nista, minus i ovaj put...u nove pobjede..........sam kaj jos nje nema na vidiku
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Marincica-možda si prerano radila test. Tako sam i ja prerano radila test i ispao je negativan, a tri dana poslije-plus! I da dođe vještica (za što se nadam da je otišla na godišnji), ne treba odustati i gubiti nadu! Hrabro naprijed sve ženskice koje pokušavate! I budite što aktivnije!
hvala ti ljepotice moja :)
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Moramo u svemu biti zajedno! Samo zato što su neke od nas trudne, ne znači da trebamo zaboraviti na druge! Sve smo mi to prošle! Zato, glavu gore i obavezno se javljajte s vijestima! Držim palčeve i neka vještica više ode! Dosta je njezine vladavine!
Marincica žao mi je zbog minusa al svejedno ponovi u ponedjeljak ujutro. A ja bi vas htjela nešto pitat jer neznam dal je ovo više normalno. Prošli petak me lijevi jajnik počeo podmuklo bolit,da bi u nedjelju navečer bolio užasno da sam jedva mogla hodat. u ponedjeljak se malo smirio a u četvrtak opet počela bol. jučer sam nazvala ginićku pa mi je rekla da u ponedjeljak dodem kod nje Cijeli tjedan nosim oko trbuha vuneni pojas od dormea ali ne pomaže. Cure jel imala koja takvih problema? Baš se bojim i nije mi svejedno :(
Meni je to bilo u 7 mj.. jos me zabolio da sam mislila da mi cj desna noga ode od bolova... i kad sam par dana nakon toga bila kod doktora ..rekla je da nije nista :/
E sad ja sam imala prije ciste , mozda su ti ciste... jel to tjekom plodnih dana ili nisu plodni??
Sortiraj odgovore
Najstariji