Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    waiting...
    09. Listopad 2015. 11:44

Pozdrav cure evo i mene... Radimo na bebi godinu dana i do sada (koliko znam) bez uspjeha. Zadnju M sam imala 9.9., a ciklusi su mi "školski" 28 dana, znači sad mi kasni 2-3 dana. Osjećam se katastrofa, boli me glava, samo bi spavala, ništa mi se ne da, muka mi je cijele dane (dobro da mi se ne povraća), napuhnuta sam i naotečena, imam gusti bijeli iscjedak kakav nikad nisam imala! Uz sve to još me i probada lijeva strana i već tjedan dana imam osjećaj kao da ću dobiti M ali ništa! Test od srijede popodne kaže - !  Jel ima netko sa sličnom situacijom?!

Veja
    09. Listopad 2015. 11:58

Waiting, dobrodošla i što prije prešla na pdf ljetne bebice A da ponovno napraviš test? Možda najbolje sutra ujutro sa prvim urinom?

MajaSocka, sretno danas i da ti bude jedan od najljepših dana u životu

waiting...
    09. Listopad 2015. 12:00

Vecka, hvala Ti... Ima tko iskustva s testom Gravignost mini?!

Sanjarka88
    09. Listopad 2015. 12:08

Waiting dobro došla i što kraće se zadržala na ovom pdf-u

ajde pišni novi testić, možda je u srijedu bilo prerano

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

beronadi
    09. Listopad 2015. 12:33

Curee, od jutros sam 5 puta mokrila!  Neman vremena danas u ginekologice jer radim a zovem je na telefon ne javlja se. Umirem od straha sto mi je 

Veja
    09. Listopad 2015. 12:42

beronadi, a da kupiš testić i opet ga napraviš, onda je vjerojatno bilo rano!  Kad trebaš dobiti mengu?

beronadi
    09. Listopad 2015. 12:44

Vecka 11.10. Pravila sam test ali nekih 10 dana prije nego treba doci. Tako da mu sad nekako ne vjerujem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.