pila sam kontracepciju ovaj mjesec( iako znam curu koja je zatrudnila pod tabletama,pa se svemu nadam) i smeđe je bole,ajmo reći ko zasušeno,jer neznam kak da opišem,a gdje god čitam impl. je baš crvene boje...bojim se da nije kakva gadna upala il ko zna šta
hmm... a neznam onda... znam da je meni jednom bilo smede kad sam pocela piti pilule, prvi mjesec, ali bilo mi i sredinom ciklusa malo i jos kad je bila menga, prvi dan. Inace znam nekad imat u ciklusu prvi i zadnji dan menge smede boje krv, kazu da je to stara, zaostala krv, nije nista strasno.
i da, znam i ja jednu blisku meni koja je zatrudnila pod tabletama, dijete se rodilo zivo i zdravo, bez ikakvih problema, a pila je redovito kontracepciju pa cak i poslije zaceca jer nije znala da je trudna
Sortiraj odgovore
Najstariji