bok cure, nova sam ovdje.... imam vjerovatno glupo pitanje ali evo...
zadnju menstruaciju sam imala 28.03., ciklus mi je u prosjeku 30.-31. dan, jučer sam radila primastick test, nisam radila s prvim jutarnjim urinom, uglavnom test je negativan
nikada mi ovoliko nije kasnila menstruacija i sada ne znam što bi...
da li je moguće da je test negativan zato što sam ga radila navčer
bok cure, nova sam ovdje…. imam vjerovatno glupo pitanje ali evo…
zadnju menstruaciju sam imala 28.03., ciklus mi je u prosjeku 30.-31. dan, jučer sam radila primastick test, nisam radila s prvim jutarnjim urinom, uglavnom test je negativan
nikada mi ovoliko nije kasnila menstruacija i sada ne znam što bi…
da li je moguće da je test negativan zato što sam ga radila navčer
Svakako ga ponovi sa prvim jutarnjim urinom. Ako opet ne bude ništa jasno, najsigurnije ti je provjeriti zašto se to događa kod liječnika. Sretno!
Krešimir 19.08.2014. <3
hvala na odgovoru. Radimo na bebi već godinu i pol i bez obzira na negativan test ne mogu se prestat nadat… inače već tjedan dana imam pojačan iscjedak, imam osječaj da mi je dolje stalno mokro i zna me probadat u desnom jajniku…
Draga, ja mislim da su tebi sada plodni dani. Barem je me za vrijeme plodnih dana probadalo u jajniku i plodne dane sam mogla gledati jedino po tom i po cervikalnoj sluzi. Moji su ti ciklusi cijeli život bili od 30-60 dana, pogotovo zadnja tri su trajala 60 dana. Oko 46. dana sam primjetila tu sluz. Testove sam kupila preko ebaya pa sam ih malo malo radila, ne znajući koliko mi kasni jer tu nema pravila. Bolje ti je raditi s jutarnjim urinom dok je mala trudnoća. Želim ti da si trudna ili da što prije ostaneš. Meni u biti ta bol u desnom jajniku nije ni prestajala, pa sam čitala da bi to mogao biti simptom. Sretno!
hvala na odgovoru. Radimo na bebi već godinu i pol i bez obzira na negativan test ne mogu se prestat nadat… inače već tjedan dana imam pojačan iscjedak, imam osječaj da mi je dolje stalno mokro i zna me probadat u desnom jajniku…Draga, ja mislim da su tebi sada plodni dani. Barem je me za vrijeme plodnih dana probadalo u jajniku i plodne dane sam mogla gledati jedino po tom i po cervikalnoj sluzi. Moji su ti ciklusi cijeli život bili od 30-60 dana, pogotovo zadnja tri su trajala 60 dana. Oko 46. dana sam primjetila tu sluz. Testove sam kupila preko ebaya pa sam ih malo malo radila, ne znajući koliko mi kasni jer tu nema pravila. Bolje ti je raditi s jutarnjim urinom dok je mala trudnoća. Želim ti da si trudna ili da što prije ostaneš. Meni u biti ta bol u desnom jajniku nije ni prestajala, pa sam čitala da bi to mogao biti simptom. Sretno!
Pomislila bi ja na to da mi od 1. menstruacije pa evo do sada ciklus uvijek 29.-31. dan
Sortiraj odgovore
Najstariji