Marincica, čini mi se da budeš ti jedna od onih trudnica koje kažu da nisu ni znale da su trudne a već su rodile!Haha Držim fige draga!!
Renata moja ma ne vjerujem pa valjda bi pokazal plus...Radila sam 22 . 8 i bio je minus, a tad je kasnila 21 dan tak da ono :)
Igorovabebica hvala ti najljepsa ;)
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Melly ma nisam, na godisnjem je jos 2 tj tako nekako, budem otisla kad dode....
Nje ni dalje nema, neznam jel da radim opet test kad sam ga radila 22.8 ( minus bio).... Mislim ok je dok me nis ne boli bas se osjecam poletno
.. Kako si mi ti?? Bebica??
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Mare ,,,budem budem sam neznam kad
Takooo je... brzooo test ....
Ja i bebica smo dobro.. Bili na prvom uzv u utorak i čuli smo srce kako kuca .. sad idem u 8 tt.. i dobro nam je sve je u redu i ja se dobro osjecam.. u pon idem vadit normalno krvnu grupu i sliku i tako sta jos moram obaviti
Evo svecano obecajem da cu napraviti test u ponedjeljak ili utorak!
Melly bas mi je drago, neka tako i ostane, najbitnije da si ti i bebica dobro ...i srceko ste culi joj prelijepo
da melly ...zavidimo ti ,al budemo i mi valjda uskoro imali slatke brige..
Sortiraj odgovore
Najstariji