Težina i duljina vaših beba

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

bjap

Broj poruka: 1100

Prijavi adminu

bjap

Mi na prvoj kontroli bili sa 7 tjedana zbog godisnjeg, ispalo da je dobio 4 cm i 3,5kg,ali smo mi bili sigurni da je dobio vise cm. Druga kontrola je bila 2 tjedna poslije jer se morao cjepiti sa 2 mj, ispada da je dobio jos 4cm i 700g. Eh, definitivno ga je prvi puta krivo mjerila jer ne vjerujem da je dobio 4cm u 2 tjedna. O nervozi da ne pricam, danas je kako nakon 6 dana pa festam

Dodjoh da se ispravim, sa 7 tj je dobio 2 i pol kile a me 3 i pol. Nadam se da ce uakoro usporiti, tesko mi ga druati, a neka mi kost iskocila na rucnom zglobu jos prije mjesec dana pa boli i jedva ga drzim tom rukom.A kakanje, meni bude prosjecno puna pelena, u biti ne mogu docekat da vidim kakicu pa za koju minutu otvorim pelenu i onda tog bude jos dok ga brisem.

• Megy2

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Lp.. evo moje dijet je rodeno s 3.130 dugi je bio 49 . A sad smo vec 14mj i imamo 11kg ... sve papamo i nista nas ne mucu do godinu dana nije imamo niti jedan zubic s navrsenih 13mj i para dana dobi prvi zubic .sad ih imamo 5komada ... nije vaza dal su dineca deblja sve ce oni to izgubiti samo kad pocnu begati i bit aktivni 100 na sat .. :-)

Toplek

Suzii

Broj poruka: 15

Prijavi adminu

Nasa kontrola bila je 26.08 tu smo imali 8580 kg i 73 cm dugi,tada je maleni imao 6 mj i 16 dana..doktorica ga pohvalila :))

petrich93

Broj poruka: 102

Prijavi adminu

Suzii

Nasa kontrola bila je 26.08 tu smo imali 8580 kg i 73 cm dugi,tada je maleni imao 6 mj i 16 dana..doktorica ga pohvalila :))

i nasa zadnja kontrola je bila tad, mi imamo 4 i pol mj i na kontroli smo imali 9100 g i 65 cm, roden je s 3250g i 48 cm, iskljucivo je dojen :) buhtlica i pol :P

• mela

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

moj mali ima 8 mjeseci i dug je 80cm a tezak 1O kg,inace je rodjen dug 63 tezak 4350,tako da slatki su i kad su bucmasti :))

Tejuska♡

Broj poruka: 3521

Prijavi adminu

Mi sa 2mjeseca i 5 dana imali 5,5kg i 59cm :) rodeni sa 3590g i 49cm :))

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Tilly

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

mi sa točno tri mj. imamo 6500g i 63cm.rođeni sa 3660g i 52cm 

sunday morning mommy

Broj poruka: 43

Prijavi adminu

Luka je rođen sa 4 kb i 49 cm.
    Za devet dana napunit će 3 mj, a prekjučer smo bili na kontroli i cijepljenju i ima 6100 i 58 cm

bjap

Broj poruka: 1100

Prijavi adminu

Kako s tri mjeseca ne idemo na kontrolu nego tek sa 4, danas sam vagala Adriana kod svojih (imaju prikladnu vagu). Rodjen sa 3490g i 53 cm, a sa 3 mj i 2 dana ima oko 7600g i 64 cm. 

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

Bjap, super odlično napreduje!

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.