Ma znam da nije bas tak strasno, ali vidim da vecini bebice dobivaju barem kilu mjesecno pa me to muci. Po nekim tablicama bi s 4 mj trebala skoro pa udvostrucit porodajnu tezinu. A ona nije ni blizu... a ne znam, pocela sam joj davat po 2 zlicice kasice dnevno, tek toliko. Pa cemo vidjet
Ma znam da nije bas tak strasno, ali vidim da vecini bebice dobivaju barem kilu mjesecno pa me to muci. Po nekim tablicama bi s 4 mj trebala skoro pa udvostrucit porodajnu tezinu. A ona nije ni blizu… a ne znam, pocela sam joj davat po 2 zlicice kasice dnevno, tek toliko. Pa cemo vidjet
Prema mojoj pedijatrici bebe bi trebale sa 6mj udvostrucit porodjajnu kilazu a sa 12mj utrostrucit. A i ja sam citala da bi kao trebalo bit tako. Moja mladja curica je prva dva mjeseca dobila po kilu a slijedeca dva po cca 700g. I onda je opet slijedeca dva mj dobila po cca 700g. Onda je od sestog do devetog mjeseca dobila ukupno 1300g odnosno cca 400 po mjesecu. Ni starija ni mladja nisu tocno utrostrucile kilazu s god dana. I sve je bilo ok. Mislim da oni malo pretjeruju s tim dobivanjem kila. Pa ne mora svaka beba izgledat ko buhtlica.
Proci ce ti siguno bar 2tj ako ne i vise tjedana dok ti ne bude mogla pojest cijelu kasicu kao samostalni obrok tako da ti davanje kasica do tad nece imati puno ucinka na kilazu. Sretno i nadam se da ce sve biti ok!!
Moj beban je bija nedonosce ( misec ranije rodjen) sa 50 cm i 2870g... danas na kontroli sa 10 ipo mjeseci ima 79 cm i 9600g. Sasvim pristojno...
Moj beban je bija nedonosce ( misec ranije rodjen) sa 50 cm i 2870g… danas na kontroli sa 10 ipo mjeseci ima 79 cm i 9600g. Sasvim pristojno…
Napunili godinu i imamo 80 cm i preko 10 kg...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
nama je danas misec dana i cura ima 4500g i 54cm duga,a rođena je sa 3460g i 51cm
Javljamo se - Sa 5 mjeseci i 21 dan moj K ima 6850g i dug 65cm. Inače, rođen je sa 3310g i 51cm. Pedijatrica zadovoljna, a i mama isto
Javljamo se - Sa 5 mjeseci i 21 dan moj K ima 6850g i dug 65cm. Inače, rođen je sa 3310g i 51cm. Pedijatrica zadovoljna, a i mama isto
Super, udvostručio je svoju porođajnu težinu, bravo! Već pravi veliki dečko!
Krešimir 19.08.2014. <3
Evo da se i mi malo tu upisemoCurka je bila na pregledu s mjesec dana imamo 5500 i 56.5cm...rodjena je sa 4150 i 52
Evo da se i mi malo tu upisemoCurka je bila na pregledu s mjesec dana imamo 5500 i 56.5cm…rodjena je sa 4150 i 52
Oho! Pa zbucala se! Bravo!
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji