Pozdrav cure evo i mene... Radimo na bebi godinu dana i do sada (koliko znam) bez uspjeha. Zadnju M sam imala 9.9., a ciklusi su mi "školski" 28 dana, znači sad mi kasni 2-3 dana. Osjećam se katastrofa, boli me glava, samo bi spavala, ništa mi se ne da, muka mi je cijele dane (dobro da mi se ne povraća), napuhnuta sam i naotečena, imam gusti bijeli iscjedak kakav nikad nisam imala! Uz sve to još me i probada lijeva strana i već tjedan dana imam osjećaj kao da ću dobiti M ali ništa! Test od srijede popodne kaže - ! Jel ima netko sa sličnom situacijom?!
Waiting, dobrodošla i što prije prešla na pdf ljetne bebice A da ponovno napraviš test? Možda najbolje sutra ujutro sa prvim urinom?
MajaSocka, sretno danas i da ti bude jedan od najljepših dana u životu
Waiting dobro došla i što kraće se zadržala na ovom pdf-u
ajde pišni novi testić, možda je u srijedu bilo prerano
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Curee, od jutros sam 5 puta mokrila! Neman vremena danas u ginekologice jer radim a zovem je na telefon ne javlja se. Umirem od straha sto mi je
beronadi, a da kupiš testić i opet ga napraviš, onda je vjerojatno bilo rano! Kad trebaš dobiti mengu?
Vecka 11.10. Pravila sam test ali nekih 10 dana prije nego treba doci. Tako da mu sad nekako ne vjerujem
Sortiraj odgovore
Najstariji