Mi na prvoj kontroli bili sa 7 tjedana zbog godisnjeg, ispalo da je dobio 4 cm i 3,5kg,ali smo mi bili sigurni da je dobio vise cm. Druga kontrola je bila 2 tjedna poslije jer se morao cjepiti sa 2 mj, ispada da je dobio jos 4cm i 700g. Eh, definitivno ga je prvi puta krivo mjerila jer ne vjerujem da je dobio 4cm u 2 tjedna. O nervozi da ne pricam, danas je kako nakon 6 dana pa festam
Dodjoh da se ispravim, sa 7 tj je dobio 2 i pol kile a me 3 i pol. Nadam se da ce uakoro usporiti, tesko mi ga druati, a neka mi kost iskocila na rucnom zglobu jos prije mjesec dana pa boli i jedva ga drzim tom rukom.A kakanje, meni bude prosjecno puna pelena, u biti ne mogu docekat da vidim kakicu pa za koju minutu otvorim pelenu i onda tog bude jos dok ga brisem.
Lp.. evo moje dijet je rodeno s 3.130 dugi je bio 49 . A sad smo vec 14mj i imamo 11kg ... sve papamo i nista nas ne mucu do godinu dana nije imamo niti jedan zubic s navrsenih 13mj i para dana dobi prvi zubic .sad ih imamo 5komada ... nije vaza dal su dineca deblja sve ce oni to izgubiti samo kad pocnu begati i bit aktivni 100 na sat .. :-)
Toplek
Sortiraj odgovore
Najstariji