Testovi za trudnoću

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Matea55

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

Teich14

Matea55

Teich14

Pozdrav svima.
    Naime u ponedjeljak test za trudnocu i to vise njih pokazao je +.
    Malo cudo obzirom na ir, pcos i jako neuredne cikluse i neredovite.
    E sad 10.12. Beta hcg 297
    12.12. Danas 553
    Sto mislite?znam da se treba duplati svaka dva dana al ovo mi je nekako mala vrijednost.
    Ginekologica mi je rekla da ponovim u ponedjeljak🙈
    Jel znaš otprilike kad si imala odnose kad si mogla ostati trudna? 14 dana nakon ovulacije je oko 100 normalna vrijednost, al' to varira od osobe do osobe.. bez brige mislim da ti je ok beta
    Hei pa zadnji odnos je bio 3.11., a menstruacija 22.10 al obzirom na bas neuredne cikluse nezz opce po cemu da gledam🙈

E sad mi baš nije jasno kako 10.12 iznosi 297, a zadnji odnos imala 3.11. Stvarno ti nebi znala reć .. jesi radila još betu? 

Nika_1610

Broj poruka: 37

Prijavi adminu

Pozdrav, zanima me vidi li itko od vas slabi plusić ili ja to umišljam i ako da značii li to pozitivna trudnoća ili ne? Prošli puta sam imala jasno vidljiv plusic stoga sam zbunjena. Molim vas za savjete. Hvala svima.

👩🏽23, 🧔🏽26
    👧🏽 Aurora

jasamja

Broj poruka: 908

Prijavi adminu

Nika_1610

Pozdrav, zanima me vidi li itko od vas slabi plusić ili ja to umišljam i ako da značii li to pozitivna trudnoća ili ne? Prošli puta sam imala jasno vidljiv plusic stoga sam zbunjena. Molim vas za savjete. Hvala svima.

Učitaj sliku preko ove stranice, kopiraš link te slike pa ga onda zalijepiš ovdje u chat. 
    https://imgbb.com/

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Nika_1610

Prijavi adminu

https://ibb.co/ft9v5vR

👩🏽23, 🧔🏽26
    👧🏽 Aurora

Nika_1610

Prijavi adminu

jasamja

Nika_1610

Učitaj sliku preko ove stranice, kopiraš link te slike pa ga onda zalijepiš ovdje u chat.

Puno hvala, nadam se da se sada vidi i da sam uspjela.

👩🏽23, 🧔🏽26
    👧🏽 Aurora

jasamja

Broj poruka: 908

Prijavi adminu

Nika_1610

jasamja

Nika_1610

Puno hvala, nadam se da se sada vidi i da sam uspjela.

Vidi se ali neznam što da vam kažem. Kupite test neke druge marke, ovi CB su nekada dosta čudni. Vidite kako je tanka i nepotpuna crta. Uzmite novi test, ponovite i onda ste sigurni. 
    Najbolji su vam First Sign iz dma. Imate 2 u pakiranju. 

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Luna21

Broj poruka: 40

Prijavi adminu

Matea55

Teich14

Matea55

Teich14

Pozdrav svima.
    Naime u ponedjeljak test za trudnocu i to vise njih pokazao je +.
    Malo cudo obzirom na ir, pcos i jako neuredne cikluse i neredovite.
    E sad 10.12. Beta hcg 297
    12.12. Danas 553
    Sto mislite?znam da se treba duplati svaka dva dana al ovo mi je nekako mala vrijednost.
    Ginekologica mi je rekla da ponovim u ponedjeljak🙈
    Jel znaš otprilike kad si imala odnose kad si mogla ostati trudna? 14 dana nakon ovulacije je oko 100 normalna vrijednost, al' to varira od osobe do osobe.. bez brige mislim da ti je ok beta
    Hei pa zadnji odnos je bio 3.11., a menstruacija 22.10 al obzirom na bas neuredne cikluse nezz opce po cemu da gledam🙈
    E sad mi baš nije jasno kako 10.12 iznosi 297, a zadnji odnos imala 3.11. Stvarno ti nebi znala reć .. jesi radila još betu?

Matea kako si? 🥰🥰 Simptomi, osjećaj? 
    Reci mi pliz kad si radila test, koliko dana od ovulacije?

🙋🏼‍♀️36 🙋🏻‍♂️ 35
    Endometrioza, laparoskopija 10/23
    Pokušavamo od 12/23 ✨
    Biokemijska 10/24 😔
    12/24 svi nalazi uredni (stitnjaca, spolni hormoni, brisevi, papa, spermiogram)

• mnce600

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

Kako ste zene?
    Jeste li u trudnoci pile energetska pica bukvalno sam "zavisna " od njih ali od kad sam saznala da sam trudna uzmem od muza gutljaj dva da me zelja prodje jednom u nedelji ako ne i dvije nedelje.Imate li kakva iskustva

• lanav2206

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Pozdrav,
    imam 21 g i izgubila sam nevinost prije mjesec ipo dana, medutim adnji put smo prije 2 ili 3 tjedna otprilike ( skupa smo vec 2 g) i sad mi treba doc menga koja kasni 5 dana a imam smedi iscjedak. Takoder bila sam radila test i bio je negativan ali sam ga radila prije 3 4 tjedna jer me od prije bilo strah d ane ostanem trudna zato sam tek sad sa 21 izgubila nevinost. Jos da nadodam imala sam bolove u ledima u donjem dijelu. Zanima me ako itko zna moze li to stogod znacit?

• Zamia

Broj poruka: 12

Prijavi adminu

lanav2206

Pozdrav,
    imam 21 g i izgubila sam nevinost prije mjesec ipo dana, medutim adnji put smo prije 2 ili 3 tjedna otprilike ( skupa smo vec 2 g) i sad mi treba doc menga koja kasni 5 dana a imam smedi iscjedak. Takoder bila sam radila test i bio je negativan ali sam ga radila prije 3 4 tjedna jer me od prije bilo strah d ane ostanem trudna zato sam tek sad sa 21 izgubila nevinost. Jos da nadodam imala sam bolove u ledima u donjem dijelu. Zanima me ako itko zna moze li to stogod znacit?

Hej, ako M kasni 5 dana test bi sada morao pokazati tocan rezultat. Moj savjet je da se ponovno testiraš i skratiš si vrijeme iščekivanja odgovora. Sretno sto god da si zelis! 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.