Hvala, dosta je tezak ali ne smeta mi
bjap moj je sa 2 mj imao 6ooo g, sam 3 i pol skoro 4 mj je imao 8 i 4oo g, sa 4 mj i tj dana je imao 9 i 1oo g, sad ima 5 mj i ima oko 10 kg ako ne i vise... a roden je sa 3250...
Hvala, dosta je tezak ali ne smeta mi
Moja malena je rođena sa 3300g i 50cm duga,sad ima 5mj. i ima 8kg i duga je 65,5cm
Bravo mame, svi lijepo napredujemo :))
Petrich, jel znas koliko ste otprilike tezili kad ste presli na pelene vel. 4? Ja imam jos paket i pol trojke, ne znam da prijedjem na cetvorku poslije ili ne jos...
Bravo mame, svi lijepo napredujemo :))
Petrich, jel znas koliko ste otprilike tezili kad ste presli na pelene vel. 4? Ja imam jos paket i pol trojke, ne znam da prijedjem na cetvorku poslije ili ne jos…
oprosti sto kasnim puno s odgovorom, mislim da smo na 4 presli s 4 mj kad je imao oko 9 kg, sad ima 7 mj, 11 kg i nosimo 5 pelene
...moramo se i mi pohvalit
Imamo 18 dana , i od kad smo doma dobili smo 800 g ...
Nemam pojma koliko je dugacak, nisu ga mjerili, samo vagali...ali vidno je narastao ...mozda da i ja izmjerim, samo da nadjem metar
mi smo sa kontrole došli danas 2 mjeseca i 4 dana, 58,5 dugi i 5320 teški... pedi jako ponosan, veli razvijeni za 3mjesečnika mamino
mi smo sa kontrole došli danas 2 mjeseca i 4 dana, 58,5 dugi i 5320 teški… pedi jako ponosan, veli razvijeni za 3mjesečnika mamino
Super, bravo, krasno napreduje!
url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji