Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anakome
    29. Travanj 2014. 18:38

I ja bi, bez obzira sto pise u uputama, def radila test s prvim jutarnjim urinom ako je jako rana trudnoca jer je najpouzdanije.

• bambi3
    02. Svibanj 2014. 10:56

@Tina0208 ipak je test bio u pravu, došla menga:(

Tina0208
    02. Svibanj 2014. 16:30

a jao...zao mi je draga...ajde drzimo fige da iduci mjesec dobijes plusic....
    a sad valjda znas sto ti je cinit...ne pustaj muza;zarucnika;partnera iz ruku..... sretno i obavezno javi rezultate...iscekujemo s tobom..

Laura 21.08.2014 :-*

Lilica
    05. Svibanj 2014. 16:55

joooj i ja drzim fige, doci ce plusek kad se najmanje nadas 

• kristina101
    06. Svibanj 2014. 09:44

bok cure, nova sam ovdje.... imam vjerovatno glupo pitanje ali evo...
    zadnju menstruaciju sam imala 28.03., ciklus mi je u prosjeku 30.-31. dan, jučer sam radila primastick test, nisam radila s prvim jutarnjim urinom, uglavnom test je negativan
    nikada mi ovoliko nije kasnila menstruacija i sada ne znam što bi...
    da li je moguće da je test negativan zato što sam ga radila navčer

MarijaŠ
    06. Svibanj 2014. 10:19

kristina101

bok cure, nova sam ovdje…. imam vjerovatno glupo pitanje ali evo…
    zadnju menstruaciju sam imala 28.03., ciklus mi je u prosjeku 30.-31. dan, jučer sam radila primastick test, nisam radila s prvim jutarnjim urinom, uglavnom test je negativan
    nikada mi ovoliko nije kasnila menstruacija i sada ne znam što bi…
    da li je moguće da je test negativan zato što sam ga radila navčer

Svakako ga ponovi sa prvim jutarnjim urinom. Ako opet ne bude ništa jasno, najsigurnije ti je provjeriti zašto se to događa kod liječnika. Sretno!

Krešimir 19.08.2014. <3

Tejuska♡
    06. Svibanj 2014. 11:06

Kristina zelim ti svu srecu i da ugledas plusic 

kristina101
    06. Svibanj 2014. 11:21

Hvala

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani