Hvala :) Ponavljam u pon ili utorak ako ne dode, a ja uspijem izdrzati.
Za vikend smo na odmoru kod mojih, tu i tamo imam male grceve kao da sam dobila, ali zaista male.
Javim! Drzite fige i hvala cure! 😍
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Caoo curke.. nova sam ovdje pa sam vas htjela nesto pitat.. Mens.mi kasni 2 dana, juce sam uradila test, i pokazao mi je - , nakon pola sata sam opet pogledala i vec je bilo +, al blijeda crtica.. danas sam poslije podne uradila jos jedan al mi je pokazao -..
I sta da mislim sad..
Unna ne mozes se pouzdati u test iza vremena koji pise za ocitovanje... Medjutim naravno da moze biti T ali jako rana i ako ti je ovulacija bila kasnije... Napravi test s prvim jutarnjim urinom jer je tad veca koncentracija hcg hormona ukoliko je T prisutna.. Sretno..
Unna ne mozes se pouzdati u test iza vremena koji pise za ocitovanje… Medjutim naravno da moze biti T ali jako rana i ako ti je ovulacija bila kasnije… Napravi test s prvim jutarnjim urinom jer je tad veca koncentracija hcg hormona ukoliko je T prisutna.. Sretno..
Hvala tii. Sutra ujutru radim test i da, grudi me jako bole i muka mi je vec dva dana. Nadam se da ce biti +,
Nismo izdrzali pa sam danas popodne napravila Clear Blue za svako doba dana!
Slika govori sve ❤️
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Rossa 😍😍 divan plusic... Cestitke od ❤ Pridruzi nam se na temi Ljetne bebe 2019..
pozdrav.. Dali je ovo pozitivan ili negativan rezultat?
Negativan
Sortiraj odgovore
Najstariji