mi smo bili na prvoj kontroli sa 25 dana, ima 3950 i 53,5, kužim težinu stalno je na cici ali 3,5 cm narasti u 25 dana, jadno moje mali baš ima pravo biti nervozan…
Glavno da on napreduje, lijepo je porastao, a za nervozu se ne brini, i njemu je se neobično iz tople buše u nepoznato gdje te svi bulje i gnjave!
Mi na prvoj kontroli bili sa 7 tjedana zbog godisnjeg, ispalo da je dobio 4 cm i 3,5kg,ali smo mi bili sigurni da je dobio vise cm. Druga kontrola je bila 2 tjedna poslije jer se morao cjepiti sa 2 mj, ispada da je dobio jos 4cm i 700g. Eh, definitivno ga je prvi puta krivo mjerila jer ne vjerujem da je dobio 4cm u 2 tjedna. O nervozi da ne pricam, danas je kako nakon 6 dana pa festam
Mi na prvoj kontroli bili sa 7 tjedana zbog godisnjeg, ispalo da je dobio 4 cm i 3,5kg,ali smo mi bili sigurni da je dobio vise cm. Druga kontrola je bila 2 tjedna poslije jer se morao cjepiti sa 2 mj, ispada da je dobio jos 4cm i 700g. Eh, definitivno ga je prvi puta krivo mjerila jer ne vjerujem da je dobio 4cm u 2 tjedna. O nervozi da ne pricam, danas je kako nakon 6 dana pa festam
Nama je S kakala svakih tjedan dana, tako da je kod nas isto bila fešta. Niš se ne zabrinjavaj, sve normalno, nama je jedanput bilo 14 dana i sve je bilo ok, al onda su popustile sve pelene i bilo je svega od uha do pete!!
Sortiraj odgovore
Najstariji