Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Melly29
    29. Kolovoz 2014. 16:47

Naravno da hoćete.. ja nemogu dočekati te vaše plusice ...   juuuj juuuuj

Marincica
    30. Kolovoz 2014. 10:48

http://njuskica.hr/najbolji-spoj-ikad/ 
    Bas su mi slatki, pogotovo curica premedena je ;)

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

mare27
    30. Kolovoz 2014. 12:42

predobro...uvijek največa ljubav tate i njegove princeze..

mama102
    30. Kolovoz 2014. 20:59

evo mene...nije me bilo ovdje neko vrijeme...ova moja crvenkapica treba doći sutra...nadajmo se da će se izgubit na putu...hehe

mama10

Melly29
    31. Kolovoz 2014. 11:15

mama10 držimo fige da ne dođe 

lilianaa
    02. Rujan 2014. 10:07

Gdje ste curke? kad ne ocekujete vjestice?
    mama10 nadam se da ti vjestica nije dosla, drzim fige ja svoju ne ocekujem u nedjelju, ali nekako mislim da ce doci i ovaj mjesec, bilo bi super kad bi upalila treca sreca te se gadura ne pojavi sljedecih 9 mj, ali vidjet cemo, nekako me previse obozava da ode od mene  grijeh je biti toliko neodoljiv hahaha   inace, simptoma nemam nijednog, nista me ne boli, nikako se drugacije ne osjecam, ne bole me cike, ne probadaju me jajnici apsolutno nista novo da ude u zapisnik, pusa curke 

mare27
    02. Rujan 2014. 10:24

lidija87 držimo palčeve!!! mama 10 ima kakvih novosti??

• IVKA17
    02. Rujan 2014. 12:12

kasni mi vjestica,trebala sam ju jucer dobiti. mislite da je rano za test?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.