https://ibb.co/GQZxQNz
Da da po ovome su pozitivni Testovi i trudnoca, probajte sačekati jos s digitalnim, mozda probat napraviti jos jedan obični test danas… sretnooo od srca zelim da je trudnoca i da sve bude uredno🫶🏻

🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
➕10.1.2025
Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵
https://ibb.co/GQZxQNz
Da da po ovome su pozitivni Testovi i trudnoca, probajte sačekati jos s digitalnim, mozda probat napraviti jos jedan obični test danas… sretnooo od srca zelim da je trudnoca i da sve bude uredno🫶🏻
Sada vidim da ste naveli kako je danas negativan običan test i digitalni… sto je bas cudno :/ jeste li radili testove s prvim jutarnjim urinom? Mozda vam je mokraća razvodnjena bila stvarno ne znam sto bih rekla… :(

🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
➕10.1.2025
Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵
Bio je 2 urin.. pricekati cu jos koji dan pa ponoviti.. ja se iskreno nadam trudnoći.. hvala na podršci ♥️
Po ovome je pozitivno samo je jako rano❤️ovako je i meni bilo blijedo na početku 😊sretno
Kad vam treba doc menstruacija
Meni za 4 dana od sutra
Test sam radila prije 3 i 4 dana oba negativna

23 🧍🏼♀️30🧍🏻
Po ovome je pozitivno samo je jako rano❤️ovako je i meni bilo blijedo na početku 😊sretno
Kad vam treba doc menstruacija
Meni za 4 dana od sutra
Test sam radila prije 3 i 4 dana oba negativna
Trebala je doći prije 3 dana. Hvaoa i vama takoder zelim da vam bude sretno ♥️
Pozdrav, zene trebam savjet. Muz i ja pokusavamo vec godinu i pol dobiti dijete te sam ovaj mjesec dobila 7 dan nakon ovulacije smeckasto krvarenje koje sam mialila da je pocetak menge te je to stalo nakon jedan dan. Jucer sam napravila test koji mi je pokazao svijetlu liniju a danas je bio negativan. Imam druge simptome moram cesto na wc, grudi su mi teske i bradavice osjetljive. Inace imam policisticne jajnike. Dali je netko imao slicno iskustvo?
Pozdrav ženice, imam pitanje... Pokušavamo već treći mjesec zatrudnjeti s drugim djetetom, no ovaj mjesec sam imala neke čudne simptome. Bol u grudima koju inače nisam imala od kad sam rodila prvo dijete, evo sad imam. Zatim sam imala blage grčeve između 20-22 dana ciklusa, te neku večer malo jače grčeve kao da već imam M. I stalno moram na wc. M treba doći sutra, iako nadam se da neće 🥴
6./22 .➕ 🤍
2./23. 🩵
⏳ 10./24.
Ugl. Znam da mi nitko neće reći jesam trudna ili ne 😅 dok ne napravim test... Ali zanimaju me slična iskustva 🙏🏼
6./22 .➕ 🤍
2./23. 🩵
⏳ 10./24.
Pozdrav, možete li mi pomoći ako se netko susreo s ovakvim rezultatima testa za trudnoću, naime neznam kada mi je tocno bila ovulacija a ciklusi su mi od 28 do 31 dan. Test je napravljen 27. dan ciklusa. Od simptoma imam 37,5 temperaturu i povremene menstrualne grceve. Hvala unaprijed.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji