da...bas kao sto Teya2803 veli...mora proci vrijeme ocekivane menstruacije da bi test bio pozitivan...
Laura 21.08.2014 :-*
hvala na odgovorima, cure...
@Tina0208 i imam osjećaj da nije test pogriješio mada sam ga prerano napravila :(
@Teya2803 stvarno je užasan osjećaj vidjeti samo jednu crtu, uf...al nadam se da će biti nešto u nadolazećim mjesecima
najgori mi je ovaj period iščekivanja od ovulacije do menstruacije!
mozda bas je...nikad neznas... ajde zelim ti jedan veeeliki plusic... javi kad saznas...
Evo mene opet...nakon onog testa nakon par sati napravila i drugi i bio ke negativan nakon 10 minuta i ostavim ga i pogledam nakon sat vremena i vidim dugu plavu liniju???
Ako su ti testovi toliko nejasni, najbolje odi liječniku na provjeru.
Umirit ćeš se i znat ćeš za sigurno o čemu se radi.
Krešimir 19.08.2014. <3
buby1402 nemoj se oslanjati na to kaj je test nakon sat vremena pokazao +. vecinom u uputama pise da se test ne smije ocitavat nakon nekog vremena,a pogotovo ne nakon jednog sata.. nezznam kakav si test kupila ali savjetujem ti da ili kupi onog pouzdanog kojeg mozes radit u bilo koje doba dana ili svakako posjeti lijecnika da te rijesi sumnja. ovaj pouzdani test u ljekarnama kosta oko 6o kuna...
Tina je u pravu u uputama svakog testa stoji kada ga treba ocitati, tako da... Ili odi ginicu ili kupi drugi test. I ocitaj ga pravovremeno.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
I ja bi, bez obzira sto pise u uputama, def radila test s prvim jutarnjim urinom ako je jako rana trudnoca jer je najpouzdanije.
Sortiraj odgovore
Najstariji