Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MaybeBaby
    25. Kolovoz 2014. 05:45

Hej drage moje, zelim vam puno uspjeha, puno plusica i da vjestica ne dodje........  mi smo evo usli u 8 mjesec pokusavanja,jos uvijek nista, ma bar da kasni malo pa da se ponadamo, ali dama uvijek tocna,  sad se priblizavaju plodni dani i spremni smo za akciju...... Veliki poljubac svima trudilicama!!!

Melly29
    26. Kolovoz 2014. 19:42

Trudilice  gdje ste ?? kakvo je stanje ? 

renata6
    26. Kolovoz 2014. 21:04

Ja sam ovdje ko i obično, akcija traje al nedam se smetnut! Valjda će biti nešto ovaj mjesec! Pozitiva....pozitiva...
    Ja sam malo na želim dijete, malo sam na planovima, malo na trudnoći, pa na bebi, ma svugdje me ima..

Melly29
    26. Kolovoz 2014. 21:28

Heheheh 

27. Kolovoz 2014. 22:41

I ja se saltam od jednog podforuma do drugog, ali uvijek prisutna. :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Marincica
    28. Kolovoz 2014. 11:04

Melly eto me..i ja sam prisutna ..Kakvo je stanje? Hm pa nemam pojma, akcija traje ...Kasni 27 dana a i dalje minus tako da mislim da mi se smijesi moj gin ..Prosli tj bas me bolilo i leda i jajnici, a ovaj sad nigdje nis mislim jos bolje ..Vidjet cemo kaj je...neda mi se ic ginicu, pak mi opet bude reko da nije nista a kad pogledam ni nije, s jajnicima uredu sve, tako da neznam ..nek ona i dalje kasni, mozda ipak ima nekaj...budem jos jednom napravila test do kraja ovog mjeseca pa budemo vidli
    Kako si ti Melly??

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

Nina66
    28. Kolovoz 2014. 19:01

Nista ovaj mjesec od plusica dosla vijestica....idemo u novu akciju cim prode i nadamo se uspijehu..pozzz svim trudilicama i kome kasni nadam se plusicu

Igorovabebica
    28. Kolovoz 2014. 19:03

Marinčica-držim fige da vještica ode na godišnji! Svakako nam javljaj sve promjene i rezultate! Ne odustajte! Zaskočite svoje ljepotane i u akciju! Vidim da nam je mnogo ženskica aktivno, pošto se nisu dugo javile, ali to je dobra vijest! Samo aktivno i hrabro i ne dajte se pokolebati!  A onda će doći roda! Treba samo vjerovati i imati čeličnu volju! 
    Picalojka-kada sam to pročitala, skoro sam pala sa stolice od smijeha! Super ste mi! 

Igorovabebica
    28. Kolovoz 2014. 19:05

I nadam se da je naša Miss_Mlu dobro! Drži nam se, draga! I sve ostale buduće trudilice! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.