Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mare2017
    23. Kolovoz 2014. 11:59

Plodni su mi od 18.7 - 24.7 a jajnik počeo bolit 15.7. misliš da bi mogli plodni dani bit povezani s tim? aj daj Bože da je to, nadam se da nisu ciste. Kako si rješila ciste Melly? jesu pukle same?

mare27
    23. Kolovoz 2014. 12:27

tak se znalo i meni dogodit kad nemam iscjedak onda jajnik rastura... dal jesu plodni il nisu neznam...jer sam ja prošli mj imala iscjedak odmah poslije menge,a poslije ne..ma to više ni dragi bog nezna kad su plodni kad nisu,jel smo bolesne il smo trudne il nam je mladi vrag hehhehhehhe malo sam pukla :))))))))))))

Melly29
    23. Kolovoz 2014. 12:28

Ja sam uvijek imala na plodnim danima bolne jajnike.. a ciste su same pukle... mozda nije nista strasno..  a tu je i ovulacija ;)))) mene je jajnik zadnji put zabolio jako kada sam ostala trudna.. dobro boli me i sada ali je to normalno ;)  vidi u pon sa doktoricom..ali sam sigurna da ti je to od plodnih dana.. jer ih ja isto prije nisam osjecala do ove godine.. 

Mare2017
    23. Kolovoz 2014. 12:37

Hvala vam curke zlato ste . Vidjet ćemo u ponedjeljak idem odmah u 2 sata čim počne radit pa vam javim. Inače ste mi vi dobro? Puse velike vam šaljem 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.