unna ja sam isti test radila nakon što mi je kasnila otprilike 3 dana i crta je bila jako vidljiva.
Ovaj test očitava rezultat i prije nego što m treba nastupiti....ali neka sjena se nazire, ja bi opet probala ako ne dođe....
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
unna ja sam isti test radila nakon što mi je kasnila otprilike 3 dana i crta je bila jako vidljiva.
Ovaj test očitava rezultat i prije nego što m treba nastupiti….ali neka sjena se nazire, ja bi opet probala ako ne dođe….
Pa ima linija, al slabo se vidi.. nista, ponovo cu da radim.. hvala ti
Unna, rekla bih da je pozitivan ali cisto da budes sigurna napravi pravilno test sa prvim jutarnjim urinom i onda nakon 2-3min ocitaj rezultat! 😉
i ja bih rekla da je test pozitivan, ako se ova linija odmah pojavila i nije očitana nakon npr pola sata. u slučaju negativnog testa je samo jedna linija i nikakva sjena druge. a ovdje se vidi ta sjena. ponovi test s jutarnjim urinom.
Pozdrav svima! Nova sam na forumu, a vec dugo vas pratim otkad smo poceli planirati. Danas ujutro sam napravila Celarblue test nakon sto mi kasni 5 dana. Pokazao mi je + prije nego je ocitalo onu kontrolnu crticu. Nakon kontrolne crte + je i dalje bio ogroman i jasno pokazan. Zanima me ako mi mozete reci prema svojim iskustvima jesam li dobro uradila test?
Ako si pratila upute, trebalo bi biti sve ok. Tako da ako je odmah plus, vjerovatno je. 😊
Pozdrav drage ženice….
Prvi put sam ovdje i treba mi vasa pomoc.
Suprug i ja planiramo trudnocu i evo mjesecnica je izostala 2 dana. Danas sam napravila test (u popodnevnim satima) i htjela bih samo provjeriti mislite li da je pozitivan?
Drage moje dame,
Evo me nakon 6 dana! Samo da potvrdim da je svijetla crtica ipak bila crtica 😍
Ribice cetitam .. Skolsku trudnocu zelim... I ti nam se pridruzi na temi Ljetne bebe 2019..
Sortiraj odgovore
Najstariji