Ja sam se testirala od 9dpo do danas 15dpo i svi one step 10ml testovi sa interneta su bili pozitivni,slabo vidljivi ali crtica je bila na svakom. Danas se testirala digitalnim clear blue i on je negativan. Neznam dali su vama ovi za neta ok ali meni definitvno nisu.totalno sam razocarana. Nakon vanmatericne i spontanog ponadala sam se al eto izgleda da nisu tocni i da pokazaju lazan pozitivan rezultat.
Ja 31
Suprug 34
Vanmatericna ljevi jajovod 2018
Vanmatericna desni jajovod 2019(obe trudnoce prirodnim putem)
Dijagnoza neprohodni jajovodi
1 IVF 2 blastociste beta 0😪25.12.2019
Smrznute 2 blastociste beta 0😪 3mj.2019
2 IVF 1 blastocista beta 0😪 3.6.2019
3 IVF 2 blastociste 7.12.2020 beta 114,
22.12 beta 19,635 i ❤6+1
11.01.2021 srce prestalo kucat,kiretaža😥10tjedan
11 mj. smrznuta blastocista,beta 230
23.12.2022 srce prestalo kucati,kiretaza 9 tjedan😪
Pozdrav svima.
M mi kasni 4 dana. Vec se neko vrijeme trudimo muž i ja ali neuspješno. Meni je ciklus dosta varirao od 29 do 40 dana. Zadnja tri mjeseca samo od sebe mi je ciklus postao kraci i menga mi je dolazila nakon 27 dana i bila sam presretna. Danas mi je 32 dan. Test sam radila onaj u trakicama s ebaya i negativan je. Da li je to prerano? Od simptoma bol u donjem dijelu leđa koji je trajao 3 dana, bijeli iscjedak koji je vidljiv svaki dan, bolne grudi, povremeno probadanje "dolje" Zadnja 3 dana imam temperaturu 37.1 do 37.4. Uhvatila me neka lagana hunjavica i lagano grlo peče ali ništa strašno. Da li je moguće da mi menga kasni izbog prehlade ili je još prerano za raditi test
Hvala vam svima!
Draga tinka,meni je nakon 5dana kasnjenja menstruacije isto bio negativan test. Ali evo danas mi je 10dan kasnjenja i sad mi pokazuje plus ako se ne varam...mene ledja isto uzasno bole i znala sam isto imati bolove u trbuhu i jucer sam ih takodjer imala i bilo mi je jako slabo nakon sto sam popila kavu ..nempj gubiti nadu mozda si stvarno trudna
minii da to je pozitivan test,vjerojatno je ovulacija bila kasnije pa je kasnije i beta se povećala. sretno
💙Bartol💙
Hvala minii na podršci. Tvoj je test pozitivan i čestitke na tome. Zelim ti školsku trudnoću. 🙂
Meni je danas 35 dan. Menge još nema. Test sam radila opet jučer i taj je negativan. Sada sam odlucia sacekati 2 3 dana da vidim da li ce menga doći i ako ne dodje opet ponoviti test ali neki bolji od onog u trakicama.
je li ovo po vama pozitivan test? Druga svijetlija crtica mi se pojavila nakon minutu, kasni mi M 5 dana.. iako imam sve simptome kao da cu dobiti M ...
je li ovo po vama pozitivan test? Druga svijetlija crtica mi se pojavila nakon minutu, kasni mi M 5 dana.. iako imam sve simptome kao da cu dobiti M …
Pozitivno 😀
je li ovo po vama pozitivan test? Druga svijetlija crtica mi se pojavila nakon minutu, kasni mi M 5 dana.. iako imam sve simptome kao da cu dobiti M …
Pozitivno 😀
Hvala na odgovoru, vec duze pokusavamo pa mi se cini nestvarno 😁 napraviti cu ujutro jos jedan da potvrdim 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji