Drage obje, po vašoj priči moguće je i da ste trudne i da niste, takav je život i priroda.
Ja vam od srca želim da jeste, a vrijeme se ne može preteći, nažalost...
Ja sam 12 mjeseci pokušavala zatrudnit i toliko sam svaki put proučavala znakove da sam već prolupala.
I svaki put sam rekla da neću tako više i čim bi prošla menstruacija opet i opet i opet...
To je jednostavno u nama pa neću ni pokušavati govoriti kako i što bi trebalo, samo vam zaželiti sreću
Djeca2, čudno mi je za taj kolostrum i ne znam koliko ti kašnjenje menstruacije može biti pouzdan znak. Meni su neredovite i nisam se mogla u to pouzdati. Čitala sam jednom da je žena imala problem s curenjem mlijeka a nije bila trudan, jednostavno hormonski poremećaj. No, nisam dokotr i ne mogu ti nažalost pomoći, samo držat fige da si trudna.Mlhlc, sve je moguće...Ako si za vrijeme tih spolnih odnosa ostala trudna, znači prošlo je i tih cca 8 dana do implementacije u maternicu. Meni su ciklusi neredoviti i nisam se mogla na to osloniti, ali kad sam pokušala ostati trudna radila sam test svakih nekoliko dana. Ono što sam osjetila i prije testa je lagano probadanje u lijevom jajniku, i kao lagane menstrualne grčeve. Inače rijetko kada sma imala menstrualne grčeve i to baš kad dobijem, a nikada prije. Eto meni je to bilo čudno. Da, često sam išla na wc i bila napuhana, ali to mi je normalno svaki put kad trebbam dobit. Ja računam da sam ostala trudna jedan dan u zadnjem tjednu 9.mj., po sadašnjem računanju 26.9. E sad, 7.10. je test bio negativan, 10.10. pozitivan. I blijeda crtica znači trudnoću. Nakon tjedan dana su krenule lagane mučnine a i svakakvi iscjedci. Sretno i tebi!
Prvi puta u životu sam napravila test nakon što mi je m.kasnila 2 tj pa je već bio red da napravim test i bila sam trudna. Kupila sam neki jeftini test od 13 kn. Pokazao je odmah nakon par sekundi i sada imam bebača od 6mj. Žao mi je svih koji se muče jer je kod mene bilo neplanski i nisam mogla doći do sebe, otkud ja trudna. Što se tiče simptoma trudnoće, sada mogu govoriti da sam ih imala, ali tada uopće nisam primjetila.
Pozdrav svima!
Već 13.-ti mjesec mm i ja pokušavamo napraviti bebu,ali ne ide :(
I ovaj mjesec smo radili na tome, menga mi treba doći za 3 dana, a jučer sam iz znatiželje radila clearblue test na trudnoću i ispao je negativan.
Od ostalih simptoma imam povišenu temperaturu već 5 dana...i bolne grudi.
Kolike su šanse da sam ipak trudna?
bambi po mojem ne mora bit da si trudna....ponovi test ali svakako nekoliko dana nakon ocekivane menstruacije.... najcesce je trudnoca vidljiva na testu u petom tjednu tako da ti je jos uvijek prerano...
javi se kad budes znala....
sanse da si trudna postoje...ali velim...prerano je bilo za test... sretno
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji