Ok, kak moje dijete ima 8 kila i dugacko je 70 a ima 4 mjeseca?? Rodena je s 2800, 50 cm. Vidim da otprilike tolko imaju djeca sa 6 mj ...
Ok, kak moje dijete ima 8 kila i dugacko je 70 a ima 4 mjeseca?? Rodena je s 2800, 50 cm. Vidim da otprilike tolko imaju djeca sa 6 mj …
Karlo ima 4 mjeseca, ima 6700g i 64cm...A rođen je 4140g/52...
Al tvoja curka je sve nadmašila..jednostavno se tako razvija
Ok, kak moje dijete ima 8 kila i dugacko je 70 a ima 4 mjeseca?? Rodena je s 2800, 50 cm. Vidim da otprilike tolko imaju djeca sa 6 mj …
oooooooo svaka cast bravo bravo
Ovisno s čime ju hraniš, ponekad i ovoliko dobivanje na kilaži nije dobro.
Ajme, citam i ne vjerujem. Svima bebaci puuuno dobivaju na kilazi. A moja taaaaaako malo. A jede vec 3 kruta obroka i puno cica. Pa gdje joj samo ide ta silna klopa?
Renata, koliko mislite da u nekom prosjeku bebe dobivaju na kilazi/mjesec?...mislim na bebe koje samo cicaju☺️
Renata, koliko mislite da u nekom prosjeku bebe dobivaju na kilazi/mjesec?…mislim na bebe koje samo cicaju☺️
Dobivaju cca od 700-1200 ovisno od bebe do bebe. To ne znači da je 600 premalo odnosno da je 1300 previše, dok je beba dojena uvijek mogu postojati odstupanja koja su potpuno normalna.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji