Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marincica
    23. Kolovoz 2014. 09:06

nista, minus i ovaj put...u nove pobjede..........sam kaj jos nje nema na vidiku

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

Igorovabebica
    23. Kolovoz 2014. 10:25

Marincica-možda si prerano radila test. Tako sam i ja prerano radila test i ispao je negativan, a tri dana poslije-plus! I da dođe vještica (za što se nadam da je otišla na godišnji), ne treba odustati i gubiti nadu! Hrabro naprijed sve ženskice koje pokušavate! I budite što aktivnije! 

Marincica
    23. Kolovoz 2014. 10:26

hvala ti ljepotice moja :)

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

Igorovabebica
    23. Kolovoz 2014. 10:28

Moramo u svemu biti zajedno! Samo zato što su neke od nas trudne, ne znači da trebamo zaboraviti na druge! Sve smo mi to prošle! Zato, glavu gore i obavezno se javljajte s vijestima! Držim palčeve i neka vještica više ode! Dosta je njezine vladavine!  

Mare2017
    23. Kolovoz 2014. 11:32

Marincica žao mi je zbog minusa al svejedno ponovi u ponedjeljak ujutro. A ja bi vas htjela nešto pitat jer neznam dal je ovo više normalno. Prošli petak me lijevi jajnik počeo podmuklo bolit,da bi u nedjelju navečer bolio užasno da sam jedva mogla hodat. u ponedjeljak se malo smirio a u četvrtak opet počela bol. jučer sam nazvala ginićku pa mi je rekla da u ponedjeljak dodem kod nje Cijeli tjedan nosim oko trbuha vuneni pojas od dormea ali ne pomaže. Cure jel imala koja takvih problema? Baš se bojim i nije mi svejedno :(

Melly29
    23. Kolovoz 2014. 11:47

Meni je to bilo u 7 mj.. jos me zabolio da sam mislila da mi cj desna noga ode od bolova... i kad sam par dana nakon toga bila kod doktora ..rekla je da nije nista :/ 
    E sad ja sam imala prije ciste , mozda su ti ciste... jel to tjekom plodnih dana ili nisu plodni??

mare27
    23. Kolovoz 2014. 11:57

koliko ja znam vele da kad jajnici bole da su plodni dani... e sad

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.